Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 20. Kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A tegnapi napodhoz hasonlóan a mait is a munkahelyi gondok töltik ki. A munkahelyeden feszült a légkör, így egyre nehezebben tájékozódsz. Nem tudod, hogy ki állhat a dolgok hátterében, de az a meggyőződésed, hogy egy rosszindulatú kolléga keveri a kártyákat. Amíg nem vagy benne biztos, hogy ki az, légy óvatos, tarts három lépés távolságot mindenkivel!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha a benti sikereket a pároddal is megosztod, a mai napod is igen kellemesen alakulhat. Neki is jól esik, hogy a te munkádat elismerik és az is, hogy ezt az örömet vele osztod meg. Talán még nem késő: menjetek el valahová pár napra együtt! Talán nem is a helyszín a fontos – egy közeli üdülőt biztos találtok -, hanem az, hogy együtt legyetek egy kicsit.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod is jól indul, de az örömbe keveredik egy kis üröm is. A kollégáid közül valaki féltékeny a szakmai sikereidre. Ezt nem lesz nehéz észrevenni, hisz nem rejti véka alá a véleményét. Úgy gondolja, hogy nem dolgoztál meg a sikerért, egyszerűen az öledbe pottyant. Ha jól reagálsz rá, és nem rontasz neki feldühödve, akkor jó irányban befolyásolod a többieket.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha meg tudod teremteni az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között, minden rendben lesz. Ne aggódj, nincs még semmi veszve! Egyszerűen fel kell álítanod egy fontossági sorrendet. A határok nyilván rugalmasak, van, amikor a karriered követel tőled, néha a szüleiddel, a pároddal vagy a gyerekeiddel kéne több időt töltened. Ez nem olyan bonyolult feladat!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Úgy tűnik, a mai nap is a családodé. Ez a nap talán nem olyan kellemes, de ma fontos kérdésekről kell beszélnetek. Talán a gyereknevelésben nem értetek egyet, talán a pénzt osztanátok be másképp, mindenesetre egy konfliktus érik köztetek a pároddal. Üljetek le és beszéljétek meg! Valószínűleg nem nagy a probléma, de ha a szőnyeg alá söpritek, kipúposodik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Talán kisebb változtatásra gondoltál csak otthon, de ha egyszer belelendülsz, már nehéz megállni. Figyelj oda azért arra, hogy mennyit költhetsz most ilyen célokra, nehogy túllépd a költségvetésed kereteit! Egyébként csak az ízlésed és energiád szabhat határt az újításban. Most szívesen változtatsz, így pedig tényleg érdemes belevágni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ma egy kicsit lusta vagy. Fáradtan ébredsz, nem aludtad ki magad igazán. Nincs kedved dolgozni. Úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek! Ha tényleg képtelen vagy dolgozni, vegyél ki egy nap szabadságot, ha azonban nincs erről szó, szedd össze magad! A zökkenőkel induló reggel után az este azonban kellemesnek ígérkezik.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ha egy kicsit nyitottabb lennél, most nem kéne azon töprengened, hogy tegnap mit akarhatott a másik! Olyan nehéz elfogadni, hogy valaki a barátságodat keresi? Persze az elmúlt időben néhány barátodról kiderülhetett a számodra, hogy a barátságuk nem érdek nélkül való. Ebből azonban nem kell messzemenő következtetéseket levonni!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A tegnapi nap feszültsége sajnos mára sem enyhült. Mivel a felszín csendesnek tűnik, jobb, ha a kezedbe veszed a dolgokat. Nézz körül, és egy olyan kollégától próbálj információt szerezni, akiben megbízhatsz, és akiről tudod, hogy melletted áll. Ha már tudod, hogy mi is a probléma, felveheted ellene a harcot. Neked is jobb, mint ha a sötétben tapogatóznál!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A tegnapi nap meglehetősen kimerített, így ma fáradt és egy kissé talán mogorva vagy. A feladataidat rendre elvégzed, de nem vagy túl kellemes társaság. A kollégáid nem véletlenül kerülnek. Légy egy kicsit nyitottabb! Nem csak komolyan lehet beszélgetni, néha egy felszínes csevegés is jól esik! Ne töltsd az egész napot eyedül!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A munkahelyeden ma is meg kéne próbálnod szigorúan a munkára koncentrálni, mert lassan megjegyzéseket kapsz a kollégáktól. Legalább próbálj meg úgy tenni, mintha egy kicsit érdekelne az, amivel épp foglalkozol! Mindenki sejti, hogy a magánéleti problémáid járnak az fejedben, de ha nem dolgozol úgy, mint mások, ez senkit sem fog megakadályozni abban, hogy figyelmeztessen.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha a tegnapi találkozás jól sikerült, ma egész napra jó kedvet ad. Most tele vagy energiával és tervekkel. Végre valaki megerősített abban, hogy amit csinálsz, az alapjában véve jó. Bár ha teljesen őszinte akarnál lenni, be kéne vallanod, hogy nem voltál teljesen őszinte, és bizonyos dolgokról nem mertél beszélni, mert féltél attól, hogy a másik elítél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top