Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 27. Kedd)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod még mindig feszültebb a szokásosnál. Nem szívesen látod be, de egy kicsit frusztrált vagy. A félelmeid indokolatlanok is lehetnek, te mégis azt érzed, hogy a környezeted szeretét egyre nehezebb kivívnod. Sokszor gondolkozol azon, vajon mennyit sikerült elérned az életben. Ne becsüld alá magad és a képeségeidet!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod egy kicsit jobban indul, mint a tegnapi. Ma sem vagy igazán a formádban, de ennek ellenére sikerül jól beosztanod az eneriáidat, így nem igazán érnek meglepetések. Szerencsére sikerül ügyesen lavíroznod a munkahelyeden, így csak annyi feladatot kapsz, amennyit könnyedén elvégezhetsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod a tegnapinál sokkal jobban indul. A tegnapi „fejfájásnak” hűlt helye, ma ismét a munkádra koncentrálhatsz. Tele vagy energiával, azonban igen nehezen sikerül egyszerre egyetlen dologra fókuszálnod. Úgy tűnik, ma mindenbe belekapsz, de nehezen végzel azokkal a feladatokkal, amikbe hebehurgyán belekezdtél.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan jól indul. Az otthonról hozott jókedv sugárzik rólad, a környzeted igen hamar észreveszi és átveszi ezt a jó hangulatot. A kollégáid ma kifejezetten a társaságodat keresik, mert úgy érzik, melletted könnyen jobb kedvre derülhetnek. Ma talán olyanok is kiöntik neked a szívüket, akikkel eddig igen keveset beszélgettél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Sajnos a mai napod is a tegnapihoz hasonló. Talán nem is tudtad tegnap, hogy mekkora hangyafészekbe nyúlsz! Ha viszont már elkezdődött, nem állíthatod meg a dolgokat. Ma mindenki szeretné jól kipanaszkodni magát, mindenki szeretné orvosolni a régen elszenvedett sérelmeit. Talán jobb, ha kibeszélitek magatokat, így sok félreértés tisztázódhat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakul. A munkahelyeden minden rendben, esetleg a tegnapi feladatodhoz kapcsolódóan bízhatnak rád kisebb-nagyobb munkákat, melyek a szokásostól eltérőek lehetnek, egyébként minden a megszokott. Estére azonban fáradt lehetsz, egy kiadós alvásra lesz ma szükséged, mert az energiáid hirtelen megcsappannak.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod is a tegnapihoz hasonlóan alakul. Most kifejezetten munkahelyi megmérettetésre vágysz. Azt érzed, hogy sokáig elnyomtad a jó gondolataidat, de most megmutatnád, hogy képes vagy másról is, máshogy is gondolkodni. Ha kitartó vagy, annak is eljön az ideje, hogy valamilyen nehezebb feladattal bízzanak meg. Ne türelmetlenkedj!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A tegnapi lustaságod mára sajnos megbosszulta magát. A kollégáid ferdén néznek rád, a hátad mögött összesúgnak. Ne nézd, hogy ki kezdte a dolgot, ennek utólag már nincs értelme. Sajnos az illetőnek igaza van, akárhogy is nézed! Talán nem túl tisztességes, de meglehet, hogy neki is rossz napja van, azt akarta levezetni valahogy.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakul. Bár elvileg minden stimmel, mégis, mintha por ment volna a fogaskerekek közé, semmi sem működik úgy, ahogy szeretnéd. Mindent túl lassúnak találsz, az idő nem múlik, szinte csak vánszorog. Ha eddig nem mentél nyaralni, ez a figyelmeztetés: itt az ideje, hogy kipihend magad!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakulhat. Ma sincsenek különösebb megoldandó feladataid, lenne időd és módod arra, hogy kipihend magad. Te mégsem vagy képes lazítani. Talán szégyennek tartanád, ha leülnél egy fotelbe, feltennéd a lábad és olvasnál? Hidd el, neked is jólesne néha egy kis passzív pihenés!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Úgy tűnik, a mai napodat is a fejedben kavargó gondolatok töltik ki. A magánéletedben nincs minden rendben, te pedig egyre reménytelenebbnek látod a helyzetet. Már nem igazán érted, hogy min is kéne változtatnod. Talán elfogyott az erőd, vagy nincs elég bátorságod ahhoz, hogy leülj és kimondd, mit is gondolsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A tegnapihoz hasonlóan a mai napodat is megnehezíti ez a belső feszültség. Talán túl messzire mentél. Szükséged volt egy kis pozitív visszajelzésre, és nem igazán érdekelt, hogy ezt kitől kapod meg. Próbáld meg egy kicsit jobban szeretni önmagad! Ha mindig másokra vagy utalva és csak akkor van önbecsülésed, ha mások is kimutatják az érdeklődésüket, mindig kiszolgáltatott leszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top