Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp

Egyedül vagy, nem érzed jól magad a meglévõ kapcsolatod-ban? Az év második fele tele lesz szerelmi bizsergéssel. Össze-állításunkból megtud-hatod, mikor jön el a nagy találkozás ideje, és hogyan bánj a különbözõ csillagjegyû pasikkal.

2004 második felére





Kos (03. 21. – 04. 20.)
Július és október az idei év legforróbb hónapja számodra. Júliusban valakit lenyűgöz a féktelenséged, és októberben már nemcsak az ágy, hanem az asztal és a közös kassza is összeköthet benneteket. Októberben a sors lehetőséget kínál arra, hogy házasságod új alapokra helyezd, vagy egy régi, sokat próbált viszonyt újra kezdj.

Kos férfi: Ezer volt
Igazi macsó, akinek az útját összetört szívek szegélyezik. A Kos férfivel olyan az élet, mint egy vadvízi evezés, hol elnyelnek bennünket a hullámok, hol a nyugalom csendes vizét élvezhetjük. Rengeteg izgalmas kalandot élhetünk át mellette. Heves és szenvedélyes férfi, akit ne várassunk soká, mert elunhatja magát, és mi hoppon maradhatunk.






Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szeptemberben életkedved magával ragadó, amitől novemberben valaki végképp úgy érzi, hogy melletted élhet csak kiegyensúlyozottan, és lesz biztos a jövője. Ha házas vagy, októberben társadnak új lehetőség kínálkozik a megélhetésben, és ha bíztatod, dicséred, mindkettőtök élete könnyebb lesz.

Bika férfi: A jópofa srác
Lojálisak, konzervatívak, szeretnek dolgozni. Ha Bika férfit szeretnénk elcsábítani, nagy, tágra nyílt szemmel kell innunk a szavait, lágy, búgó hangon beszélnünk, és olyan ruhába bújni, amelyekből formás idomaink diszkréten kirajzolódnak. Ezzel a stratégiával náluk biztosra mehetünk!







Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Több próbálkozás után az év utolsó hónapjában érezheted úgy, hogy a sors a tenyerén hordoz, mert találkozhatsz a lelki társaddal. A meglévő kapcsolatok is nagy átalakuláson mennek addig keresztül. Decemberben sikerül tisztázni azokat a félreértéseket, amelyek az együttélés ártalmára voltak.

Ikrek férfi: A flört nagymestere
Ha Ikrek jegyű férfibe szerettünk bele, nagyon fontos, hogy erős idegekkel rendelkezzünk. Ugyanis képtelen nyugton maradni, vetkőztet a tekintetével, és akár minden piros lámpánál várakozva ismerkedik. Elkápráztathatjuk őt olyan különleges dolgokkal, mint egy egzotikus vacsora, és utána házi sztriptíz.






Rák (06. 22. – 07. 22.)
Júliusban tanulságos helyzet, szeptemberben nagy cirkusz, majd novemberben megnyugvás vár. Az év utolsó előtti hónapjában úgy érezheted, hogy mindaz, ami nyomasztott, a múlté, és a dédelgetett vágyad, hogy olyan valakit találj, aki élvezi az általad kínált szexet, végre valóra válik.

A Rák férfi: A kismaci
Igazi kismackó, akit jó simogatással, becézgetéssel kényeztetni, és akihez még jobb odabújni. Kissé félénk, ezért nyugodtan kezdeményezzünk. Növelhetjük bátorságát, ha megcsókoljuk az arcát, simogatjuk a kezét, belékarolunk. És engedjük, hogy meséljen magáról, ilyenkor maradjunk a háttérben, és csak figyeljünk.






Oroszlán (07. 23. – 08. 23.)
Júliusban szenvedélyességednek csak az állóképességed szabhat határt! De az igazival októberben találkozhatsz külföldi utazás, vagy tanulmány során. Életed nagy szerelmének érezheted, aki miatt képes leszel mindent felrúgni, amit eddig felépítettél. Ez az időszak kiváló házasságkötésre, összebútorozásra, és a gyermekáldás is a küszöbön állhat.

Oroszlán férfi: Az arisztokrata
Nyert ügyünk van, ha képesek vagyunk őt ajnározni! A randin viseljünk elegáns ruhát, némi arany ékszert, tűsarkú szandált, és csillogó szemmel, aléltan csodáljuk őt. Ha szeretnénk vele összekötni az életünket, jó, ha tisztában vagyunk vele, az állatöv nagy vadászát választottuk, aki még hajlott korában is újabb zsákmányra les.






Szűz (08. 24. – 09. 23.)

Augusztusig egyre nő benned a feszültség, és amikor beköszönt az iskolakezdet, úgy érzed, csak az idődet, a fiatalságodat pazaroltad valakire. Ha a kapcsolat kibírja novemberig, utána új időszámitás kezdődik az életetekben, és új értékeket fedezhettek fel egymásban. A magányosok szeptemberben ismerhetik meg azt, akivel lassan, biztos kapcsolatot alakíthatnak ki.

Szűz férfi: Anyámasszony katonája
Soha nincs olyan érzésünk, mintha az erotika túltengne benne. A testbeszédet nem érti, ezért ne számítsunk arra, ha a hajunkat babráljuk, tudni fogja, hogy kezdeményezhet. Fogalmazzunk világosan, és egyértelműen adjuk a tudomására, hogy mit akarunk tőle, de ne az első randin, mert megijed és elmenekül.






