Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 29. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Az előző napok nyugtalansága után végre megpihenhetsz egy kicsit. Ma jobb a kedélyed, kipihentebb vagy, nem veszel mindent magadra. Végre azt érezheted, hogy visszatér az erőd és az életkedved. Még nincs túl sok energiád, te te a régi hévvel veted magad a dolgokba. Minden erőddel azon vagy, hogy először a munkahelyeden bizonyíts.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha tegnap belevetetted magad a munkába, most ideje a családodra koncentrálni. A szeretteid is egy kicsit több figyelemre vágynak. Talán a párod is fáradtabb volt az elmúlt napokban, és jólesne neki, ha a házimunka egy részét átvállalnád. A gyerekekkel sem ártana egy kicsit jobban odafigyelve beszélgetni. Ha őszinte vagy, be kell látnod: az utóbbi időben elég keveset tudsz róluk!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod mind a munkahelyeden, mind a magánéletben kellemesnek ígérkezik. A munkád nem tartogat különösebb meglepetéseket, de ma olyan feladatot kapsz, amihez régóta lenne kedved. Végre igazán kibontakoztathatod a kreativitásodat! Talán csak az ötleteidre van szükség, meglehet, hogy a munka unalmasabb részét mások végzik majd el helyetted.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai nap enyhe kedélyhullámzásokat tartogathat. A hét eleji energiának mára csak a töredéke maradt meg. Hidd el, a téged körülvevő szeretetből bármikor feltöltődhetsz, és abból bármikor, bárkinek, bármennyit adhatsz anélkül, hogy elfogyna. Ha azonban azt érzed, hogy mások viselkedése tolakodóvá vált, hogy túl közel kerültek hozzád, nyugodtan tereld vissza a kapcsolatotokat a régi kerékvágásba!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha tegnap sikerült rendet tenned, ma minden megy a régi kerékvágásban. Megnyugodtak a kedélyek, mindenki összeszedte magát és a gondolatait. Így már nem nehéz összehangolni az energiáitokat és keményen dolgozni. Ma amúgy is nagyobb feladatot kaptok, és úgy tűnik, neked különösen fontos, hogy időben végezzetek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap a munkahelyeden igen kellemetlen lehet. A hallgatásnál sokkal jobb megoldás a problémák megbeszélése. Elvégre felnőtt emberek vagytok, jó lenne, ha így is intéznétek a dolgaitokat. Ha objektív vagy, látod, hogy te is hibáztál, de nem akkorát, mint amekkorára most felfújták az ügyet. Biztos akad valaki, aki téged támogat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A tegnapi nap teljesen feltöltött energiával, ma egész nap ragyogsz a boldogságtól. Ezt a környezeted is észreveszi. Ma sokan keresik a társaságodat, remélve, hogy a jókedved rájuk is átragad. Ez délutánra terhessé válhat a számodra, esetleg lehangol egy kicsit a környezetedben lévők viselkedése. Arra gondolsz, hogy az örömödet is el kellett volna rejteni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az elmúlt napok után ideje végre a családodra is odafigyelni. Miközben te a munkahelyi pletykákkal voltál elfoglalva, nekik határozottan rosszul esett a figyelmetlenséged. Talán egy születésnapról vagy névnapról is sikerült megfeledkezned. A legjobb, ha egyszerűen bocsánatot kérsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Egy régi barátság csodákat képes művelni az emberrel! A tegnapi találkozás teljesen feltöltött energiával. Végre kibeszélhetted magad egy kívülállóval. Talán elhatároztad, hogy nem adod fel olyan könnyen! Elvégre voltak már nehezebb helyzetek is az életedben és azokat is sikerült megoldanod. Ha végleges a döntésed, akkor szedd össze minden erődet a cél érdekében.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Úgy tűnik, kezdesz elfáradni. Ezt a környezeted is érzi, de a szeretteid másképp élik meg, mint te. Ők azt érezhetik, hogy nekik teszed túl magasra a lécet. Mintha versengenél velük abban, hogy ki az, aki „szorgalmasabb”, ki az, aki „tartalmasabban” tudja eltölteni a szabadidejét. Ennek a versenynek azonban nincs, és nem is lehet győztese!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A tegnapi csalódás teljesen elkedvetleníthetett, pedig igazán nincs okod a szomorkodásra. A dolgok nem állnak olyan rosszul, mint gondolnád. Az egyetlen probléma az, hogy a partnered teljesen elbizonytalanodott. Már nem biztos abban, hogy van-e jövője a kapcsolatotoknak, pedig ő szeretné, de a kétségeid átragadtak rá is.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy tűnik, ma még mindig a gondolataiddal vagy elfoglalva, de mások igen gyorsan kizökkentenek ebből. Az elmúlt napokban nem igazán figyeltél a munkádra és ez a figyelmetlenség most megbosszulja magát. Sikerült egy apróbb hibát vétened, amit sajnos az egyik rosszakaród vett észre. Az a legjobb megoldás, ha elnézést kérsz, és gyorsan helyrehozod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top