Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.08., szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kedvesed váratlan kérésére, meglepően igennel válaszolsz. Semmi sem érti, hogy hirtelen mi bújt Beléd, de örülnek a váltásnak. Talán most már te is belátod, hogy a Nyugtasd meg Szerelmedet, hogy nem a puszta szeszély bujkált válaszod mögött. Ha ezt sikerül megértetned Vele, sokkal jobb hangulatban telik el a hétvége.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Már egy idő óta megszoktad, hogy csak magadra számíthatsz. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden helyzetet egyedül kell megoldanod, de te döntesz. Mindig is szeretted az ilyen kihívásokat, de most nem érzed magad elég erősnek a végkifejletet. Kérd meg egyik barátodat, aki kívülről látja a helyzetet, hogy segítsen a döntésnél


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nagyon szolidan viselkedsz. Mi történt? elhatároztad, hogy megbújsz a háttérben és onnan figyeled az eseményeket? Lehet, hogy első pillanatban nem tűnik mindez rossz stratégiának, de viselkedésedre senki sem talál magyarázatot. Mivel te nem beszélsz, így környezeted elkezd találgatni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyon régen foglalkoztat a családalapítás gondolata, de az utóbbi időben egyre messzebb találtad Magad ettől a céltól. Ne keseredj el, hiszen a pártalálás talán az egyik legnehezebb (sokak szerint a legnehezebb) dolog az életben. A csalódások után ne zárkózz be, menj el moziba, vagy látogass meg egy közeli szórakozóhelyet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Itt a nyár, és itt a bulik ideje. Persze nem kell, hogy minden pillanatodat ez töltse ki, de egy időre nem szabadulhatsz ettől a hangulattól. Úgy érzed, hogy egyre többet szeretnél megmutatni magadból a külvilágnak. Vigyázz, mert a nagy feltárulkozásokat semmi jó sem követi.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Családod olyan dolgokat olvas rád, melyben egyáltalán nem érzed magad vétkesnek. Hiába magyarázod a bizonyítványodat. Utólag már arra sem kíváncsiak, hogy mi történt valójában. Ne engedd, hogy elragadjanak az indulataid, inkább szedd össze minden önuralmadat, és így válaszolj. Hidd el, hogy a végén még ők hátrálnak ki a helyzetből.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Elképzeléseidet senki sem támogatja. Úgy érzed, mintha elárultak volna, és ezt az érzésedet sokakkal megosztod. Persze nem várhatod el a körülötted élőktől, hogy tapsoljanak annak, ami Őket is érinti. Ha olyan terveket szőnél, amelyek nem változtatják meg egy sereg ember életét, sokkal jobb helyzetbe kerülnél, és lennének támogatóid.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Tele vagy lelkiismeret furdalással. Azt hitted, hogy egy helyzetből csak akkor tudsz kikászálódni, ha hazudsz egy kicsit. Persze amikor valaki ráérez a füllentés ízére, már minden sokkal gyorsabban megy. Vigyázz, hogy ne juss el eddig, mert innen nehéz lesz visszatalálnod régi önmagadhoz.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Szerencsére nem a külsőségek alapján ítélsz, így olyan emberekkel is szóba állsz, akiket első pillanatban nem tartottál arra érdemesnek. A váratlan találkozás egész új dimenziókat nyit meg előtted. Úgy érzed magad, mintha egy ismeretlen világba érkeztél volna. Lehet, hogy le vagy nyűgözve attól, amit találsz, de soha se feledd, hogy a másik is hasonlóan gondolkozik rólad. Számára te vagy az új és a pillanatnyi csoda.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Olyan dolgokba is beleszólsz, amelyhez semmi közöd sincs. Mindenki tisztában van azzal, hogy nem beszélsz hülyeséget, de mégis nehezen fogadják el a véleményed. Majd egy kicsit csöndben! Észre fogod venni, hogy a vita a végén a te kompromisszumjavaslatoddal zárul.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Nagyon örülsz a mai napnak. Kedveseddel tölthetsz minden percet, és erre az együttlétre már nagy szükségetek volt. Amikor bejelentkezik egyik barátotok, csak nehezen találtok kifogást. A romantikus este, és a fergeteges éjszaka azonban megér egy kis hazugságot, nem?


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Vagy tanulj meg jól hazudni, vagy legyél kicsit talpraesettebb. Rossz helyen rosszat mondasz, és ezt észre sem veszed. Ezek után ne lepődj meg azon, hogy többekkel összeütközésbe kerülsz. Ha hazavittél valamennyi munkát, akkor minél előbb állj neki, mert holnap sokkal jobb program vár rád!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top