Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 26. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod sajnos elég roszul indul. Ingerült vagy és elég rosszul fejezed ki magad, ez egész napra konfliktusokat tartogathat. Próbálj meg egy kicsit kedvesebb és megértőbb lenni másokkal! Ha ez nem igazán megy, akkor számolj el tízig, mielőtt megszólalnál, és kerüld a véleménynyilvánítást olyan ügyekben, amelyek nem tartoznak igazán rád.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Hétfő van, de úgy tűnik, ma nincs igazán nagy kedved dolgozni. Nehezen kelsz fel, és ennek köszönhetően sietve, kapkodva kell a napot kezdened. Ez egy kicsit lehangolttá tehet, de ez a nyomott kedélyálapot nem tart sokáig. A munkahelyeden szerencsére ma nem várnak komolyabb feladatok, így könnyen végezhetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod sajnos nem indul olyan jól, mint szeretnéd. A tegnapi találkozás egy kicsit lelombozhatott, ma egész nap azon gondolkozol, hogy miben segíthetnél az ismerősödnek. Talán egy kis indokolatlan lelkiismeretfurdalást is érzel. Arra gondolsz, hogy ha jobban odafigyeltetek volna egymásra, nem csúsztak volna ennyire el a dolgok.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ez a heted igazán jól indul! A szeretteid körében sikerült feltöltődnöd energiával, és ez az egész hetedre kisugárzik. Most azt érzed, hogy az egyik legfontosabb feladatod egy igazán meleg, szívélyes otthon megteremtése. Ez mindig is jól ment, hiszen a „véredben van”, hogyan kell bármilyen kis helyet otthonossá varázsolni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod alapjában véve kellemesnek ígérkezik, bár tartogat nehézségeket is. A munkahelyeden nem várnak túl nagy feladatok, csak a szokásos teendők. A kollégáid közt viszont némi feszültség érezhető, amit ha nem simítasz el idejében, még galibát okozhat. Úgy tűnik, a mai nap az ilyen személyes nézeteltérések orvoslásával telik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Úgy tűnik, tegnap sikerült feltöltődnöd, így jól indul ez a heted. A munkahelyeden ma egy komolyabb feladattal bíznak meg, ha sikeresen teljesíted, az előremeneteled szempontjából igen fontos lépésnek számít. Úgy tűnik, ez ma igazán nem ütközik akadályokba, csak egy kis erőfeszítést kell tenned, és a siker garantált!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod semmilyen meglepetést sem tartogat a számodra, sőt, szinte túl unalmasnak, egyhangúnak, eseménytelennek tűnik. A munkahelyeden a megszokott rutinfeladatok várnak, de ez most nem elégít ki. Szeretnél végre valami érdekesebbet csinálni, egy igazán kreatív munkát, esetleg valamit, ami nagyobb felelősséggel jár.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Még csak ma kezdődik a hét, de te mintha hátránnyal indítanál! Fáradt vagy, ezért lassan és figyelmetlenül dolgozol. Telnek az órák, de te semmit sem haladsz. Szedd össze magad, mert ennek nem lesz így jó vége! A munkahelyeden másnak is rossz napja van, de dolgozik, mint mindig.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod egy kicsit döcögve indul. Bár kialudtad magad, mégis fáradt vagy, úgy érzed, nincs elég energiád. A munkádat csak ímmel-ámmal, rosszkedvűen végzed. Ezt sajnos a környezeted is észreveszi. Ha szerencséd van, neked mondják meg, hogy ez így nem megfelelő, ha nem, akkor a hátad mögött suttognak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A múlt heti nehézségek után most lazíthatsz egy keveset. A munkahelyeden ma semmi különöset nem várnak el tőled, úgy tűnik, ma nem akad túl sok munkád. A családodról való gondoskodás sem kerül ma nagyobb erőfeszítésedbe, így pihenhetsz egy kicsit. Úgy tűnik, ez már igazán rádfért!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod nem indul rosszul, mégis nehéznek érzed. Egész nap a problémáid lehetséges megoldásán töröd a fejed, de állandóan elbizonytalanodsz, így nehezen jutsz előre. Talán észre sem veszed, hogy a megoldás szinte csak karnyújtásnyira van tőled! Gondold végig még egyszer, hidd el, könnyen meg tudsz oldani mindent!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ez a heted sajnos nem indul igazán jól. A hétvégén akaratlanul is sikerült megbántanod valakit, aki most neheztel rád. A legnagyobb probléma az, hogy egyikőtök sem igazán igyekszik tisztázni a kérdést, így pedig nehéz lesz továbblépni. A másik nemre még mindig erős hatást gyakorolsz, de nem biztos, hogy ma igazán örülsz ennek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top