Horoszkóp

2004. július 20-tól 26-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
A következő napokban nagyon kellemesen alakulnak társas viszonyaid. Ez a hatás kellemes baráti együttlétek és nagyon jó beszélgetések formájában érvényesíti a hatását életedben. Most van itt az ideje annak, hogy közös programokat szervezz azokkal az emberekkel, akik – bár nem élnek veled közös otthonban – mégis nagyon fontosak a számodra. Remek ötlet lenne, ha erre a hétre időzítenéd a kerti összejöveteleket, esetleg közösen grilleznétek, sütögetnétek valamelyik szép estén a szabadban. Szükséged is van ezekre a programokra, hiszen energetikai rendszeredet fel kell egy kicsit töltened, pihenned kell, s miért is ne tennéd ezt olyan emberek között, akikkel valóban szeretsz együtt lenni.






BIKA (Április 21. – Május 20.)
A következő napokban baráti kapcsolataid valamelyikére vetülhet egy sötét felhő, amelyet nehéz lesz feldolgozni, s túllépni rajta. Egy komoly félreértés „lóg a levegőben”, amely negatívan befolyásolhatja hétköznapjaidat is. Akár olyan szinten is bánthatja a lelkedet a dolog, hogy éjszaka nem tudsz aludni, folyton csak azon gondolkodsz, hogy vajon hol rontottátok el a szóban forgó kapcsolatot. Még az is megfordulhat a fejedben, hogy feladod, és megszakítod a kapcsolatot a barátoddal, ami azonban hibás döntés lehet, hiszen akkor ennek a kapcsolatnak a szép pillanatai, értékes ajándékai is elvesznek. Célszerű lehet – még akkor is, ha fáj egy kicsit – leülni és alaposan átbeszélni az ügyet. Persze csak akkor, ha tudtok önkritikát is gyakorolni.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő napokban nagyon feszült erők fejtik ki a hatásukat érzelmi életedben. Magad sem tudod, hogy hogyan és miért, de hirtelen olyan feszültséget érzel a lelkedben, ami arra sarkall, hogy türelmetlenül és ingerülten bánj a környezetedben élő emberekkel. Családodban és munkahelyed területén is kifejti a hatását ez az erő, jelentős bosszúságot okozva mindenkinek. Több családtagodat is megsértheted, s ebben a helyzetben utólag nem lesz elkerülhető, hogy bocsánatot kérj. Munkahelyeden pedig szerezhetsz egy-egy ellenséget magadnak, s tudjuk, hogy az ellenségeskedés nem jó alap a közös munkához. Ha ismersz valamilyen relaxációs módszert, akkor sokat segíthetsz saját magadnak ezekben a napokban.






RÁK (Június 22. – Július 22.)
A következő napokban, olyan kapcsolataidban keletkezhetnek feszültségek, amelyek nem elsőrendű fontosságúak számodra, azonban meghatározhatják mindennapjaid minőségét, hangulatát. Konkrétan megtörténhet veled, hogy valakivel csúnyán összeszólalkozol a lakókörnyezetedből, s nagyon kínos lehet, ha ezek után nap, mint nap találkoztok. Egy-egy ilyen találkozás meghatározhatja a nap hangulatát, még akkor is, ha nincs közöttetek komoly érzelmi szál. Nem lesz más lehetőséged, mint, hogy idővel rendezd ezt a viszonyt, s ki tudja, még az is előfordulhat, hogy végül pozitív irányt vesz a kapcsolat. Jó ötlet lehet, ha – tanulva a történtekből – egy kicsit a saját lelkedbe nézel, s végiggondolod, hogy milyen és mennyi részed volt a konfliktus kialakulásában.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő napokban igazán előtör belőled az „oroszlános” természet, s valóban úgy harcolsz ügyeid megvalósításáért, mint egy tigris. Nem engedsz egy picit sem elképzeléseidből, de szerencsére mások egészen könnyen alkalmazkodnak terveidhez, s óvakodnak attól, hogy hangulatodat „felpiszkálják”. Azonban szem előtt kell tartanod most a toleranciát, s terveid kivitelezése közben azért gondolj mások érdekeire is. Szülőként most valódi „anyatigris” vagy, s bizony, jaj lesz annak, aki kicsi gyermekedet bírálni, merészelni, függetlenül attól, hogy van-e igazságtartalom a negatív véleményben. Nem ártana egy kicsit objektívebb szemlélet most gyermekeddel kapcsolatban, bár igaz, hogy minden szülő, aki imádja gyermekét – ahogyan Te is – nehezen nézi Őt reálisan.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A következő napokban alaposan felforgatja életedet a szenvedély, s Te is értetlenül állsz saját érzelmeid előtt. Nem jellemző rád, hogy „fejetlenül” ugornál egy viszonyba, s inkább a józan gondolkodást részesíted előnyben. Azonban téged is elkaphat néha az érzelmi vihar, s eljött az ideje annak a napnak, amikor már nem tudod józanul vizsgálni saját érzelmeidet. Olyan érzéki és érzelmi vonzerőt gyakorol rád valaki, hogy szinte a „föld fölött jársz”, s nem nagyon törődsz a realitásokkal. Minden vágyad, hogy „megkapd” a számodra vonzó illetőt, s nem nagyon érdekel, hogy mibe kerül ez a dolog. Pedig – sajnos – ára lesz, mégpedig családi életedben kell majd lerónod a számlát. Tehát ez a szerelem nem veszélyek nélkül való dolog a számodra.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Szerencsére a következő napokban elsimulhatnak a múlt hét feszültséggel teli problémái, s talán elmondható, hogy még használt is a „magasfeszültség” kapcsolatodnak. Szerelmi életedben most az egymásra találás, a közös ügyek megbeszélése, egymás – hibákkal együtt való elfogadásának az ideje jött el. Végre elmondhatjátok, hogy ráláttok egymás hiányosságaira, s ezzel együtt vállaljátok fel egymást. Már nem a „rózsaszín köd” dominál a kapcsolatodban, nem öntitek le hétköznapjaitokat egyfajta „rózsaszín cukormázzal”. Hiszen ha az ilyen fajta „cukormázat” megkapargatjuk egy kicsit, akkor ki tudja, hogy mit találunk alatta? Lehet, hogy ami alatta van, az már korántsem olyan ízletes és vonzó. Végre az érett szerelem, s a hétköznapok boldogsága köszönthet be életedben.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő napokban nagyon jó döntés lenne, ha ügyelnél pénzügyeid alakulására, s óvakodnál a hirtelen ötletektől vezérelt spekulációktól, s üzleti döntésektől. Akadhatnak majd nagyon csábító ötletek, amelyek az első pillanatban nagyon vonzónak, s kockázatmentesnek hatnak majd. Nagyon erős indíttatást érzel arra, hogy belemenj ezekbe a kockázatos üzletekben, hiszen olyan haszonnal kecsegtetnek, amelyek nemcsak pénztárcádnak, hanem önbecsülésednek is nagyon jót tennének. Azonban mégis jobb lenne, ha várnál egy kicsit ezeknek az üzleteknek a beindításával, hiszen most nagy a veszély arra, hogy többet veszítesz, mint nyersz velük. Nem látod még a csapdákat és a buktatókat, s így kevés az esély arra is, hogy sikerrel kikerülöd őket.






