Horoszkóp

Napi horoszkóp (06.09., vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!<br>Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek >></a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ne izgasd magad, néhány könnycsepp még nem a világ. A mai hírek hallatára nagyon elkedvetlenedsz. Hidd el, hogy ilyen helyzetben teljesen természetes, hogy így reagálsz. Különben is egy nagy bömbölés sokat jelent a léleknek. Ez a megtisztulás egyik formája, nem tudtad?


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Szüleidnek olyan ügyben kell segédkezned, melyhez semmi kedved sincs. Ez nem lustaság, hanem elvek béli különbség. Nem várhatod el, hogy megértik az ilyen érveidet, de ennek ellenére igyekezz elmagyarázni az indokaidat. Lehet, hogy a befektetett energia nem is vész el!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Úgy érzed, hogy ennyi melléfogás után most már kijár neked egy kis szerencse. Minden jól sülhet el, ha nem adod fel idő előtt a dolgokat. Ha elhívnak egy esti buliba, vagy egy moziba, ne mondj nemet. Jó lesz néhány órára elfelejteni a problémáidat.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nagyszerűen töltöd a napodat. Elég időd jut magadra, és a lakás is egyre tisztább. Régóta halogatod a rendcsinálást, de most már nem bírtad tovább, belekezdtél. Tisztában vagy azzal, hogy nem végzel egyik percről a másikra, de aztán a harmadik fokozatba kapcsolsz, és még napnyugta előtt elkészülsz mindennel. Irány a kád, aztán kényeztesd magad egy pompás vacsorával.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy viselkedsz, mint egy éretlen kamasz. Mindenre azonnal felhúzod magad, és egyáltalán nem tűnsz partnernek. Nem szokták meg tőled ezt a viselkedést, így azt sem tudják a többiek, hogy ilyen helyzetben hogyan kell viselkedniük. te sem akartál ilyen galibát okozni, így mit van még egy ok arra, hogy kicsit összerendez magad és lecsillapodj.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai este minden terveid szerint történik. Akkor és ott találkoztok, ahol te szeretted volna. Kedvesedet egyszerűen kenyérre lehet kenni. Persze ne bízd el magad! Ez azt is jelentheti, hogy valamit titkolni akar, nem? Rendben van, nyugodj meg. Semmi gond sincs, minden a legnagyobb rendben, csak a falra fested az ördögöt.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mindig vonzódtál az olyan emberekhez, akik merik vállalni elképzeléseiket, gondolataikat. Most egy olyan Bikát sodor utadba az élet, akire ráillik ez a jellemzés. Persze nagyon nehéz hozzászokni egy ilyen erős karakterhez, de ezt kerested, így most minden rajtad áll. A puding próbája az evés, mondják, és most rajtad áll, hogy egyáltalán megkóstolod-e.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma úgy viselkedsz, mint egy őrült anyatigris. Mindent és mindenkit, aki kedves Neked igyekszel megvédeni. Lassan már azt sem tudod, hogy ki jelenti számodra a valódi ellenséget. Amikor túlzottan beleéled magad egy szerepbe túllősz a célon. találd meg az egyensúlyt, mert ellenkező esetben néhány barátodról kell lemondanod.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nehezen térsz magadtól a családi ebéd után. Olyan dolgokon sikerült megint összevesznetek, melynek semmi értelme sincs. Persze utólag már mindenki nagyon okos, de ezt a higgadtságot nehéz megőrizni a válságos pillanatokban. Ne hidd azt, hogy a ma esti perpatvar bármit is megváltoztatna, egyszerűen csak néhány hét mosolyszünet előtt állsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Gyönyörű az idő, így itt az alkalom, hogy végre kirándulj egy kicsit. Ha nem találsz társakra, egy cseppet se bánkódj, inkább indulj neki. Hidd el, hogy a séta alatt nagyon sok emberrel összefuthatsz, és bőven lesz alkalmad a beszélgetésre. Az estét családi körben töltöd, és minden nagyszerűen alakul.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szüleid ismét túlaggódják pillanatnyi helyzetedet. Hiába igyekszel megnyugtatni Őket, az sehogy sem megy. Természetes, hogy így vélekednek, hiszen nagyon fontos vagy a számukra, és nem ismerik az ügy minden részletét. Mi lenne, hogy egyszerű magyarázatok helyett inkább megosztanád velük azt, amit te is tudsz.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvesed sehogy sem tud elkészülni a megbeszélt időre. Ahelyett, hogy idegeskednél, inkább segíts Neki. Hidd el, hogy ketten sokkal gyorsabban csomagoltok. Végre elkészültök, de ez a nehézkes kezdet nem veti vissza az előttetek álló napot. Minden jól sikerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top