Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 13. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha a 13 nem is a szerencseszámod, ne szomorkodj! Egy eredményes napot tudhatsz magad mögött és ha minden igaz, a mai napod is a tegnapihoz hasonlóan alakul. A munkában jól teljesítesz, a feladatok oroszlánrészét te oldod meg. Bár jól érzed így magad, figyelj oda a párodra is! A sikereidet neki is köszönheted, jó ha ezt ki is mutatod!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A tegnapi zaklatott nap után ma végre megpihenhetsz. Úgy tűnik, ma minden visszazökkent a régi kerékvágásba. A környezeted örömmel veszi a változást, hiszen azt szokták meg, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, mindig lehet rád építeni. A munkáddal kapcsolatban érdekes gondolataid lehetnek, talán érdemes lenne előrukkolnod az ötleteiddel!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakulhat. Egész nap jókedvű vagy, kedveled az emberek társaságát. Talán egy kicsit jobban adsz a megjelenésedre, mint általában. A siker nem marad el! A környezeted észrevesz minden változást, akár új ruhát vettél, akár a hajad hordod másképp. Arra azonban vigyázz, hogy ne herdáld el könnyelműen a pénzed! Egy új ruha csodákra képes, de a következő fizetésnap még messze van.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod a tegnapinál feszültebb lehet. Egyik pillanatról a másikra azt érezheted, hogy kihúzták a lábad alól a talajt. Túl merev és zárkózott vagy, most igen nehezen viseled a változásokat. A mai nap pont arra jó, hogy felmérd, mi az, ami igazán fontos a számodra és mennyi mindent el lehet engedni, a veszteség érzése nélkül!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan jól indul. Úgy érzed, itt az idő, hogy megmutasd, mit is tudsz! Ma megduplázott erővel veted bele magad a munkába! Számodra minden kihívás, és minden sikernek őszintén örülsz! Mintha magadat győznéd le minden megoldott feladattal. Az érzelmi életed is harmonikus, most igazán semmi okod a panaszra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod nyugtalanul indul. Kalandra vágysz, szűknek érzed a kereteket, amik közt mozognod kell. Hajlamos vagy arra, hogy többet költs, mint amennyit megengedhetsz magadnak, ez később kellemetlen helyzetekbe sodorhat. Ma hajlamos vagy túlzásokba esni. Ha valaki ezt a szemedre vetné, nagyképűen letorkollod, pedig meglehet, hogy csak egy barát az, aki segíteni szeretne.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A tegnapihoz hasonlóan a mai napod is jól indul. Úgy érezheted, hogy tele vagy energiával. Az akaratod és az intellektusod egymást támogatják. Új dolgok megismerésére törekszel és úgy érzed, sikereket érhetsz el igen könnyen, minden téren. Érdemes most minden újat kipróbálni, hiszen nem tudhatod, hogy mi lesz az, ami hosszú távon is megragadja a fantáziádat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod is na tegnapihoz hasonlóan eredményes. Tele vagy jó ötletekkel, az agyad gyorsan forog. A gondolataid mindig három lépéssel a másik előtt járnak. Tudod, hogy mit szeretnél elérni és azt is, hogy hogyan. A céltudatosságod igazán lehengerlő, a céljaid pedig nemesek, így senki sem áll az utadba.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod jobban alakul, mint a tegnapi. Az akaratod és intellektusod támogatják egymást. Használd ezt ki! Ma érdemes nagyobb feladatoknak nekiveselkedni, most van esélyed arra, hogy eredményt érj el, mielőtt még elbizonytalanodnál. A gondolataid szárnyalnak, csak azt kell eldöntened, melyiket részesítsd előnyben. A napot eredményesen és jókedvűen zárhatod!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ez a nap nehézségekkel telve indul és ez sajnos a nap végéig megmarad. Ma a szokásosnál is zárkózottabb vagy, szinte mereven elutasítod mások társaságát. Erős a kötelességérzeted, tudod, hogy mindenért meg kell dolgoznod, de szeretnél elzárkózni és egyedül végezni a munkád. Ha nem figyelsz oda, a környezeted kifejezetten ridegnek tarthat és nem alaptalanul!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod a tegnapihoz hasonló problémákat rejt. Egész nap azt érezheted, hogy sem az akaratod, sem az intellektusod nem úgy működik, mint szeretnéd. A gondolataidat nem mindig tudod irányítani, az akaratodat még kevésbé! Időnként homlokegyenest az ellenkezőjére törekszel annak, mint amit eddig szerettél volna elérni, már sem te, sem a környezeted nem tudjátok, hogy mire is vágysz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod a tegnapinál rosszabbul alakulhat. Ma kifejezetten változékony vagy, sehol sem találod a helyed és senkivel sem találod a megfelelő hangot. Nem tudod, hogy mit szeretnél, csak azt, hogy másképp, mint ahogy most van. Mindenben a szokatlant, az ismeretlent, a rendkívülit keresed, nem igazán érdekel, hogy ennek a rendkívüliségnek mi az ára, pedig ha odafigyelnél, kiderülne, hogy az ár magasabb, mint gondolnád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top