Horoszkóp

Az Oroszlán illata











OROSZLÁN (07.23.-08.22.)

Jellemzői: Pajkos, játékos egyéniség, aki önmagát is szórakoztatja, és az élet napos oldalán jár. Hiányzik belőle a hamis szégyenlősség és az igénytelenség. Sok mindent megkíván, és kompromisszumok nélkül félretol mindent, ami igényei kielégítését akadályozza. Érdekli minden szépség, amit az élet kínálni tud, és nem tudja elképzelni, miért kellene visszatartania magát. Nemeslelkűsége és melegsége – mellyel a Nap megajándékozta – mindenkire kisugároz, akivel kapcsolatba kerül. Sugárzik belőle az életerő, a vitalitás. Kiválóan ért hozzá, hogyan kell hatásosan fellépni, a reflektorfényben, a középpontban érzi elemében magát.

Illata: Minden Oroszlán szülöttnek természetes affinitása van a minőséget megkívánó dolgokhoz, az igazi luxusillatokat kedveli. Az Oroszlán hölgyhöz azok a parfümök illenek, amelyekkel még jobban kihangsúlyozhatja, hogy a Nap, a tüzes bolygó szülötte. Az Oroszlán férfi szintén a rafinált, ugyanakkor kifinomult illatokat részesíti előnyben, melyek életerőt és energiát sugároznak, hódítást és ellenállhatatlan vonzást keltenek.

Tipp hölgyeknek: virágos-aldehides illatcsalád
Például: Balenciaga – Christobal, Chanel – No 5., Gucci – Envy

Tipp uraknak: fás-aromás illatcsalád
Például: Crabtree&Evelyn – Sandalwood, Dior – Higher, Guerlain – Vetiver, Paco Rabanne Ultraviolet Man, Lanvin – Oxigéne Homme


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top