Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 22. Csütörtök)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Mostanra valószínűleg elfáradtál az örökös szélmalomharcban. Már nem igazán tudod, hogy bizonyítanod kéne a rátermettségedet, vagy a kollégák között szövetségeseket gyűjtened. Próbálj meg megnyugodni egy kicsit! A probléma nem olyan nagy, amilyennek látod! Van, aki tisztában van a munkád értékével, talán inkább az emberekhez való hozzáálásodon kéne változtatni!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Bármiből adódik is a tegnapi kellemetlenséged, jobb, ha gyorsan túl esel rajta, mintha befolyásolja az elkövetkezendő napokat! Mindent el lehet intézni, de ezt most tényleg ne vedd a szívedre! Légy hűvös és tárgyilagos! Nem érdemes minden dolgot az érzelmeiddel átitatni, akkor sokal fontosabbá válik és minden teljesen más jelentést kap hirtelen.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ha a tegnap esti program jól sikerült, ma jó kedvű lehetsz, ha viszont nem, akkor minden esélyed megvan arra, hogy sötéten lásd a dolgokat. Ne vegyél mindent személyes sértésnek! Bármennyire jóindulatú vagy, bármilyen kedvesen is viselkedsz, lehet a másiknak is rossz napja! Egyáltalán nem biztos, hogy szándékosan akar valaki megbántani!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha tegnap örömet tudtál szerezni valakinek, ma igen jó napod lesz! Mindig volt érzéked ahhoz, hogy az embereket apró figyelmességekkel levedd a lábukról. Sokszor nem is tudod, mennyit számít egy kis figyelmesség, de néha igazán látványos. Ha a munkahelyeden is ilyen figyelmes vagy, könnyen támogatókra tehetsz szert.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Talán unod már ezeket a munkahelyi fúrásokat, mindenesetre ezel most szembe kell nézned. Főnökként nagyon jól át kell gondolnod a helyzetet, de ha beosztott vagy, akkor sem mindegy, hogy kinek a pártjára állsz. A dolgok valószínűleg nem olyan egyértelműek, mint látszanak. Vigyázz, ne alkoss túl gyorsan ítéletet, mert könnyen tévedhetsz!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Talán kimerítettek az elmúlt napok. Ma fáradt vagy, úgy érzed, hogy nem aludtad ki magad. Ettől rosszabb a kedved és ezt a kollégáid is észreveszik. Ma túl csípős a nyelved, mindenkinek megmondod a magadét. Ez nem tesz jót a kapcsolataidnak! Inkább számolj el tízig, mielőtt véleményt nyilvánítanál. Egyébként pedig szorítkozz a lényegre és ne tégy személyeskedő megjegyzéseket!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ma a munkahelyeden egy kellemetlen konfliktusba csöppenhetsz, ha nem vigyázol. Figyelj oda arra, hogy kinek mit mondasz és mondhatsz el! Egy óvatlan mondattal nagyon kínos helyzetbe hozhatsz bizonyos embereket! Talán fel sem méred, hogy mekora galibát okozol! Ha nem ismered ki magad a kollégáid közti viszonyokban, inkáb tarts távolságot mindenkitől.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Úgy tűnik, az elmúlt napok lelkileg kimerítettek és sajnos a munkádban sem váltak a hasznodra. Az elmúlt napokban nagyon lemaradtál és ezt ma valaki szóvá is teszi. Jobb, ha nem reagálsz rá, csak összeszeded magad és nekiállsz dolgozni. Ezt a pár napot könnyedén behozod, de minél előbb láss neki, mielőtt kellemetlen megjegyzéseket tesznek.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha a munkahelyi problémák továbbra is fennálnak, el kéne gondolkodnod azon, hogy nincs-e itt az ideje annak, hogy változtass! Talán már egy ideje elgondolkoztál azon, hogy odébb kéne álni, talán óvatosan tapogatóztál is, de eddig nem merült fel benned komolyabban a gondolat, hogy felmondj. Talán épp ez lesz a kedvező alkalom.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ha már elvállaltad, amire megkértek, ne dohogj egész nap! Valahol neked is jólesik, hogy a szeretteid hozzád fordulnak, ha baj van, mert tudják, hogy rád mindig lehet számítani. A munkahelyeden ma szerencsére nem akad túl sok dolgod és a kollégák is megértőnek bizonyulnak. Örülj neki, hogy valakinek segíthetsz! Próbáld meg a dolgok jó oldalát is nézni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha eddig nem let volna elég problémád, most egy kis hivatalos elintéznivalód is akad. Sosem szeretted a bürokráciát, a hivatalok előtt kígyózó sorokat és most neked kell beállnod. Jobb, ha ma túlesel rajta, mintha holnap is ezzel kéne töltened a napod. Ha viszont emiatt szabadságot kellett kivenned, intézz el mindent, amire szükséged van!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Tegnap óta valószínűleg sikerült megnyugodnod. Ha azonban mégsem, most időd sem lesz arra, hogy nyugtalankodj! Annyi a munkád, hogy csak kapkodod a fejed, nem is tudod hirtelen, hogy mihez is fogj. Sajnos az utóbbi napokban egy kicsit elhanyagoltad a munkádat és ezt most be kell hoznod. Ha végképp elakadnál, ne szégyellj segítséget kérni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top