Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 30. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Úgy tűnik, mire véget ért a hét, te a régi formádat hozod. Friss vagy és energikus, tele ötletekkel. A kicsattanó életerődet sokan irigylik tőled. A munkahelyeden ma komolyabb kihívás vár rád, de úgy tűnik, ezt könnyűszerrel sikerül megoldanod, amivel el nem évülő érdemeket szerzel a főnöködnél.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A pénteki napod igazán kellemesen indul. Kipihent vagy és friss, ráadásul a munkád ma nem tartogat különösebb meglepetáseket. Amolyan „szürke hétköznap”, mindenki a munkaidő végét várja. Ma érdemes egy kicsit beszélgetni a kollégákkal a szünetben. Érdekes információkhoz juthatsz, a munkahelyi pletykák mindig tartogatnak meglepetést!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan jól indul. A munkádban sikereket érhetsz el, nem utolsósorban azért, mert ma igen jól kommunikálsz. Már régóta nem voltál ilyen jó formában! Mindenkivel jól kijössz, és könnyedén el tudod magyarázni, hogy a te magoldásaid adott helyzetben miért ésszerűbbek, mint az eddigi bevált megoldások.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Itt a péntek, amit annyira vártál! Ennek a hétnek is vége, lassan kifújhatod magad. Talán egy kis egyedüllétre vágysz, mind a munkahelyeden, mind otthon. Ha teheted, ma próbálj meg olyan feladatokat keresni, amelyeket egyedül is megoldhatsz. Hidd el, nem lesz nehéz, hiszen mindig akad valami apróság, amivel mások nem szívesen pepecselnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Itt a hét vége! Bár nem szívesen ismernéd be, ezt most igazán vártad. Úgy érzed, a munkahelyed felemésztette az összes energiádat, ráadásul te sem tudtad félretenni a benti problémákat, amikor hazaértél. Ez viszont a magánéletedben vezethet konfliktusokhoz. Hosszas magyarázkodás helyett légy kedvesebb és figyelmesebb a pároddal!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Úgy tűnik, mára végre elsimulnak a hullámok. Ideje volt már, hogy tisztázzátok az álláspontotokat. Valószínűleg mindenki egy kicsit félreértett valamit, a sok kis félreértés pedig elkerülhetetlenül ide vezetett. Azért valószínűleg nem bánod, hogy itt a hét vége és néhány napig a többiektől távol pihenhetsz egy kicsit.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Végre itt a péntek! Már nagyon vártad a hét végét. Ha valaki ma megkérdezne, már egyáltalán nem lennél biztos abban, hogy a munkádban keresed a felelőségteljesebb, embert próbáló feladatokat. Inkább az élet kellemes dolgai felé fordulnál. Egy kezdődő kapcsolat az, amire most igazán vágysz, amibe minden energiádat beleadnád.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Végre ennek a hétnek is vége szakad! Ezt most igazán vártad! Úgy érzed, az energiáid elfogytak, régen voltál ennyire fáradt, pedig szigorúan véve elég keveset dolgoztál. A hétvégén pihend ki magad, most ez igazán rádfér. A munkahelyi problémák szerencsére pillanatok alatt megoldódnak, egyik sem túl komoly.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Az elmúlt napok felőrölték az energiáidat, most egy kicsit fáradt lehetsz. Ha ezt a napot keményen végigdolgozod, igazán elégedetten dőlhetsz majd hátra a széken. A kollégáid kissé meglepődve veszik tudomásul, hogy felvetted a kesztyűt, de nem gördítenek semmilyen akdályt az utadba. Hogy eléred-e a célod, csak rajtad múlik.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Itt a hét vége és te megint úgy érzed, hogy felhalmozódtak a feladataid. Ha egy kicsit reálisabb lennél, láthatnád, hogy csak a szokásos feladatok várnak rád, amelyeket igen gyorsan el tudsz végezni. A bevásárlást is igazán hagyhatod holnapra. Hidd el, ha nem tudsz néha leülni szusszanni egyet, azt egy idő után az egészséged bánja.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Sajnos az egész heted azzal töltötted, hogy a magánéleti problémáidon rágódtál, így mára hihetetlenül sok feladatod maradt. A főnökeid egy kicsit elégedetlenek lehetnek a munkáddal – és ha őszinte vagy, ez érthető is. A mai napod a megfeszített munka jegyében telik, valószínűleg túlóráznod is kell majd, hogy behozd a lemaradást.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Végre itt a péntek, amit annyira vártál. A tegnapi munkahelyi konfliktus jobban megviselt, mint gondoltad volna. Bár indokolatlanok a félelmeid, mégis azon töprengsz, vajon mennyire stabil az állásod. Az utóbi napokban amúgy is sokat jár az agyad, hidd el, az a legegyszerűbb, ha leülsz dolgozni, és közben megpróbálod kikapcsolni a gondolataidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top