Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 21. Szerda)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Bár a figyelmed homlokterében még mindig a munkahelyed áll, jó lenne, ha a családodra koncentrálnál. A párod azt érezheti, hogy az elmúlt napokban ideges és nyers voltál. Legalább vele próbálj meg jóban lenni! Ne engedd, hogy mindig azokon csattanjon az ostror, akiket szeretsz! Ezt később sokkal nehezebb jóvá tenni, mint a karriered építése közben elkövetett hibát!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Bár a munkahelyeden jól mennek a dolgok és a párodal is remekül kijöttök, ma valami kellemetlenség ér. Talán valamelyik szomszédod panaszkodik rád, vagy egy büntetést találsz az autó szélvédőjén. Valami apróbb baj, ami egy kicsit elrontja a kedved. Meglehet, hogy vannak rosszindulatú emberek, vagy a bürokrácia útvesztőjébe tévedsz, de ne feledd, ez nem fontos!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napot a családod uralja. Most nem igazán érdekel, hogy reggeltől estig mi történik a munkahelyeden. Alig várod a munkaidő végét, szeretnél már elszabadulni. Azt érzed, hogy napok óta nem töltöttél elég időt a pároddal és ezt most be kell pótolnotok. Talán igazad van, de vigyázz, ne görcsöld túl az estét! Meglehet, hogy ő egyszerűen fáradt és szeretne hazamenni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod igen kellemesnek ígérkezik! Gondolatban fuss végig a szeretteiden. Valakinek születés- vagy névnapja van! Talán te leszel az egyetlen, akinek eszébe jut, ezzel nagy örömet szerzel neki! Ha már felhívtad, érdemes egy kis időt együtt tölteni vele munka után. Nem mindenki olyan szerencsés, mint te. Van akit nem vár haza senki, csak az üres lakás és szívesen beszélgetne veled.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha a családi problémákat sikerült megoldanod, ma ismét a munkádra figyelhetsz. Illetve csak szeretnél a problémákra koncentrálni, de úgy tűnik, egy munkahelyi konfliktus más irányba tereli a gondolataidat. Valószínűleg téged nem igazán érint a dolog, csak áttételesen, de hosszú távon neked is az az érdeked, hogy megoldódjon. Ha kénytelen vagy belefolyni, légy semleges.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap egy kis felfordulást hozhat az életedben. Talán meg kellett volna várni a hétvégét az otthoni pakolással? Nagy elánnal vágtál neki a lakásfelújításnak, de most jöttél rá, hogy semmit sem találsz? Nyugi! Hidd el, nem tart sokáig, de utána örülni fogsz, hogy elkezdted. Addig pedig jegyezd meg, hogy hová teszed le a kulcsot és akkor nem kell keresni!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod eléggé változó. A hangulataid egyik percről a másikra változnak, ezt nehéz követni. Mindent egybevéve azonban, ez egy kellemes nap. A kollégáidal is könnyen megtalálod a hangot, bár ma nehezen tudják eldönteni, hogy hogyan is szóljanak hozzád. Néha túl zárkózottnak tűnsz, mint aki nagyon komoly problémákkal van elfoglalva.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az utóbbi napokban minden figyelmed befelé irányul. Az emberekhez való hozáállásod sokat változott, de sajnos nem jó irányban. Mintha egy kicsit visszahúzódnál, pedig te is tudod, hogy ez nem jó, innen nagyon nehéz visszafordulni! Tedd félre a büszkeségedet egy kicsit! Te is megkereshetsz másokat, ha azt érzed, hogy az utóbbi időben elhanyagolnak!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Sajnos az állandó feszültség a magánéletedbe is bevette magát. A párod sem meri megkérdezni, hogy mi a baj, de érzi, hogy állandóan nyugtalan vagy, a gondolataid máshol járnak. Próbálj meg jobban odafigyelni rá és oszd meg vele a kétségeidet. A hallgatás egyikőtöknek sem tesz jót, csak szétválaszt és falat húz közétek.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap a munkádban nem ígér nagy kihívásokat. A családodban azonban történik valami, ami hirtelen felborítja az összes számításodat. Talán megbetegszik egy rokon, akit ápolni kell, vagy egy kisgyerekre kell vigyáznod pár napig. Mivel tudják, hogy kötelességtudó vagy, tőled kérnek majd segítséget, de ez felborítja majd az időbeosztásodat és anyagilag is megterhelőbb, mint gondolnád.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha nem is a munkahelyeden, de tényleg át kéne gondolnod az ismerőseidhez fűződő viszonyaidat. Akiket a barátaidnak tartasz, néha olyan figyelmetlenek veled, hogy az már szinte fáj. Aki figyelne rád, azzal pedig te nem törődsz eléggé. Meglehet, hogy csak egy félreértés állt közétek, ha igen, azt jobb lenne mihamarabb tisztázni, mielőtt a másikat megsérted azzal, hogy nem keresed.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Bár tegnap még magabiztos voltál, mára újra elővettek a kétségeid. Úgy érzed, hogy nincs elég energiád, az időd elfolyik. Másokkal összehasonlítva azt érzed, hogy nem csinálsz semmit sem. Ez így nem igaz! Nem biztos, hogy a környezeted legenergikusabb tagjaihoz kéne hasonlítanod magad! Az időbeosztásról ugyan még lene mit tanulnod, de ha megpróbálod, bármin változtathatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top