Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 14. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A munkádban még mindig sikeres vagy, de ott bujkál benned a kisördög. Talán féltékeny vagy? Valószínűleg semmi okod rá, de nem árt az óvatosság. Ahelyett azonban, hogy alaptalanul vádaskodni kezdesz, inkább figyelj oda jobban arra, hogy a partnered mire vágyik. Egy kis kedvességgel mindenkit le lehet venni a lábáról. Hidd el, ezzel többet érsz el, mint egy féltékenységi jelenettel!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod igen nyugodtnak és derűsnek ígérkezik! Ma igazán empatikus vagy, mindenkivel könnyen szót értesz. Talán ezt érzik a kollégáid, mindenesetre a kolléganők ma könnyebben öntik ki neked a szívüket és ha arra kerül sor, a háttérből támogatnak is. Ma előtérbe kerülhetnek a művészi hajlamaid is! Ha a munkahelyeden nem is, otthon talán sikerül ezzel is törődni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod talán még az előzőeknél is kellemesebbnek ígérkezik! Ma egészen nyugodt és derűs vagy, érzed a belső stabilitást, nem lehet kizökkenteni belőle. A derűd másokra is átsugárzik, az emberek ma különösen keresik a társaságodat, jól érzik magukat a környezetedben. A megbízhatóságod és gyengédséged sokakat elvarázsol, főleg női támogatókat szerezhetsz most magadnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod a tegnapinál egy kicsit jobbnak ígérkezik. Még mindig igen fegyelmezett vagy mind a munkában, mind otthon. Ez jó is és rossz is. A munkahelyeden talán pont ezt várták el tőled, a családod azonban a melegszívű, segítőkész anyát / apát kezdi hiányolni. Az objektivitásod és igazságérzeted néha kevésnek bizonyulhat a problémák megoldásában. Hallgass néha a szívedre is!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ma minden feladatod megoldásakor támogatókra számíthatsz, főleg a női kollégák részéről. A párod is melletted áll, így nem nehéz a karriered felé fordulnod. Ha ezt az időszakot kihasználod, később nem kell olyan sokat letenned az asztalra ahhoz, hogy elismerést arass vele. A munkádat fogd fel hosszú távú befektetésként! Meglehet, hogy eleinte csekélynek tűnik a kamat, de annál biztosabb!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ma különösen figyelj oda a szeretteidre, főleg a partneredre fordíts sokkal több időt! Ha nem teszed, később fájdalmas csalódás érhet. Most szélsőségesen látsz mindent, nem vagy képes objektívan szemlélni a téged körülvevő embereket / dolgokat. A szélsőséges világnézeti felfogásod hangoztatásával ellenségeket szerezhetsz, vagy egyszerűen csak megbotránkoztathatsz olyan embereket, akiket szeretsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napodat leginkább a művészetek keresése és éledező művészi hajlamaid határozzák meg. A stílusod igen kifinomult, ez sokakat csodálatra késztet. Most kifejezetten a luxust keresed, a legjobb minőséget, az egyedit mindenben, amivel csak találkozol. Vigyázz arra, hogy ez ne sarkalljon őrült költekezésre! A stílus nem pénzkérdés! Találd meg azt, ami az igényeidnek is megfelel és a pénztárcádnak is!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod a felfokozott érzelmeké. Úgy érzed, nemes célt tűztél ki magad elé, amiért érdemes küzdeni. A párod is mindenben támogat. Most érzed igazán, hogy mennyire fontos is, hogy melletted van! Ma igen sokat gondolsz rá, alig várod az estét. Ez a nap nem csak a szeretetről, hanem a felfokozott szexualitásról is szól. Az utóbbi napokban hajlamos voltál elméleti kérdésekkel foglalkozni, hát most itt van a szerelem gyakorlati oldala is.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Sajnos ma érzelmileg ismét kicsúszik a lábad alól a talaj. Nem érzed sem a belső egyensúlyt, sem a környezeted támogatását. Nehezen múlnak az órák, nem igazán boldogulsz a feladataiddal, legszívesebben elbőgnéd magad. Talán segít, ha egy kicsit visszavonulsz és átgondolsz mindent újra. Arra azonban vigyázz, hogy a visszavonulás csak átmeneti legyen, ne menekülj el!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakul. A problémák továbbra is abból adódnak, hogy elutasítod a társaságot. Meglehet, hogy jó intellektuális képességekkel vagy megáldva és minden problémát egyedül is megoldasz, de a munka nem csak hideg kötelességteljesítés! Ez az emberi kapcsolatok mindennapos megújulását is elősegíti!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod az előzőektől eltérően egy kicsit kedvezőbben alakul. Úgy tűnik, legalább érzelmi téren lehetőséged van arra, hogy harmóniát teremts. Próbáld meg! Ha jó a párkapcsolatod és a körülötted állókhoz is kiegyensúlyozott, jó viszony fűz, már a fele megvan annak, amit szeretnél! Talán ezek az emberek segítenek majd a másik fél elérésében.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod a hétfőihez hasonlóan indul és végig ahhoz hasonló marad. Ma is kifejezetten önállóságra és eredetiségre törekszel, miközben azt érzed, hogy egy buborékba kerültél, megállt körülötted az idő. Nem igazán találod a kapcsolatot a környezetedben lévőkkel, és ők sem veled. Az elvárásaidnak sokszor lehetetlen megfelelni, ezért csak frusztrálod az embereket, ahelyett, hogy elfogadnád őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top