Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 12. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ez a heted igen jól indul. Az agyad különösen jól forog, jó gondolataid vannak, a legtöbb helyzetet átlátod és ennek eredményeképp jó döntéseket hozol. Ha meg kéne védened az álláspontodat valakivel szemben, most igen jó esélyekkel indulsz a vitában. Az érveid mindenkit levesznek a lábáról. Érdemes belevetned magad a munkába, most sikereket érhetsz el.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A heted igen furcsán indul. Ma mindent az elszabadult érzelmek uralnak. A hangulatod percről percre változik, ez téged és a környezetedet is meglepi. Az egyik pillanatban jóindulatú és barátságos vagy, a másikban felelőtlen döntéseket hozhatsz, igen nagy tévedési lehetőségekkel. Próbáld meg a dolgok jó oldalát nézni és mielőtt fontos kérdésekről döntesz, kérd ki mások véleményét!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A hét elejére az érzelmi túlsúly jellemző. Érzelmi életed felfokozott. Ma igen jók a megérzéseid, nyugodtan hagyatkozhatsz az intuíciódra. A költői és zenei érzéked is felerősödik. Ha magad nem is próbálkozol meg a művészi alkotással, menj el egy koncertre vagy végy elő egy verseskötetet!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A heted egy kicsit nehezen indul. Most talán zárkózottabb vagy, mint általában. Ha másképp nézed a dolgokat, mindennek megláthatod a jó oldalát is. Erős az önuralmad és felerősödött a kötelességérzeted is. Ez mind a munkádban, mind a magánéletedben fontos, feltéve, hogy megtalálod a középutat és teret engedsz néha az érzelmeidnek is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ezt a hetet igazán energikusan és céltudatosan kezded! Úgy érzed – és okkal -, hogy tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, amiket már csak meg kell valósítani. Az akaratod és értelmed támogatják egymást, így könnyedén legyőzöd a felmerülő akadályokat és egyenesen haladhatsz előre. A teljesítményedet mindenki elismeri, tekintélyt szerezhetsz általa!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A heted jól indul, jobban, mint amilyen a folytatása. Ma jóindulatú és barátságos vagy, szívesen fordulsz a környezetedben lévők felé, akik érzik a szeretetedet. A nagylelkűséged most igen népszerűvé tesz. Ez téged is elégedettséggel tölt el. Próbálj ebből töltekezni, mert a következő napok kellemetlen meglepetéseket tartogathatnak!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ez a heted mozgalmasnak ígérkezik. Talán már „leültél” egy kicsit. Most sokkal energikusabb vagy, sokkal nyitottabb az új dolgokra. Változatos helyzetekben találhatod magad, nagyon különböző emberekkel ismerkedhetsz meg. Így teljesen feltöltődhetsz és új élményekkel gazdagodhatsz! Örülj ennek és használd ki ezt az időszakot!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ez a heted igen jól indul! Büszke vagy és önérzetes, a munkádban nemes ambíciók fűtenek. Úgy haladhatsz előre, hogy közben meg lehetsz győződve arról, hogy jó ügyért cselekszel. Akármilyen csekélységről is van szó, állod a szavad, megbízható, becsületes vagy. A munkádban könnyedén haladsz előre, a környezeted támogat, nem számíthatsz számottevő akadályra.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ez a heted igen nehéznek ígérkezik, szinte minden nap más „meglepetést” tartogat a számodra. Ma úgy érzed, gyenge vagy, nincs elég életerőd. Legszívesebben a fejedre húznád a paplant és nem kelnél fel az ágyból. Az érzelmeid is pillanatonként változnak. Most nem vagy sem nyitott, sem túl elfogadó. Az emberek társaságát is kerülöd, legszívesebben egyedül lennél.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ez a heted sajnos igen nehezen indul és a nehézségek végig megmaradnak. A mai napod minden probléma ellenére lehet pozitív is! Ma igen sok önuralommal bírsz, ez határozza meg a munkádhoz való hozzáállásodat. Erős a kötelességtudatod és a felelősségérzeted. Mindent komolyan veszel, mindenre igen sok energiát áldozol, így legalább a munkádban előbbre juthatsz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ez a heted igen érdekesen indul, mégis igen sok nehézséget rejt magában. A napodat az állandó álmodozás jellemzi. A gondolataid néha igen zavarosak, nem tudod, hogy mit is szeretnél igazán. Mivel időnként sikerül teljesen elszakadnod a valóságtól, nagy a csalódás lehetősége. Talán nagyon fontos szempontokat hagytál figyelmen kívül, mindenesetre a világ nem olyan, mint amilyennek most látni véled!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ez a heted kifejezetten egy türelemjátékra emlékeztet. Minden lassúnak és nehézkesnek tűnik a számodra, néha kifejezetten úgy érzed, hogy visszafelé lépkedsz lassan az időben. Tedd túl magad ezen a kellemetlen érzésen! A dolgok a te számodra épp olyanok, mint amilyennek te látod őket! Ha más szemmel nézel rájuk, egészen más oldalukról mutatkoznak meg. Próbáld ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top