Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 17. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Itt a hétvége, így immár semmi sem kell hogy visszatartson, minden idődet a pároddal töltheted! A kapcsolatotok újabb szintre emelkedett. Egyre jobban szeretitek egymást, egyre szorosabbak köztetek a kötelékek. Most tényleg nem tudsz másra gondolni, mint rá. Talán egyre többször kapod magad azon, hogy már most a jövőt tervezgeted vele. Hidd el, jól teszed, ha nem engeded el azt, akihez ennyire ragaszkodsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Itt a szombat, végre letehetted a munkát és kikapcsolódhatsz. Semmi kedved sincs a négy fal között ücsörögni, legszívesebben korábban kelnél azért, hogy eljuss valahová a szabadba. Talán a hétvégi házba szeretnél kimenni, talán egy közeli tónál töltenéd inkább a napot. Bárhogy is döntesz, a fő az, hogy mozdulj ki otthonról!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Itt a hétvége és ha már pihenésről van szó, számodra most csak az aktív pihenés jöhet szóba. Semmi kedved otthon ücsörögni. Szeretnél új dolgokat megismerni, most kifejezetten nyitott vagy minden újra, szeretnél mindent kipróbálni. A művészetek vonzanak most igazán, így nem csoda, ha szívesen mennél múzeumba vagy szívesen hallgatnál egy szabadtéri koncertet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod furcsán alakul. Itt a hétvége és te most szeretnél dolgozni! Úgy érzed, ma jöttek meg az ötleteid, amikre tegnap vártál. Próbálj meg pihenni, fordulj a családod felé! Figyelj oda, mert ha nem vigyázol, a hétvégét depresszió és önbizalomhiány jellemezheti. Ma igen kritikus vagy, ami nem kedvez a szeretteiddel való kapcsolatnak. Ne légy kicsinyes!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Itt a szombat, végre megteheted, hogy pihensz és a családoddal foglalkozol. Ez most igazán rádfért! A szeretteid örülnek, ha veled tölthetik a szabadidejüket és egy kicsit sütkéreznek a fényednél. Neked pedig hihetetlenül sok energiát ad ez a vég nélkül feléd áradó szeretet. Így könnyű elfelejteni az utóbbi két nap rossz érzését, bár jobban tennéd, ha elfeledés helyett végiggondolnád, hogy mit jelent.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Itt a szombat, végre pihenhetsz egy kicsit. Most a gyakorlatias érzéked kerül előtérbe. Ha már az érzelmeidben nem sikerült, legalább a környezetedben szeretnél rendet teremteni. Ha az otthonodat kitakarítottad, szeretnél elvonulni egy kicsit. Most kifejezetten egyedüllétre vágysz, nem igazán keresed mások társaságát.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Itt a hétvége és te ezt a két napot legszívesebben a barátaiddal töltenéd. Most kifejezetten társaságra vágysz, kellemes beszélgetésekre, építő vitákra, egy jó ebédre valahol egy kisvendéglő teraszán. Mindez elérhető, ha figyelembe veszed, hogy más esetleg nem áll úgy anyagilag, mint te. Figyelj oda arra, hogy másokban ne támassz túl nagy igényeket!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Itt a hétvége, amit már rég nem vártál ennyire. Az elmúlt héten sokat dolgoztál, most szeretnél kettesben maradni a pároddal. Erre minden esélyetek megvan! Most nem zaklatnak sem a rokonok, sem a nemkívánatos barátok. Minden adott ahhoz, hogy végre az érzelmeiddel törődj. Ideje végre végiggondolni és ki is mondani, hogy menyit jelent neked a másik.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Itt a hétvége de te nem igazán találod a helyed. Úgy érzed, hogy érzelmileg semmi sem működik. Már-már kötelességteljesítésnek érzed, hogy együtt légy a pároddal. Úgy érzed, az utóbbi időben egy kicsit eltávolodtatok egymástól és valahogy nem találod a visszautat. Ha visszavonulsz, csak rontasz a helyzeten!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A családoddal is azokat a harcokat kell most megvívnod, mint amit a kollégáiddal a hét közben. Úgy érzik, hogy túl rideg és zárkózott vagy. A maximumot szeretnéd nyújtani mind a munkádban, mind otthon, de ez mintha csak az elvégzendő feladatokat érintené! A családodnak Rád is szüksége van, nem csak arra, hogy ki legyen mosva a ruha, el legyen mosogatva a szennyes és fel legyen töltve a hűtő!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Itt a hétvége, legalább a munkahely nyűgét elfelejtheted két napra. A magánéletedet azonban most kell megoldanod! Ha nem figyelsz oda, azon kaphatod magad, hogy már késő. Szedd össze magad! Ha most is úgy gondolod, hogy szükséged van a másikra és sokat jelent neked, akkor hallgasd meg! Az is elképzelhető, hogy már annyira magába zárta a gondolatait, hogy hosszú időbe telik, amíg kiszedsz belőle valamit.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Itt a hétvége. Most végre kipihenheted magad és rendet teremthetsz az érzelmeidben is. Az utóbbi időben minden téren elfáradtál, a kapcsolataid nem működnek úgy, mint szeretnéd. Sem a pároddal, sem a szüleiddel, sem a barátaiddal nem felhőtlen a viszonyod. Túl sok mindent veszel sértésnek, ritkán vagy objektív. Valamiért nem hiszed el, hogy tényleg szeretnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top