Mérleg (09. 24. – 10. 23.)
Már nem kell sokáig várnod a boldogságra, hiszen az idei ősz a nagy találkozás, a karmikus szerelmi kapcsolat évszaka lesz számodra. A nyári hónapok pedig az elköteleződés előtti haladék ideje, amikor tisztázhatod magadban, hogy a milyen árat vagy hajlandó fizetni a mindent elsöprő szenvedélyért.

A Mérleg férfi: Az ínyenc
Fontos számára a jó smink, a szépen manikűrözött köröm, a rafinált parfüm. De még jobban imádja, ha a szép nő vele együtt eszik. Ha először hív bennünket vacsorára, ne salátát rendeljünk, és az étkezési rituálé tartson órákig. Hiszen ő az ízek nagy élvezője, akinek a jó vacsora van olyan izgalmas, mint a vetkőzőszám az éjszakai mulatóban.






Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

Júliusban az eddig soha ki nem mondott érzéseidet tárhatod fel valakinek, akihez úgy vonzódsz, mint mágnes a vashoz. Ám a katartikus beteljesülésre még egy kicsit várnod kell. Amikor ez megtörténik, jobban járnátok mindketten, ha a kapcsolatot ebben az évben titokban tartanátok. Ezzel időt nyerhettek, izgalmasabbá és stabillá tehetitek a viszonyotokat.

Skorpió férfi: A vulkán
Ha Skorpió férfit szeretnénk meghódítani, akkor ezt tekintsük minden idők legnagyobb kihívásának. Nézzünk vele olyan filmet, előadást, amely a szerelemről, a fájdalomról és a halálról egyszerre szól, mert ez hatással van a lelkivilágára. Beszélgetés közben érintsük meg az arcunkat, nyakunkat, combunkat, mert így keltjük fel a vágyát, és ő is meg akar majd érinteni bennünket.






Nyilas (11. 23. – 12. 21.)
Szeptemberben bebizonyosodik, hogy kutyából mégsem lesz szalonna, és le kell számolnod egy ábránddal. Ez azért jó, mert végre tiszta lappal új életet kezdhetsz, és könnyebben rátalálhatsz arra a személyre, aki olyannak szeret és fogad el téged, amilyen vagy. Ha házas vagy, és szeretnéd a kapcsolatot folytatni, még egy kicsit alkalmazkodj.

Nyilas férfi: A kalandor
Olyan, mint Indiana Jones, aki állandóan a kalandot keresi. Optimista kisugárzásának, sármos megjelenésének köszönheti nagy népszerűségét a nők körében. Szervezzünk vele közös utazást, ajánljunk neki motoros túrát, és töltsünk kettesben vele hosszú hétvégét egy erdei panzióban, ahol mi célozhatjuk meg az ő szívét.






Bak (12. 22. – 01. 20.)
A régi együttélések áporodott levegőjének kiszellőztetésére kerül sor az idei nyáron. Ebben segítségedre van egy titkos szerelmi kapcsolat, amely nem eltávolítja, hanem inkább friss oxigénnel dúsitja a házasságotokat. Ha egyedül vagy, a munkád során találkozhatsz a végzetes szerelemmel, amely még sok szenvedés forrása lesz.

Bak férfi: Az acélszívű
Érkezzünk percre pontosan a randevúra, és kerüljük a különböző betegségekkel kapcsolatos témákat, mert ezt ki nem állhatja. Az első két-három randin viselkedjünk úgy, mint egy jégkirálynő, aztán olvasszuk fel a jeget. Mivel erotikus fantáziája szegényes, ezért nekünk kell gondoskodnunk az előjátékról, az utójátékkal pedig jobb, ha nem erőlködünk.







Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)
Az idei nyár vágyakozásban és álmodozásban telhet, amikor nehéznek találhatod a döntést. Bizonytalan vagy abban, kihez akarsz tartozni, vagy hogyan javíts egy régi kapcsolaton. Aztán ősszel találkozhatsz egy olyan személlyel, aki magához ragadja a kezdeményezést, és kijelöli számodra az irányt – ami tetszeni fog neked.

Vízöntő férfi: A barát
Ha a függetlenségre vágyó Vízöntőt szeretnénk magunkhoz kötni, akkor szokatlan helyszínt javasoljunk a randevúra. Például szervezhetünk hőlégballonos kirándulást, vagy csodáljunk meg vele a női aktokat egy kiállításon. Ha szeretnénk figyelmének középpontjába kerülni, kérjük ki a véleményét, és persze a segítségét műszaki berendezés vásárlásánál vagy üzembe helyezésénél.






Halak (02. 20. – 03. 20.)
Szeptember a nagy változások, átalakulások ideje. A házasságokban, együttélésekben partnered új lehetőséghez jut, és ez energiával tölt fel minkettőtöket, új távlatokat nyit a kapcsolatotok előtt. Kerüld az idei nyáron a futó kalandokat, mert ezek nem tesznek jót neked. Várd ki a telet, amikor eljön az a különleges személy, aki nemcsak játszik a szexszel, az érzéseiddel, hanem komolyan veszi azokat.

Halak férfi: Az álomlovag
Gyengéd, álmodozó, aki hajlamos két lépéssel a föld felett lebegni, és akivel összeköti a sorsát, annak szeretné az életét különlegessé varázsolni. Rendszerint ismeri a testbeszéd által küldött jeleket, és értékeli, ha kérdezgetjük őt arról, mire vágyakozik. A kapcsolatban azonban ne adjunk neki nagy szabadságot, mert ez hosszú távon nem tesz jót a viszonynak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top