Horoszkóp

A Mérleg párkapcsolatai

Harmonikus kapcsolat – békés emberek vagytok, hamar megtaláljátok a közös hangot. Hasonló az érdeklõdésetek, ezért el tudjátok tölteni egymással az idõt, de külön-külön sem unatkoztok. Elõfordulhat, hogy néha nem tudtok megegyezni, de a vitát ki nem állhatjátok – valamelyikõtök elõbb-utóbb úgyis enged majd.

A Mérleg és a Skorpió
Feszült, örömtelen kapcsolat. Lehet, hogy téged elbűvöl egy Skorpió titokzatossága és intelligenciája, de hamar rá kell döbbenned: ti ketten egészen máshogy közelítitek meg a dolgokat. Társad megmosolyogja szenvedélyes igazságszeretetedet, önfeláldozásodat pedig egyenesen élhetetlenségnek tartja, s ezzel bizonyára megbánt. Hiába tűnik vonzónak, inkább fájdalmat fog okozni, mint örömöt ez a kapcsolat.


A Mérleg és a Nyilas
Érdekes, szórakoztató kapcsolat. Egy Nyilas mellett színes és mozgalmas az élet, egy percig sem unatkozhatsz. Társad energikus ember, aki hihetetlen tempót diktál kettőtök kapcsolatában. Néha már bele is fáradsz – túlzásnak tartod a sok partit, utazást, a szervezett programokat –, és inkább elvonulnál egy csendes sarokba, ezt azonban a másik kevéssé tolerálja. Nem marad más választásod: ki kell harcolnod a jogot a magányra.


A Mérleg és a Bak
Nyugodt, kiegyensúlyozott kapcsolat. Lenyűgöz egy Bak higgadt szilárdsága, tiszteled szorgalmáért, és vakon megbízol tanácsaiban. Társad viszont éppen az te bohémságod, fantáziád fogja meg. Tudja, hogy melletted nem süllyedhet búskomorságba, téged pedig nem enged, hogy a képzeleted túlságosan elragadjon. Ha nem is túl szenvedélyes, de mindkettőtök számára tanulságos, és biztonságot adó ez a kapcsolat.


A Mérleg és a Vízöntő
Izgalmas, inspiráló kapcsolat. Téged éppen úgy, ahogy minden halandót, rabul ejt a Vízöntők különleges egyénisége, küzdeni tudása. Egészen megváltozol: feldobott, vidám vagy – mintha kicseréltek volna! Néha ugyan kétségbeesel, amikor látod, társad milyen talpraesett, úgy érzed, nincs szüksége a te gyámolításodra. Ez igaz, de ne lovald ennyire bele magad a bánatba! Hiszen éppen a függetlensége bűvölt el, nem emlékszel?


A Mérleg és a Halak
Kedves, romantikus kapcsolat. Végre valaki, akit védelmezhetsz, megmenthetsz a leselkedő veszélyektől – s aki hálás is ezért. Örömmel és büszkeséggel tölti el, amikor látod, társad mennyire megbízik benned, megfogadja tanácsaidat, tisztel, sőt imád! Előfordulhat, hogy ez már terhes is neked, és jobban szeretnéd, ha a másik kicsit önállóbb volna, de olyan szeretetreméltón gyámoltalan, hogy ezt mindig megbocsátod.


A Mérleg és a Kos
Őszinte, mély kapcsolat. Olyan társra találtál, akire mindig is vágytál: egy szerető kedvesre és egy igaz barátra. Mindenben, ami lényeges, hasonlóan gondolkodtok, s bár egy Kos látszólag keményebb és vadabb, mindig az igazságért száll harcba – ezért (titokban) egyenesen csodálod. Néha ugyan elvitatkoztok, hogy a szeretet vagy az akarat-e a helyénvalóbb fegyver, de az ilyen viták mindkettőtök javára válnak.


A Mérleg és a Bika
Kellemes, élvezetes kapcsolat. Természetetek ugyan nagyon különbözik, de két helyen kiválóan megértitek egymást: az asztalnál és az ágyban. Mindketten ínyencek vagytok a magatok módján, s örömötöket lelitek a földi javakban – egy gyertyafényes és kiadós vacsorában –, ezen a téren kiválóan egymásra találtatok. Ha azt szeretnétek, hogy ez az öröm tartós legyen, elégedjetek meg ennyivel, s ne bonyolódjatok magasröptű szellemi csatákba.


A Mérleg és az Ikrek
Érdekes, de nem túl szoros kapcsolat. Jól megértitek egymást – társad értelmes, izgalmas beszélgetőpartner, ezért kedveled, de hamar rájössz, hogy ennél többet nem nagyon várhatsz. Túl komolyan veszel egy kapcsolatot, s így a másik ritkán felel meg az elvárásaidnak. Egy Ikrek szórakoztató barát lehet, egy kedves cimbora, akivel jó összefutni, elbeszélgetni, de tisztában vagy azzal, hogy komolyabban nem számíthatsz a barátságára.


A Mérleg és a Rák
Szeretetteljes, meghitt kapcsolat. Társad ragaszkodó, őszintén és mélyen szeret, ami végtelenül meghat. Érzed, hogy a másiknak szüksége van rád, a támaszát keresi, és – ugyan önfejű és makacs – tudod, hogy utóbb még a tanácsaidat is megfogadja. Gyengédséggel vesz körül, és bár duzzog külön útjaid miatt, minden feltételt biztosít, hogy jól érezd magad. S te valóban boldog vagy ebben a kapcsolatban.


A Mérleg és az Oroszlán
Tartalmas, de próbára tévő kapcsolat. Vonzódsz az Oroszlánokhoz, mert erős emberek, és bájosan beképzeltek, amit te szórakoztatónak tartasz. Szívesen eljátszod az udvarló szerepét, de amint társad követelőzővé válik, “bekeményítesz”. Ezt a másik zokon veszi, és erőszakoskodni kezd, ami igencsak próbára teszi türelmed. Ha sikerül megértetned vele, hogy tartsa be a játékszabályokat, kellemes időszakra számíthatsz.


A Mérleg és a Szűz
Feszült kapcsolat, “nehéz ügy”, ahogy mondani szokták. Te túlságosan könnyelmű vagy egy Szűz fogalmai szerint, míg te társadról az ellenkezőjét gondolod, s ez sok súrlódást okoz. Nehezen érteted meg magad, gyakran ér az a vád, hogy idealista álmodozó vagy, aki haszontalan dolgokkal tölti az idejét, s ez nagyon bánt. Mindezek ellenére jól kiegészítitek egymást a hétköznapokban, de félő, hogy hosszú távra ez kevésnek bizonyul majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top