Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 06. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha tegnap sikerült egyedül végiggondolnod a történteket, talán rájöttél, hogy a másik nem is volt olyan rossz szándékú, mint gondoltad. Talán csak segíteni akart valamiben, talán csak roszul fogalmazott meg valamit. Bárhogy is van, ha a barátod az illető, és szeretnéd megtartani a köztetek lévő viszonyt, ülj le, és beszéld meg vele a dolgot.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha ma sem tudod, hogy mi zavar, gondolatban írd le egy napodat. Észre kell venned, hogy mindegyik szinte egyforma. Ugyanoda mész ebédelni a szünetben, ugyanazt rendeled, ugyanazokkal az emberekel beszéled meg a problémáidat, és mintha azok sem sokat változtak volna az évek során. Itt az idő! Változtasd meg élted!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod zaklatottan, idegesen indul. Talán tegnap otthon felmerült egy probléma, és ma egész nap csak ez jár a fejedben. Úgy érzed, a párod igazságtalan veled szemben. Hidd el, néha a másiknak is lehet igaza, de ez még nem azt jelenti, hogy meg is akart bántani azzal, hogy erre felhívta a figyelmedet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napodat teljes egészében leköti a munkád. Most nem karrierről, előbbrejutásról van szó, egyszerűen csak megszaporodtak a teendőid. Ha jól osztod be az idődet, mindennel végezhetsz, de ha a hangulataid hullámzását követed, a körmödre ég a munka, és holnap a lemaradást is pótolnod kell!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha tegnap sikerült kiderítened, hogy valójában mi is történt, ma tehetsz a rossz nyelvek ellen valamit. Vigyázz azonban arra, hogy kellő bizonyíték nélkül ne vádaskodj, mert a végén szorult helyzetbe kerülsz! Ha tényleg csak a szája járt valakinek, előbb-utóbb leleplezi önmagát, talán jobb, ha nem is figyelsz oda rá.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod egy kicsit több odafigyelést kíván, mint szeretnéd. A hangulataid percről percre változhatnak, nagyon határozatlannak érezheted magad. Mindig precíz és pontos voltál, ma mégis elhanyagolod a kötelességeidet. szeretnél változtatni a viselkedéseden, de ha nem találod a kellő mértéket, könnyen extravagáns lehetsz. Ezt te sem szeretnéd igazán, és a környezeted sem tudná hová tenni.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan kellemesnek ígérkezik. Talán ma sem vagy igazán produktív, de a kollégákkal jól kijössz, és estére mindent elvégzel, ami kell. Később ne feledkezz meg arról, aki ebben segített. Biztosan van melletted valaki, aki segít beosztani az idődet és figyelmeztet azokra a dolgokra, amik felett átsiklottál.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ha elhatározásra jutottál valamilyen érzelmi kérdést illetően, a mai nap talán jó alkalom arra, hogy tisztázd partnereddel a helyzetet. Érzelmileg ma kiegyensúlyozott vagy, talán szilárdak az elhatározásaid, de vigyázz, a szilárd és a merev ez esetben nem szinonimák! Légy egy kicsit rugalmasabb, akkor zökkenőmentesen léphetsz tovább.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ma talán nem érzed magad mögött a párod szeretetét és támogatását, sőt, újabb konfliktusok lehetnek köztetek. Egyre nehezebben koncentrálsz, egyre fáradtabb vagy, így csak este engeded ki a gőzt, és a problémák természetesen csak otthon csapódnak le. Bármilyen nehezedre is esik, figyelj oda arra, hogy hogyan kommunikálsz a szeretteiddel. A családod is kimerült lehet, egy rosszul megfogalmazott, ingerült mondat csak olaj a tűzre.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Elhatározásaid ma sem olyan szilárdak, mint szeretnéd. Az akaratoddal is problémák lehetnek. Ha valami nem megy, ne erőltesd. Talán belemerevedtél a régi elképzeléseidbe, a problémákat nem tudod már új szemmel nézni. Úgy érzed, a kötelesség teljesítése a minden, de nem veszed észre, hogy ennek komoly ára van. Próbálj meg lazítani egy kicsit, de ha neked végképp nem megy, legalább másoknak engedd meg.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A tegnapi érzelmi labilitás – talán fel sem tűnt – mára megszűnt. Úgy tűnik, ma minden kellemes, minden elégedettséggel tölt el. Ha nem félnél attól, hogy romantikusnak tartanak, most azt mondanád, hogy boldog vagy. Talán megpróbálhatnád ezt egyszer hangosan kimondani, a partnered örülne neki, ha egyszer azt látná, hogy egy kicsit jobban ki tudod mutatni az érzelmeidet.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Érzelmileg ma kiegyensúlyozottabb vagy, mint eddig. Örülj ennek, és használd ki a lehetőséget, tisztázd először magadban, aztán másokkal, hogy mit is szeretnél valójában. Ma szilárdnak mutatkozol elhatározásaidban, mégis érzékenyen tudod megközelíteni a felmerülő problémákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top