NYILAS (November 22. – December 21.)
A következő napokban olyan vonzerő birtokában leszel, amelyet már nagyon nehéz emberileg kezelni és kordában tartani. Ez azt jelenti, hogy többen is úgy érezhetik – találkozva veled -, hogy mélyen megérinti őket a lényed érzéki és érzelmi tekintetben is. Ezekben a napokban nagyon oda kell figyelned az etika kérdésére, hiszen tapintattal kell kezelned mások vonzalmát irántad. Ha úgy érzed, hogy nem áll módodban viszonozni valakinek a szerelmét, akkor a legjobb ezt a tényt már a találkozás elején tisztázni. Lehet, hogy ennek hatására a vonzalom átfordul gyűlöletbe, vagy haragba, ám az ilyen érzelmek idővel enyhülnek, s persze igaz az is, hogy csupán sajnálatból, vagy szánalomból nem tanácsos belemenni egy szerelemi kapcsolatba.






BAK (December 22. – Január 20.)
A következő napokban egy nagyon gyengéd és szép érzelem kezdi bontogatni a szárnyait életedben. Ez az érzelem mentes lesz minden emberi gonoszságtól, s gyengeségtől. Tiszta szereteten és rokonszenven alapul, s persze van egy erotikus oldala is, amely szintén nagyon szép vonásokat mutat. Nem jellemző rád, hogy túl sokszor elérzékenyülsz, az pedig, hogy igazán szerelmes lennél, szintén ritkán fordul elő nálad. Ajándék ez az érzelem számodra, s ez független attól, hogy a fizikai szinten is realizálódik-e. Hiszen a szerelemben pont az a ritka érzelem a lényeg, amely egész lényünket megváltoztathatja, s transzformálhatja. A szexualitás talán csak a „körítés” a lelki egymásra rezonáláshoz.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A következő napokban hajlamos leszel indulati síkon megközelíteni az élet eseményeit. Ügyelj arra, hogy természetesen a külvilág is ezt az indulatosságot tükrözi vissza feléd, ami azt jelenti, hogy kisebb-nagyobb bosszúságok érhetnek. Különösen a közlekedés kíván most sokkal több odafigyelést és körültekintést tőled. Hiszen ha indulatosan, idegesen vezetünk, akkor könnyebben tesszük ki magunkat és másokat veszélyes helyzeteknek. Előfordulhat, hogy az erők most mások tükrében mutatják meg neked saját feszültségeidet. Ez azt jelenti, hogy a közlekedésben is szembe kerülhetsz olyan emberekkel, akik erőszakosan, másokra nem figyelve vezetnek, s veszélyes helyzeteket idéznek elő.






HALAK (Február 20. – Március 20.)
A következő napokban észreveheted, hogy valaki a környezetedből – aki szervesen nem része mindennapjaidnak, talán csak a lakókörnyezetedben él -, nagyon kedvesen és figyelmesen bánik veled, ha véletlenül összeakadnak útjaitok. Először csak rokonszenves gesztusnak tudod be ezt a figyelmességet, ám nem árt, ha „gyanakodni” kezdesz egy kicsit: talán ez az ember több érzelmet is táplál irántad, mint a puszta jó ismerősi viszony? A valóság beigazolhatja gyanúdat: ha figyelsz, észreveheted, hogy ez a közeledés bizony több már, mint szimpátia. A kérdés csak az, hogy mennyire bonyolítaná meg életedet ez a viszony, s hogy egyáltalán van-e energiád és időd most ilyesmire? Elmondható azonban, hogy mindenképpen hízeleg neked ez a közeledés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top