Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 28. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod az előzőekhez hasonlóan nyugtalan és feszültséggel terhes. Ha nem figyelsz oda, ma összeveszhetsz egy igen régi barátoddal. Hidd el, ennyit nem ér meg az egész! Nem kell, hogy mindig a tiéd legyen az utolsó szó! A barátság ennél többről szól! Ha versengésként fogod fel, könnyen vége szakadhat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod egész jól indul. Energikus és friss vagy, talán napok óta először aludtad ki magad igazán. Bár sem a munkádon, sem a magánéleteden nem érezhető az elmúlt napok energiahiánya, azért nem árt, ha egy kicsit többet adsz, mint eddig. A munkahelyeden egy kis energiabefektetéssel igazán sokat érhetsz el, ezt ne hagyd ki!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod bizonyos szempontból a tegnapi tökéletes folytatása. Sok energiád van, és tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, de sajnos ma azokat a feladatokat kell befejezned, amelyeket tegnap elkezdtél. Igaz, hogy ezek már nem igazán érdekelnek, de hidd el, ha egyszerre csak egy dologra figyelsz, könnyedén végzel az összessel.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A jókedved ma is megmarad, de mára talán túlságosan terhesnek találod a kollégáid társaságát. Úgy érezheted, hogy önkéntelenül is az energiáidat szívják. Belőled táplálkoznak, te adsz erőt nekik ahhoz, hogy ellássák a feladatukat. Kezded azt hinni, hogy a tartalékaid kimerülőben vannak, nem tudsz többet adni senkinek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap már igazán fárasztó. Úgy érezheted magad, mint egy óvónéni egy tucat neveletlen kölyökkel! Nem ismersz rá a munkahelyedre! Mindenki csak panaszkodik, a frontvonalak óráról órára változnak. Itt csak kemény kézzel és határozottságal lehet rendet tenni. Egyszer s mindenkorra le kell szögezned, hogy a személyes problémákat a munkaidőn túl intézzék el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap sajnos konfliktusokat tartogat. A munkahelyi sikereid nem mindenkinek tetszenek, úgy tűnik, a hátad mögött sokan összesúgnak. A botrány még ma kirobban, eleinte talán burkolt célzások formájában, de úgy tűnik, végül kerek-perec kimondja valaki, hogy úgy érzi, az ő munkáját veszed el, ezzel hátrányos helyzetbe hozva őt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod igen kellemesnek ígérkezik. Kitartásod, kedvességed és lelkesedésed a magánéletben meghozza eredményét. Valaki, aki igen közel állt eddig is hozzád, ma ráébred, hogy még közelebb szeretne kerülni. Azt érzi, hogy igazán fontos vagy neki, mindig szeretne maga mellett tudni. Ha ma is kedves vagy hozzá, ezt nem is fogja véka alá rejteni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A munkahelyeden mára elcsitult a vihar, ma senki sem zavar a munkában, és megjegyzéseket sem kapsz. Ez a régi teljesítményednek és egy régi jóakaródnak köszönhető. Embereld meg magad egy kicsit, hogy legalább ő ne csalódjon benned! A magánéleti kételyeidre úgysem bent találod meg a választ!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod talán a tegnapinál jobban alakul. Ma este egy régi barátoddal találkozhatsz, akivel igen szoros szálak fűznek titeket egymáshoz. Úgy tűnik, ma megint olyanok lehettek, mint régen. Talán sikerül felvenni a fonalat, amit valamelyikőtök évekkel ezelőtt elejtett. Ha elég nyitott vagy, a kapcsolatotok megújulhat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Bár még mindig nincs semmi dolgod és lazíthatnál, egyre inkább úgy tűnik, hogy képtelen vagy erre. Amit te pihenésként próbálsz definiálni, az az állandó munka! Nyár van, sem neked, sem a családodnak nincs szüksége arra, hogy többfogásos meleg ételt főzz vacsorára. A nagytakarítás is várhat, hiszen az előzővel is most végeztél!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap sajnos kellemetlen meglepetést tartogathat, ha nem vigyázol! Figyelj oda jobban arra, hogy kivel osztod meg a kétségeidet! Akinek végre kiöntenéd a szíved, nem biztos, hogy igazán jó barátod! Talán az ő érdeke ütközik a tiéddel, és akaratlanul is rossz vágányra tereli a gondolataidat. Talán egy olyan emberrel kéne beszélned, akiben tényleg teljesen megbízhatsz, például a testvéreddel.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A tegnapihoz hasonlóan ma is feszült vagy. Nem igazán tudod értékelni magad, nem igazán ismered a képességeidet. Néha úgy viselkedsz, mint kamaszként, amikor ártatlanul próbálgattad, hogy mivel és mennyire hatsz a másik nemre. Amit most öntudatlanul „játszol”, annak viszont komoly következményei vannak, talán komolyabbak, mint szeretnéd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top