Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 16. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Úgy tűnik, a mai napod is inkább az érzelmek, mint az értelmi megfontolások körül forog. Ma még csak péntek van, a munkahelyeden is számítanak rád, így jobb, ha nem kevered össze a dolgokat, és bent megpróbálsz a munkádra koncentrálni. Ha már elkezdted, meglátod nem lesz nehéz, hiszen ma is jó gondolataid vannak, az intellektusod ma sem hagy cserben.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod is az előzőekhez hasonlóan kellemesnek ígérkezik. Bár ma még dolgoznod kell, mégsem várnak el tőled nagy erőfeszítéseket, sőt! Néha úgy érezheted, valaki kedvez neked, a javadat akarja, a háttérből téged segít. Most nem érdemes azon gondolkodni, hogy ki az és miért teszi, idővel úgyis megtudod. Ma egyszerűen elvégezheted a feladataidat, utána pedig tiéd a hétvége!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod az eddigiekhez hasonlóan munkahelyi sikereket rejthet. Akár érzelmileg, akár szellemileg közelíted meg a felmerülő problémákat, mindent átfogóan szemlélsz, mindenre olyan megoldási javaslatokkal rukkolsz elő, ami mindenki számára egyértelműen elfogadható. A kollégáiddal is igen jó kapcsolatot sikerült mostanra kialakítanod, így ők is támogatnak az elképzeléseid megvalósításában.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod kifejezetten jól indul! Érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, ez kisugárzik, a környezetedben mindenki érzékeli. Ma különösen eredeti gondolataid vannak, az agyad jól forog. Úgy tűnik, minden megy, mint a karikacsapás. A dolgok árnyoldala talán csak annyi, hogy ma erősen törekszel a függetlenségre, mások véleményét igen nehezen fogadod el, így esetleg magadra haragíthatsz másokat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakul. Épp itt az ideje, hogy lezárd ezt az amúgy igen sikeres hetet és kipihend magad. Talán ha három lépésre eltávolodsz a munkádtól, mindent objektívebben tudsz majd megítélni. Most túl erősek a félelmek, bár magadnak sem tudod megfogalmazni, hogy mi is az, amitől tartasz. Talán túl sok mindent kaptál mostanában, amihez még túl erősen ragaszkodsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod az előzőekhez hasonlóan alakul. A munkahelyi problémák sok energiádat emésztik fel, miközben nem mindig érzed, hogy előre haladnál. Inkább az az érzésed, hogy körben forogsz. Ha tényleg így látod, állj meg egy pillanatra és gondold végig, miért van ez! Amíg nem oldod meg a problémáidat, amíg nem nézel szembe magaddal, addig újra meg újra ugyanazokkal a problémákkal kell szembesülnöd!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod is az előzőekhez hasonlóan alakul. Kifejezetten sikeres és népszerű vagy a kollégáid és barátaid körében az utóbbi időben, ez jó érzéssel tölt el. Úgy érzed, végre megtaláltad önmagad, jó úton jársz. Ez igaz is, de figyelj oda és ne rugaszkodj el teljesen a valóságtól! Nem minden olyanszép és rendezett, mint szeretnéd, de nem biztos, hogy ez baj!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai nap igazán alkalmas arra, hogy a munkádra koncentrálj. A párod támogat, ötletekben sincs hiány, minden lehetőség adott, csak meg kell ragadnod őket. Tegnap talán jobban elgondolkoztál azon, hogy milyen hatásfokkal dolgozol. Az utóbbi időben tényleg nagyon eredeti és kreatív vagy, de az ötleteidnek csak egy csekély hányada valósul meg!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod a tegnapinál jobban alakulhat. Szellemileg nyitott és friss vagy, most kifejezetten keresed az intellektuális kihívásokat. A munkahelyeden jól teljesíthetsz, ezt a környezeted is elismeri és téged is feltölt. Szükséged van most az elismerésre és mások támogatására ahhoz, hogy továbblépj. Ha ezen a téren jól érzed magad, az az érzelmi életedre is kihathat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ha nem sikerült végiggondolnod az előző napi problémákat, és nem jöttél rá, hogy azokat csak te magad oldhatod meg, a mai napod sem lesz túl könnyű. Pedig a lehetőséged megvan arra, hogy változtass. A munkahelyeden elégedettek veled, mert jó munkaerő vagy, de a kollégáidhoz nem fűz szoros kapcsolat. Mi lenne, ha kezdeményeznél, és végre leülnél valakivel beszélgetni?

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod az előzőekhez hasonló problémákat tartogathat. Még mindig nem tudsz leszállni a fellegekből, ami a munkádra sajnos nincs túl jó hatással, hacsak nem dolgozol épp a reklámszakmában. Az ötleteid egy kissé bizarrnak tűnhetnek a kollégáid szemében, ha visszautasítják valamelyik javaslatodat, akkor viszont úgy érzed, hogy téged sértettek meg.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha tegnap sikerült átgondolnod, hogy miért történnek veled bizonyos dolgok mostanában, ma talán nyugodtabban, lazábban kezded a napot. Talán csak ennyi kell ahhoz, hogy jobban érezd magad és a környezetedet is jobban elfogadd! Ma még próbálj meg a munkádra koncentrálni – hiszen ezt egy kisé elhanyagoltad az utóbbi időben. Ha rászánod magad, a nap végén te is nyugodtabban mész haza!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top