Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 11. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha tegnap sikerült fizikailag is elfáradnod, ma egy jó alvás után igazán kellemesen ébredhetsz. Ha ezt tegnap nem tetted meg, még mindig itt az alkalom. Ússz le néhány hosszt, vagy menj el kerékpározni. A gyerekek is értékelnének egy biciklitúrát, pláne akkor, ha közben versenyezhetnek.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Meglehet, hogy szép az idő, és neked mégsincs túl sok kedved kimászni az ágyból. Ezért ne tegyél szemrehányást magadnak! Mások is pihennek, neked is kijár ennyi! A mosatlan ruha és a szennyes edény is kibír még két órát, ezért igazán nem kell hajnalban kelni! Talán a párod is megértő, és a gyerekek sem zaklatnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ha tegnap intellektuális kikapcsolódásra vágytál, akkor ma épp ideje van, hogy kimerészkedj a szabadba. Menj el sétálni vagy úszni! Mozgasd meg egy kicsit a tagjaidat! A pihenés csak úgy lehet teljes, ha mind a testedre, mind a lelkedre időt fordítasz. Azonban itt is figyelj arra, hogy mindent nem lehet egyszerre elkezdeni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Itt a vasárnap, és úgy tűnik, végre te is megnyugodtál. Talán elvonultak a felhők a fejed fölül, talán annyira kifárasztottad magad, hogy ma mozdulni sem bírsz. Akárhogyis van, ma tényleg ki kéne pihenned magad, hogy holnap új erővel láthass munkához. Az lesz a legjobb, ha alszol egy jó nagyot, és délután is csak rövid időre mész el otthonról. Biztosan jó lenne kimenni a strandra, de csak akkor tedd, ha a közelben van és nem kell átszelned ezért a várost.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napot érdemesebb a tágabb család körében eltölteni. Biztosan akad olyan idősebb rokon, aki nagyon örülne egy látogatónak, vagy egy kismama, akinek szintén jólesne egy kis beszélgetés. Késő délután esetleg jó lenne felhívni egy rég nem látott barátot. Talán a partnered is szívesen találkozna kettesben egy barátjával/barátnőjével.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha tegnap sikerült kimozdulnod otthonról, ma sokkal jobban érzed magad. Ha ezt nem tetted meg, itt az ideje! Szükséged van arra, hogy emberek közé menj, különben a saját köreidet futod, nincs kontroll. Olyan problémákon rágódhatsz így egész nap, amelyeknek semmi jelentőségük sincs, mások felett pedig könnyedén átsiklasz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha tegnap úgy döntöttél, hogy otthon maradsz, ma ki kell menned a szabadba! Neked is szükséged van levegőre és egy kis mozgásra, nem zárkózhatsz be teljesen! A párod és a gyerekeid is szeretnék, ha végre együtt mennétek el valahová. Talán csak elindulni lesz nehéz, a kedved majd megjön útközben!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ha tegnap végeztél a nagytakarítással, ma látogasd meg egy távolabbi rokonodat! Biztosan van valaki a családban, akit az utóbbi időben egy kicsit elhanyagoltál. Talán nincs nagy kedved hozzá, pedig hidd el, nagyon örülne neked, és sok megszívlelendő tanácsal szolgálhatna. Hívd fel, és máris örömet szereztél valakinek!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Bár a barátaid ma is keresnek, mégis szívesebben töltöd ezt a napot is a családoddal. Régen voltatok olyan jókedvűek együtt, mint tegnap. Nem biztos, hogy ezt ma is sikerül megismételni, de ez a nap is jól indul és csak rajtatok áll, hogy mit hoztok ki belőle. Az sem biztos, hogy a család és a barátok ütik egymást. Lehet, hogy ha többen vagytok, még jobban érzitek magatokat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap talán nem indul olyan jól, mint a tegnapi, de most is jó kedvvel kelsz, telve energiával. Talán lelkiismeretfurdalásod van valami miatt, ez zökkent ki valahogy a kerékvágásból. Hidd el, nem hibáztathatod magad mindenért! Törődj egy kicsit többet magaddal is! Nem fordíthatod minden energiádat másokra, nem változtathatod meg az életüket!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha tegnap végiggondoltad a szeretteidhez fűződő kapcsolataidat, ma könnyebben léphetsz előre. Ha a problémát besöpörted a szőnyeg alá, akkor egész nap ezen rágódhatsz, ez pedig megkeseríti az egész napot. Hidd el, jobb szembenézni a problémákkal, mint elrejteni azokat! Csak az első lépést nehéz megtenni, a többi már magától is megy!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A tegnapi naphoz hasonlóan a mai is kellemesnek ígérkezik. Menj ki a családoddal valahová a szabadba! Egy kirándulás vagy egy jó úszás most igazán felüdítene! Délutánra egy kicsit érzékenyebbé válhatsz, jó, ha ezt tudod. Mielőtt megsértődnél valamin, tisztázd a helyzetet. Talán sértésként élsz meg valamit, amit a másik nem annak szánt. Ha így van, kérdezz vissza, mielőtt magadra veszed!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top