Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 15. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha az előző napok féltékenységét legyűrted, ma igen kellemes estét tölthetsz a kedveseddel. Talán szükséged volt erre az érzésre ahhoz, hogy felmérd, mennyire sokat is jelent neked! Úgy tűnik, ma minden gondolatodat a párod iránt érzett szeretet tölti meg. Bár nagyobb társaságban is igen jól érzed ma magad, mégis jobb, ha ma este csak egymásra figyeltek.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod is az előzőekhez hasonlóan sikeresnek ígérkezik. Ma különösen meggyőző vagy, a jó előadó-képességed hatását a kifinomult ízlésed is fokozza. Ha valakit meg kell győznöd valamiről, a mai nap a legalkalmasabb erre! Úgy tűnik, a magánéletben is minden renden van. Ha megtaláltad a párod, talán elgondolkozol azon, hogy itt az ideje megházasodni. Ha még nem, most könnyen megismerkedhetsz valakivel.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Az utóbbi napok feltöltöttek energiával, itt az ideje, hogy ebből másoknak is adj valamit! Biztosan akad a környezetedben egy barát, kolléga vagy rokon, akinek segíthetsz egy jó szóval, egy kis odafigyeléssel. Hallgass meg másokat, de ne csak felületesen! Jobb, ha egyszerre csak egy emberrel foglalkozol, mintha óránként mással találkozol!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Még mindig céltudatosan és felelősen gondolkozol az életedről. Ennek hosszú távon meglesz az eredménye, most azonban nem ártana lazítani egy kicsit. Te talán optimista vagy és kiegyensúlyozott, de a környezeted azt érzékeli, hogy valami nagyon fontosat elveszítettél. Meglehet, hogy régen gyakrabban változtak a hangulataid, sokszor szeszélyes voltál, de sokan épp ezt szerették benned!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Bár az elmúlt napok igen sok sikert és elismerést hoztak, ma mégis ok nélküli félelmek rohanhatnak meg. Talán túl könnyen ment eddig minden, most önbizalomhiányod van. Folyton csak ábrándozol és tervezgetsz, de az ötleteidet mégsem valósítod meg. Félsz a csalódástól és attól, hogy becsapnak. Ma könnyebben választod a ravaszkodást, mint az egyenes utat. Ne tedd! Bízz magadban és másokban is!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Az előző napok sok energiádat felemésztették. Sajnos a tegnapi és tegnapelőtti problémák mára sem csökkentek és nem is múltak el maguktól. Szerencsére talán tisztábban látod, hogy mi a probléma gyökere, így könnyebben változtathatsz. Ma szerencsére messzebbre tekintesz, figyelmesebb vagy a körülötted lévőkkel és kiegyensúlyozottabb vagy. Most segítséget kapsz ahhoz, hogy szembenézz önmagaddal.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod igen sikeresnek ígérkezik! A kiegyensúlyozottságod, kedvességed, figyelmességed népszerűvé tesz a kollégák / ismerősök körében. A sikerek anyagi téren is megmutatkoznak – talán fizetésemelést kapsz? Ma is mindenben a szépet a harmonikust keresed. Ez igen vonzó, de nem biztos, hogy megnyugtató hatású. Lehet, hogy valakiben olyan igényeket támasztasz, amiket nem tud kielégíteni és ezzel csak frusztrálttá teszed.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ha tegnap sikerült feltöltődnöd a pároddal, most ismét a munkádra koncentrálhatsz. Figyelj oda azonban arra, hogy a terveid megvalósításán is dolgozz, ne csak az ötleteket gyártsd. Egy jó ötlet fél siker, ha megvalósul. Ha azonban a kiagyalást követően nem teszed meg a szükséges lépéseket, egy idő után sikertelennek fogod érezni magad, a környezeted pedig lemond rólad.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Sajnos a mai napod is a tegnapihoz hasonlóan alakul. Ez a nap kettős, rajtad múlik, hogy mi az, amit a magadévá teszel és mi az amit elutasítasz. Érzelmileg labilis vagy, de szellemileg aktív. Foglalkozz a munkáddal, de érzelmileg tartsd meg a három lépés távolságot! Légy objektív, ha a környezeted valamit nem fogad el, azt ne vedd a személyed elleni támadásnak!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod az előzőekhez hasonló problémákat rejt. Túl mereven fogod fel a dolgokat! Mindent feketének vagy fehérnek látsz, úgy érzed, hogy a kötelességteljesítés az első, ennek mindent háttérbe kell szorítania. Nincs igazad! Mindig az ember az első, nem a munkája, nem a megoldandó feladatai! Ha választanod kell a családod és a munkád közt, jobban teszed, ha az elsőre voksolsz!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha tegnap nem figyeltél oda kellőképpen a párodra, ma fájdalmas csalódás érhet. Talán egyszerűen betelt nála a pohár, szeretné befejezni ezt a kapcsolatot. Túl sokat jársz a felhők között, túl kevés időt töltesz együtt vele! Ha mégis vele vagy, a gondolataid akkor is máshol járnak, nem igazán figyelsz oda rá. Még nincs minden veszve, de ha változtatni szeretnél, ez az utolsó pillanat, amikor megteheted!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha eddig nem sikerült, próbálj meg szembenézni magaddal! A problémák megoldását ne kívülről várd, elsősorban te vagy az, akiben rendet kell tenni. Amíg ez elmarad, másokkal sem érintkezhetsz nehézségek nélkül. Ha nem tudod, hogy mit várhatsz el saját magadtól, azt sem fogod tudni, hogy másoktól mit várj, ez pedig nehézségeket okoz és fájdalmat mind neked, mind a szeretteidnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top