Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 04. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Figyelj oda ma, a mai nap veszekedéseket tartogathat. A délelőtt folyamán ingerültebb lehetsz a kelleténél. Talán nem veszed észre, de csak magadra figyelsz, egy kicsit önző vagy. Ha a pároddal végül hajba kaptok, legszívesebben elmennél a barátaiddal sörözni. Viselkedj úgy, mint egy felnőtt ember! Mindent meg lehet beszélni és meg lehet oldani, de szükség van arra, hogy mindkét fél elmondhassa, mire van szüksége.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai nap a tegnapihoz hasonlóan kellemesen indul, ám délutánra a változó hangulataid legyűrnek. Ezek ugyan jó hangulatot hoznak, és még jobban felerősítik a művészi hajlamaidat, de nem biztos, hogy az elhatározásaid ugyanolyan szilárdak maradnak. Egy kellemes vasárnap esti sétához, egy jó beszélgetéshez vagy egy kellemes vacsorához azonban most sem kell kötéllel odavonszolni.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai nap végre komolyan jobban érzed magad! Az elmúlt napokban azt érezhetted, hogy nem elég, ha az érzelmeiddel hadilábon állsz, mintha a józan eszed is elhagyott volna. Mára ezt mintha elfújták volna! Újra a gyors felfogású, tanulnivágyó, ötletes ikrek vagy! A mai nap alkalmas arra, hogy újra elővedd a tankönyveidet és elkezdj valamivel foglalkozni, amivel már egy ideje szeretnél, de eddig félretetted.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod nem igazán alakul úgy, ahogy szeretnéd. Bármenyire igyekszel, ma nem tudod a jó formádat hozni. Ma igazán jól forog az agyad, de ez csak veszekedésekhez vezet. Bármiről is van szó, ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, nem vagy képes engedni a másiknak. Úgy érzed, a környezeted megbéklyóz, szeretnél független lenni, de nem tudod, hogyan. Hidd el, nem érdemes elrontanod ezt a napot. Inkább számolj el tízig, a fontos döntéseket ne ma hozd meg!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap még mindig a pihenésé. Töltsd ezt a napot is a családoddal. Menjetek el kirándulni, tegyetek egy biciklitúrát a környéken, esetleg egy sétahajókázás vagy egy strandon eltöltött nap az, ami kellemesen kikapcsol, mégis feltölt energiával. Ha jó az idő, mindenképp menj ki a szabadba! Ha esetleg beborul, érdemes a szobában pingpongozni.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napot érdemes a szabadban tölteni. Szellemileg nem vagy igazán friss és energikus, sajnos ma az olvasás vagy tanulás nem igazán megy. A szabadban eltöltött idő viszont fizikai megújulást ígér. Ma érdemes elmenni túrázni, biciklizni vagy úszni. Ha esetleg beborulna, akkor is találsz valamilyen fedett helyet, ahol kimozoghatod magad. Az ülőmunka után ez igazi testi-lelki felüdülés.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap igazán az érzelmeké. Végre megtaláltad magad! Ettől nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Ma a legjobb formádat hozod. Mindenkivel kedves és megértő vagy, ma mindenki számíthat rád. Arra azonban vigyázz, hogy csak olyan szívességet tégy másoknak, amit tényleg lemondás nélkül tudsz megtenni. Ha nincs kedved két vásott gyerekre vigyázni, nyugodtan mondj nemet. A barátaid is megérthetik, hogy neked is van magánéleted.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Amíg magadban nem tisztázod, hogy mit szeretnél és hogyan, addig tényleg nem léphetsz előre. Bár nem igazán hiszed el, a környezeted szeret és számít rád. Fontos vagy nekik, de egy idő után nem tudják, hogy mivel járhatnának a kedvedben. Sok mindentől félhetsz – a csalódástól, a visszautasítástól -, de ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit. Legalább valami apró jelet adj! Persze az lenne a legjobb, ha végre te lépnél.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Bár az utóbbi idő szellemileg és fizikailag is sokat követelt tőled és ez meglehetősen fáradttá tett, az érzelmi hullámvölgy mára elmúlt. A mai napot érdemes a pároddal kettesben tölteni. Hagyd most a lakást! A határidős munkák is ráérnek hétfőig. Szükségetek van arra, hogy egy együtt töltött nap végre feledtesse az elmúlt időszak bajait, veszekedéseit. Pihenjétek ki magatokat!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A tegnapi viharfelhők mára elvonultak. Reggelre talán már nem is érted, hogy tegnap mi okozott annyi fejtörést. Remélhetőleg építően hatottak rád a saját kétségeid. Mindenből tanulhatsz valamit, talán tegnap ráébredtél, hogy a dolgokat többféleképpen is szemlélheted. Ha megértő, figyelmes és türelmes vagy – elsősorban magaddal szemben -,lassan sikerülhet megváltoztatni a rossz beidegződéseket.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha végre elérted, amit szerettél volna és azzal lehetsz, akit szeretsz, próbáld meg ezt megőrizni. Bár ezt sosem ismernéd be, hajlamos vagy igen gyorsan megunni a dolgokat, helyzeteket. Mindig az új, az ismeretlen kihívások vonzottak. nehéz elfogadni, hogy vannak az életben olyan dolgok, melyek épp attól jók, hogy változatlanul számíthatunk rájuk. A barátság és a szerelem is ezek közé tartoznak. Egyiket sem cseréli az ember olyan gyakran, mint a fehérneműjét és ez így jó.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napodat megnehezíti, ha mereven ragaszkodsz bizonyos elképzelésekhez. Talán megsértettek és te most azt várod, hogy a másik lépjen. Emlékezz vissza arra, hogy te is mondhattál valamit, amivel megbántottad. Ha most mégsem lépsz te, legalább könnyítsd meg a dolgát! Ha még csak nyitott sem vagy, a partnered tényleg nem tudja, hogy mit tehetne. Nem biztos, hogy megint kiteszi magát annak, hogy visszautasítod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top