Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 07. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha az elmúlt napodat teljes egészében a magánéletednek szentelted, ma ideje munkához látnod. Bár még semmi sem csúszott ki igazán a kezedből, mégsem mennek a dolgok úgy, mint szeretnéd. A kollégáid közül is neheztelhet rád valaki az elmúlt napokban tapasztalható figyelmetlenségedért.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha rájöttél, hogy mi bánt a legjobban, mi az, amit gyökeresen szeretnél felforgatni az életedben, az már fél siker! Ne vidd azonban túlzásba! Mindent nem forgathatsz fel fenekestül! A következményekkel neked is számolnod kell. Legalább egy biztos pontot hagyj meg, ahová visszatérhetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod még a tegnapinál is feszültebben indul. A belső konfliktusaidat kivetítve a kollégáiddal való kapcsolatodra, most többeket igaztalanul vádolhatsz meg apróbb mulasztásokkal. Hidd el, nem érdemes velük összerúgnod a port! Inkább kérj fél nap szabadságot, menj előbb haza, és pihend ki magad.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai nap még mindig a munka jegyében telik. Talán egy kicsit fáradtabb vagy, hiszen tegnap is sok volt a feladatod, ma mégsem lazsálhatsz. Talán csak öt percet késtél, és már rossz szemmel néztek rád? Tedd túl magad rajta! Más is elfáradt, legalább egymást ne szekáljátok! Estére ne szervezz programot, ha van, akkor is jobban teszed, ha lemondod, és pihensz egy kicsit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Figyelj oda arra, hogy a munkahelyi problémáidat ne vidd haza! Talán a párodat zavarja, ha a vacsoránál is a benti problémáidat osztod meg vele. Szeretne veled kettesben lenni, de az utóbbi időben jogosan érezheti úgy, hogy te nem vagy egészen jelen a beszélgetéseitekben. Túl gyakran kalandozol el, túlságosan is figyelmetlen vagy!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod sajnos a tegnapinál nehezebbnek ígérkezik. Reggeltől kezdve nyugtalan vagy, valami mással szeretnél foglalkozni, mint amivel épp kéne. Próbálj meg a munkádra koncentrálni, a nagy kaland nem most jön el, ez csak egy egyszerű hétköznap. Figyelj arra is, hogy ne költekezz erődön felül. Ma hajlamos vagy a túlzásokra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod nyugodtan, derűsen indul. Hogy ezt meg tudd őrizni a nap végéig, csak rajtad múlik, de ez ma igazán nem lesz nehéz feladat. Úgy érzed, ma mindenki melletted áll, népszerű vagy az ismerőseid között. Kollégáid is támogatnak. Használd ki ezt a napot, és ha már feltöltődtél, te is tölts fel másokat! Megbízhatóságod és jó természeted ma csodákra képes. Teremts harmóniát a környezetedben!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napot lelkileg kiegyensúlyozottan, derűsen kezded. Úgy érzed, helyreállt a lelki egyensúlyod, így az előtted álló kihívások is sokkal jobban érdekelnek. Ma bátran belevágsz bármibe, minden újdonság érdekel. Vállalkozó szellemű vagy, a nehézségek sem riasztanak el. A munkád terén ma különösen sikeres lehetsz, csak arra figyelj, hogy a kollégáiddal megmaradjon a jó viszony.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Hangulataid ma változóak, nyughatatlan vagy. Szeretnél a saját utadon járni, a messzeségbe vágysz. Nem igazán találod ma a helyed. Energikusabb vagy, mint általában, de nem igazán tudod, hogy merre fordítsd a megnövekedett energiákat. Ettől könnyen ingerlékenyé válhatsz, és meggondolatlanul kritizálsz másokat. Zabolázd meg az indulataidat, és keresd meg azt, ami igazán érdekel. Utána már csak a kitartásodra lesz szükséged.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod ismét egy kicsit nehezebbnek ígérkezik. Egy kicsit elfáradtál, talán szeretnél pihenni. Vigyázz, ne használd ki a tested, mert megbetegedhetsz! Sajnos érzelmi és szellemi téren sokszor elbizonytalanodsz, és ez mind a munkádban, mind a magánéletedben visszavethet. Próbáld meg a kitűzött célhoz tartani magad!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap harmonikusabbnak ígérkezik, mint a hét eleje. Azért az energiáidra, a józan ítéleteidre és tanácsaidra ma is szükség lesz. Ha odafigyelsz mások lelki rezdüléseire és arra, hogy pontosan mit is kérnek tőled, sokat segíthetsz a környezetednek. Légy határozott, de kérd ki mások véleményét is, mielőtt végleges döntést hozol.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha egy kicsit sikerült pihenned és feltöltődnöd, ma jobban indulhat a napod. A belső feszültségek még mindig kínoznak, szeretnél dűlőre jutni magaddal, de úgy tűnik, ez nem könnyű. Addig is végezd el a feladataidat. Ez téged is megnyugtat, az elvégzett munka örömmel és büszkeséggel tölt el, ami ahhoz is hozzájárul, hogy szebb színben lásd a világot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top