Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 23. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is!Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Fárasztó hetet tudhatsz magad mögött, de neked még mindig csak a munkán jár az eszed! Enyire sokat jelent a pozíciód? Néhány éve még a családodat helyezted volna az előtérbe, most pedig a tetteid azt látszanak bizonyítani, hogy ők hátrébb szorultak! El kéne ezen gondolkodnod ahhoz, hogy lásd, hogyan tovább. Minden nem lehet egyformán fontos, mindenre nem szánhatsz ugyanannyi időt és energiát!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Bár nem történt túl sok dolog a héten, mégis hihetetlenül fáradtnak, fásultnak érzed magad. Talán arra sem emlékszel, hogy hogyan voltál képes kimászni reggel az ágyból. Ma nem kell megerőltetned magad, kevés munkát kapsz, azzal könyűszerrel végezhetsz. Vigyáz az energiáidra, próbáld meg ügyesen beosztani, este pedig mielőbb menj haza, és pihend ki magad!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma egy kicsit fáradt lehetsz, de mégis sok az energiád. Ere most szükséged is lesz. Ma több feladattal kell megbirkóznod, mint eddig. Bár a reggel jól indul, de délutánra feltorlódik a munka, és hirtelen a nyakadba szakad az egész. Ha jól osztod be az idődet, akkor nem lehet semmi probléma, ha viszont mindent egyszere szeretnél elintézni, akkor rosszkedvűen mehetsz haza.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod jól indul és sikeresnek ígérkezik, mégis valami az otthonodra tereli a figyelmet. Légy gondos, mert ha nem vigyázol, valami elromolhat otthon! Nem ér nagy anyagi veszteség, de kellemetlen lehet, és sok időt veszíthetsz a probléma megoldásával. Jobb megelőzni a bajt, mint később orvosolni! Ettől eltekintve jó hetet zárhatsz, minden téren.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A pénteki nap talán a viták végére is pontot tesz. Te már nagyon szeretnéd lezárni a kérdést. Végtére is ilyen légkörben nem lehet dolgozni, pedig mára igencsak összegyűlt a munka! Ez a kis csetepaté az összes figyelmeteket és energiátokat elvonta a munkától. Most a te irányításodra és szervezőképességedre van szükség ahhoz, hogy gyorsan végezzetek a lemaradásal.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Mindig precíz és pontos voltál, de úgy tűnik, ezt néha túlzásba viszed. A párodtól nem várhatod el, hogy ugyanolyan alapos legyen, mint te! Nem dől össze a világ, ha nem szedi le a hajszálakat a szennyes ruháról, mielőtt beteszi a gépbe! Örülj neki, hogy segít, ne támassz vele szemben teljesíthetetlen követelményeket! Ne veszekedj, jobb a békesség!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod könnyedén indul, és egészen estig kellemesnek ígérkezik. A munkádban semmilyen kihívás nem vár rád, a benti hullámok is elcsitulni látszanak. A környezetedben felbukkanhat egy régi ismerős, akit nagyon hosszú ideje nem láttál. A viszontlátás nem minden szempontból örömteli, de a mai estét kellemesen tölthetitek együtt.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Bár péntek van, és legszívesebben pihennél, ma startolhatsz, ha be akarod hozni az eddigieket. Utána azonban egy kellemes hétvége vár, és hétfőre nem marad semmilyen behoznivaló. Érdemes ezért egy kicsit többet dolgozni! Ennek az az előnye is megvan, hogy nem töprengsz felesleges dolgokon. Az utóbi időben túl sokat gondolkozol a kapcsolataidon!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha tegnap sikerült eldöntened, hogy mit is akarsz a továbbiakban, mára sokkal nyugodtabb lehetsz. A környezeted is érzékeli ezt a magabiztosságot és nyugalmat. Van, aki nem is tudja mire vélni. Talán valamelyik kollégád azt gondolja, hogy hirtelen melléd állt valaki és ettől megerősödött a pozíciód. Meglehet, hogy épp ez változtat majd a dolgokon?

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Végre péntek van! Már régen nem örültél ennek a napnak ennyire. Azt érzed, hogy kicsúsztak a kezedből a dolgok. Úgy érzed, hogy otthon összedől a ház. Főzni, mosni, vásárolni, takarítani kéne, és te nem tudod, hogy hova is kapj hirtelen. Nyugodj meg egy kicsit! Bár te vészesnek látod a helyzetet, valójában nem az. Egy napot mindenki kibír meleg vacsora nélkül, a takarításba pedig a családod is beszállhat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Itt a péntek, és te alig várod, hogy befejezhesd a munkád. Legszívesebben lemennél valahova vidékre. Talán eleged van a városból, talán megcsömörlöttél a munkától és az emberi kapcsolatoktól. Bármi is az oka, tényleg jót tenne egy kis levegőváltozás. A párodat sem kell nagyon győzködni, hiszen látja rajtad, hogy mennyire ki vagy borulva az utóbi időben.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ma egy kicsit fáradt vagy. Kimerültnek és nyúzottnak érzed magad. Sajnos azonban még mindig rengeteg lemaradáson kell átrágnod magad! Munka után szeretnél elmenni valahová úszni egyet, vagy egy konditerembe megmozgatni a tested, de mire odajutsz, már ebben sem vagy biztos. Hidd el, egy kis mozgás jót tesz! Olyan régen tervezed, hogy jobb, ha ma lemész fáradtan, mint ha még egy hetet vársz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top