Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 19. Hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A hétfői napod sajnos zökkenőkkel indul. Reggel talán bal lábbal keltél fel, mindenesetre késve és rossz kedvűen érkeztél meg a munkahelyedre. Az indítás sem volt a legjobb, de hamar kiderül, hogy bent is problémák várnak. Te azt érzed ugyan, hogy mindig megteszed, ami elvárható tőled, mégsem elégedettek a munkáddal.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A hétfői napod kellemesen indul és úgy tűnik, az egész heted sikereket ígér! Bár nem is számítottál rá, a munkád lassan meghozza gyümölcsét. Talán kinevezést kapsz, talán jutalmat vagy fizetésemelést, mindenesetre eljött az idő, amikor elismerik a pontos, precíz teljesítményedet, azt, hogy rád mindig, minden helyzetben lehetett építeni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ez a heted igen jól indul, rajtad áll, hogy a folytatás is olyan jó lesz-e, mint a mai nap! Ma kifejezetten jókedvűen keltél. Tele vagy tetterővel! Ismét ötven dologba vágsz bele egyszerre, de mintha minden magától működne, amihez csak hozákezdesz! Úgy érzed, a munkádban igen sikeres vagy, bár kivételesen nem érted, hogy mi is az, amit most jobban csinálsz, mint eddig.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ez a heted jól indul, de légy nagyon óvatos! Az egyensúly könnyen felborulhat! A munkahelyeden viszonylag kevés feladat vár, te mégis erősen koncentrálsz a felmerülő problémák megoldására. Talán a magánélet elől menekülsz ide? Hidd el, néha a családodra is több időt kéne fordítanod! Nekik is szükségük lenne rád! A munkádban érhetsz el sikereket, de az nem minden!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod jól indul, a munkádban könyen veszed az akadályokat, így van időd a családodra. Próbálj meg egy kicsit többet foglalkozni a szüleiddel! Nem szívesen kérik a segítségedet, hiszen tudják, hogy elfoglalt vagy, de ha egy kis időt szánsz rájuk, könnyen kiderülhet, hogy a felszín alatt apróbb gondok vannak, amelyeket ők már nem tudnak egyedül megoldani.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap a munkahelyeden nem tartogat különösebb meglepetéseket. Egyszerű hétköznap, a megszokott feladatokkal és elvárásokkal. A figyelmed inkább az otthonod felé fordul. Szeretnéd egy kicsit kicsinosítani a lakást, vagy hétvégére befőzést tervezel? Egy apró változtatás nem kerül sem sok pénzbe, sem sok időbe, de jobb hangulatod lesz tőle.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Mindig kedves és figyelmes voltál, de úgy tűnik, ma csak magadra gondolsz! Nem törődsz a körülöted lévők problémájával, csak felszínesen hallgatod meg az embereket. Próbáld meg egy kicsit összeszedni magad! Figyelj oda másokra! Van valaki, aki egy nagyon fontos információval szolgálhatna a számodra, ha nem figyelsz rá, később bánni fogod.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az elmúlt napokban talán indokolatlanul rossz kedved volt, ma pedig kifejezetten gyanakvó vagy. Azt érzed, hogy valaki komolyan megsértett, és abban sem vagy egészen biztos, hogy véletlenül tette. Egy másik ember pedig hirtelen keresni kezdi a társaságod. Te nem egészen érted, hogy miért. Gyanakszol, és a közeledésére elutasítóan reagálsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ez a heted igen változatosnak ígérkezik. A munkahelyeden elég kellemetlenül érzed magad. Úgy érzed, valami történik körülötted, de ennek hivatalosan semmi jele nincs egyelőre. A feszült légkör azonban teljesen megbénít, alig tudsz koncentrálni. Próbálj meg a nap folyamán többször néhány percre ellazulni, az talán segít átvészelni ezt a napot.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod kemény munkát hoz, aminek ugyan meglesz a hosszútávú eredménye, de ma még nem látsz ebből semit. Igaz, megszoktad, hogy keményen megdolgozz a munkahelyeden, de az a „kis szívesség”, amit ma kér tőled valaki, egy kicsit többnek bizonyul, mint amire számítottál. Mielőtt elvállalnád ezt a plusz feladatot, gondold végig, hogy bírod-e erővel!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Az utóbbi napokban több kellemetlenség is érhetett, így ma nem vagy felhőtlenül boldog. Valahogy úgy érzed, ma nem megy semmi, legszívesebben felállnál és hazamennél. Ezt most nem teheted meg, legalábbis nem következmények nélkül. Szedd össze magad! Ha a munkádra koncentrálsz és a gondolataid nem járnak szanaszét, gyorsan végezhetsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ez a heted igazán jól indul! Végre egyszer sikerült neked is kezdeményezni! Hidd el, ha találkozni szeretnél valakivel, tanácsokat kérni tőle, nem kell arra várni, hogy ő emelje fel a telefont. Egyszer te is megteheted, és rögtön kiderül, hogy milyen jó ötlet volt! Egy kis beszélgetés most rádfér, mint ahogy néhány jótanács is elkél. Az utóbbi időben túl sok kétség kezdett el gyötörni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top