Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 09. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ez a hét utolsó napja, de te megint nem tudsz a munkádra koncentrálni. A gondolataid máshol járnak. Mintha még mindig egy félrecsúszott mondat járna a fejedben. Sosem vallanád be, de nagyon érzékeny vagy, és úgy tűnik, most valaki tényleg az elevenedbe talált. Persze az is elképzelhető, hogy félreértettél valamit.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Úgy érzed, elfáradtál, a sok töprengés szinte teljesen kimerített. Most csak a kellemes dolgok vonzanak, a problémáidat nincs erőd átgondolni. Legszívesebben beülnél egy étterembe, majd a vacsora után taxival mennél haza, a hétvégét pedig a tengerparton töltenéd. Sajnos erre aligha van lehetőséged. Maradj a földön!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Itt a hét utolsó munkanapja, de te már nem érzel túl sok erőt magadban ahhoz, hogy bemenj dolgozni. Valószínűleg rosszul osztottad be az energiáidat! A hét eleji lelkesedés nem tart ki péntekig, ha szétforgácsolod az öszes erődet! Egyszerre nem lehetsz ott mindenhol, nem csinálhatsz meg mindent!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod nem indul úgy, ahogy szeretnéd. Talán rosszul aludtál vagy fáj a fejed, mindenesetre rosszkedvűen indultál el otthonról. Az egész napodat a változó hangulatok befolyásolják. Ma mindenre érzékeny vagy, mindenre túl hevesen reagálsz. Hajlamos vagy úgy megélni ma mindent, mintha téged akarna bántani, megsérteni mindenki.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod igen jól indul! Már reggel tele vagy energiával, úgy érzed, a fejedben kavarognak a jobbnál jobb gondolatok. Talán érdemes feljegyezni őket, mielőtt elfelejtenéd valamennyit! A munkahelyeden és otthon is sugárzol a boldogságtól, a környezetedet így feltöltheted energiával. Csak arra vigyázz, hogy a nagy lelkesedésben ne feledkezz meg az apróbb teendőidről.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A hét utolsó munkanapját egy kissé feszülten kezded. Ma nincs elég önbizalmad, nem találod a helyed sem a munkahelyeden, sem otthon. Kerülöd a konfliktusokat, mert nem vagy biztos abban, hogy igazad van, és azt sem tudod, hogyan harcolj az érdekeidért. Ez estére elfáraszthat és elkedvenítleníthet, így nem marad másra energiád, csak arra, hogy lefeküdj aludni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod derűsnek és harmonikusnak ígérkezik. Reggel jó kedvel kelsz és ez az egész napodat beragyogja. A figyelmességed ma mindenkit levesz a lábáról, így igazán nem kerül sok erőfeszítésedbe, hogy elérj valamit. Csak egy mosoly, egy-két jó szó, és mindenki szívesen segít. Délutánra azonban befut egy váratlan munka, így elképzelhető, hogy túlóráznod kell.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod feszülten indul. Valahogy kicsúszol az időből, és az is nagy erőfeszítéseket kíván, hogy ne késs el a munkából. A rossz indítás sajnos egész napra nyomottá tesz. Nem igazán tudsz mit kezdeni magaddal, a kollégáid reakcióit sem mindig értelmezed helyesen. Hidd el, jobb, ha ilyenkor visszavonulsz egy kicsit!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod jól indul és úgy tűnik, ez végig így marad. Ma tele vagy ötletekkel, minden problémára tudod a megoldást. A kollégáidnak sokat segíthetsz, amiért most és a későbbiekben is hálásak lesznek. Ma olyan emberekkel is sikerül jól kijönnöd, akikkel egyébként nem felhőtlen a viszonyod. Érdemes ezt kihasználni, és elintézni a régen halogatott, esetleg kínos ügyeket.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod jól indul és úgy tűnik, ez így is marad. Talán ma érik be a sok munka gyümölcse. Elképzelhető, hogy ma valamilyen elismerésben lesz részed a főnökeid vagy kollégáid részéről. Talán váratlanul ér a dolog, talán számítottál már rá. Úgy érzed, megdolgoztál a sikerért és ez igaz is, de ne felejtsd el azokat, akik meletted álltak a nehezebb helyzetekben is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Nem árt, ha ma minden mondatodra és mozdulatodra odafigyelsz, különben megbánthatsz valakit, akit nagyon szeretsz. Talán túl objektív vagy, de ezt a másik hidegen számító, rideg magatartásként értelmezi. Próbálj egy kicsit több érzelmet belevinni a dolgokba! Nem gépek közt élsz, te magad sem vagy az! Másnak is jólesik néha egy kedves szó.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap talán több energiát követel tőled, mint szeretnéd, de alapvetően kellemesnek ígérkezik. Most van kedved ahhoz, hosszabb távú feladatok megoldásával foglalkozz, de azt sem érzed sértőnek, ha piszlicsáré ügyeket kell elintézned. Arra az egyre figyelj, hogy ne vállald túl magad, így kissé fáradtan, de eredményesen zárhatod a napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top