Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 08. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha a tegnapot sikeresen végigküzdötted, ma igazán jól érezheted magad. Ez a nap simán, zökkenőmentesen indul, és csak rajtad áll, hogy ez így marad-e a továbbiakban is. A kollégáiddal ma nem lesz nehéz megtalálni a közös hangot, bár talán neked kell beszélgetést kezdeményezned, de ez nem esik nehezedre.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma érdemes lenne teljes energiával a munkára koncentrálnod. Talán a nagy feladatot is megkapod, és végre úgy érzed, hogy versenyhelyzetben is megmutathatod, hogy mit tudsz. De gondold végig, hogy erre vágytál-e? Nem biztos, hogy annyira rugalmas vagy, mint amennyire most annak érzed magad!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ha tegnap nem sikerült összeveszned senkivel, ma sokkal könnyebbnek látsz mindent. Ha mégis megbántottál valakit, most rajtad a sor, ki kell engesztelned valahogy. Talán nem is olyan nehéz, mint gondolnád, csak az első lépést kell megtenned. Persze ez sem olyan könnyű, de hidd el, megéri!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha tegnap este aludtál egy nagyot, ma sokkal frissebben, kiegyensúlyozottabban kezded a napot, de elképzelhető, hogy a párodat megbántottad azzal, hogy nem igazán fgyeltél rá. Ezt ma be kéne pótolni! Ha tegnapra terveztetek valami, de nem sikerült, ma még mindig elmehettek például moziba munka után.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napot ismét érdemes lenne a családod körében tölteni! A mindennapos konfliktusokat nem oldja meg az, ha szervezel valamilyen programot! A problémákat be lehet ugyan söpörni a szőnyeg alá, de azok onnan is kikandikálnak. Hiába mentek el szórakozni, ha mind a ketten feszültek vagytok, akkor nem sül el jól a dolog.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Úgy tűnik, itt a hét vége felé végre lazíthatsz egy kicsit. Vagy lazíthatnál, ha képes lennél végre letenni a problémáidat. Nem csak tömött aktatáskával, hanem gondolatokkal tömött fejjel sem érdemes hazamenni. Ha nem tudod letenni a problémáidat a küszöbön, akkor újra meg újra csak azokkal szembesülsz, anélkül, hogy kipihennéd magad.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ma nyugtalan vagy, nem találod a helyed, lázadni szeretnél. Próbálj meg feloldódni, koncentrálj egy kicsit a munkádra. Légy egy kicsit kedvesebb a környezeteddel! A körülötted állók úgy érezhetik, hogy ma egy kissé ridegebb vagy, mint az elvárható. Szedd össze magad, töltekezz fel a téged körülvevő szeretetből, különben kellemetlen fordulat következhet be az életedben.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma is hatalmas energiákkal telve ébredtél, és azt érezted, hogy itt az ideje meghódítani a világot. Nőként azonban már nem vagy ennyire biztos magadban. Hol a gyengéd, gondoskodó természeted, hol a mindenkit lehengerlő bomba nő kerekedik felül benned. Talán többet szeretnél kifelé mutatni, mint amennyire képes vagy. Ne feledd, nem kell mindenkinek mindig megfelelned.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Lelki életed és kívánságaid ma összhangba kerülhetnek. Ha eddig is mindent megtettél, hogy békét és harmóniát teremts a környezetedben, akkor a dolgok most igazán jól alakulhatnak. Most sok mindent megtalálhatsz, amit eddig kerestél, de ha egyszer helyzetben vagy, döntened kell, hogy hogyan tovább. Ezt a terhet most nem adhatod át másnak.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Érzelmeid még mindig nem tisztultak le. Minden pillanatban valami újra vársz. Bár te sem tudod igazán, hogy mi hiányzik az életedből, a távoli, egzotikus dolgok vonzanak. Talán túl akaratos is vagy, annyira szeretnél már váltani. Nyugodj meg egy kicsit és nézz körül. A környezeted is van elég érdekes, ha szánsz egy kis időt rá, hogy felfedezd.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap nem ígér sok változatosságot. még mindig rajtad áll, hogy meghozod-e azt, a döntést, amit annyira vársz magadtól és talán más is tőled. A kérdés az, hogy mennyit mersz kockáztatni. Talán pesszimista vagy, esetleg egy kicsit lehangolt, és közben nem veszed észre, hogy már csak pár lépés a cél. Ne add fel!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Talán nem volt olyan kellemes ez a hét, mint szeretted volna. Mindent kritikusabban szemléltél, mint általában és ez ma sem lesz másként. Ha ezt a furcsa lelkiállapotot megpróbálod másként értelmezni és a külvilág helyett magadat szemlélni nagyító alatt, sokat épülhetsz belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top