Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 10. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Itt az ideje annak, hogy elengedd a gondolataidat! Lazíts egy kicsit! Talán sportolnod kellene valamit, vagy túrázni egy hatalmasat, hogy levezesd a felesleges energiáidat. Bár te nem veszed észre, de az utóbbi napokban egy kisé nyers vagy, ezzel gyakran megbántod a környezetedet. Figyelj oda másokra is!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Itt a hétvége, most végre igazán nincs más programod, mint hogy kipihend magad. Úgy érzed, hogy a munkáddal együtt mázsás súlyokat tettél le a válladról. Ez persze erős túlzás, de az biztos, hogy regenerálódnod kell. Ha eddig még nem mentél nyaralni, most tedd meg, mielőtt végképp kimerít a munkád!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Bár fizikailag fáradt vagy, a szellemi kihívások ma is vonzanak. Meglehet, hogy ma is tartanak egy tanfolyamot, vagy legalább egy érdekes előadást szeretnél meghallgatni valahol. Figyelj azonban oda arra, hogy mindent te sem tudsz befogadni. Egy idő után elfáradsz, és már arra sem emlékszel, hogy épp mivel foglalkozol.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha tegnap mindent támadásnak és sértésnek vettél, az nagyon elfáraszthatott. Ma talán nem is vágysz másra, mint arra, hogy a fejedre húzd a takarót és kialudd magad. Az is megeshet azonban, hogy legalább otthon „bizonyítani szeretnél”. Ezt ne tedd! Minden energiádat felemésztené, ha a „legjobb feleség” vagy a „legjobb családanya” szerepét szeretnéd ma eljátszani.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan jól indul, és az egész hétvégére jó kedvet ad. A mai napot érdemesebb a szűkebb családod körében tölteni. Menjetek el valahova sétálni vagy feküdjetek ki a strandra! Ma ne bajlódj a főzéssel! Hidd el, pár szendvics is megteszi, az a lényeg, hogy együtt töltsétek a napot valahol a szabad levegőn.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A tegnapi napod elég rossz élményeket hagyott benned, ezért ma szeretnél visszavonulni, elbújni az emberek elől. Nem biztos, hogy jó, ha ezt teszed! Ezzel nem oldod meg a problémákat, ráadásul hiányozna is a társaság. Hívd fel egy régi barátodat, és mondd el neki, hogy mi bánt. Ő biztosan tud segíteni, legalább azzal, hogy meghallgat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ezt a hétvégét legszívesebben otthon töltenéd. Most nincs kedved kimozdulni a lakásból, bármilyen kedvesen hívnak is. A saját fészkedet szeretnéd átalakítani. Talán új bútort vennél, vagy kifestenéd a falakat. Szeretnéd, ha még hangulatosabb, meghittebb otthont sikerülne teremtened, mint eddig. Ennek semi akadálya, de kérdezd meg a párodat is, mielőtt nekilátsz!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A hétvégét szeretéd otthon tölteni. Úgy érzed, rendet kell tenned otthon, magad körül. Talán ki kéne végre dobálni a sok limlomot a szekrény aljából. Már te sem tudod igazán, hogy minek tetted félre a sok kacatot, most csak a helyet foglalják. Ami számodra felesleges és értéktelen, másnak hasznára lehet! Mielőtt kidobsz valamit, kérdezz meg másokat, hogy nem kell-e nekik.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A hétvégéd igen jól indul! A pároddal is kiegyensúlyozott a viszonyod, a barátaid is keresnek. Így nehezen tudod eldönteni, hogy mit is csinálj. A mai napot talán mégis érdemesebb a családoddal tölteni. Régen beszélgettetek egy jót, ez most rátok fér. Érdemes elutazni vidékre, akár csak egy-két napra is. Ez feltöltene energiával és új élményeket adna.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A hétvége végre a megérdemelt pihenésé. A tegnapi jókedved megmaradt mára is. Most szívesen mész emberek közé, szeretnél rég nem látott ismerősökkel találkozni. Ma sokkal nyitottabb vagy, mint eddig. Végre az élet napos oldalán sütkérezhetsz egy kicsit. Hogy ez meddig tart, az csak tőled függ! Ha tényleg el tudod felejteni a problémáidat, a nap igen kellemesen telhet.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha tegnap akaratod ellenére mégis sikerült megbántanod valakit, ma főhet a fejed, hogy hogyan engeszteld ki. Ezt most nem söpörheted az asztal alá! Talán egy kiadós beszélgetés segíthet. Egyszer neked is el kell mondanod, hogy mit szeretnél, mire gondolsz, mit érzel. A másik nem mindig tud kiigazodni rajtad, neked is segítened kell.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha tegnap odafigyeltél arra, hogy csak annyit vállalj el, mint amennyit képes vagy teljesíteni, akkor ma tényleg pihenhetsz. Ha nem, akkor előfordulhat, hogy kénytelen leszel hazavinni a munkádat. Ha így van, igyekezz minél előbb végezni, hogy aztán maradjon időd magadra és a családodra is. Ezt a hétvégét igazán kellemesen tölthetitek együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top