Horoszkóp

Szeptember havi egészségügyi horoszkóp

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ebben a hónapban személyiséged rejtett aspektusai nyilvánulhatnak meg, amelyeket nem mindig szeretsz a külvilág elé tárni. Érzékenységedet általában titkolod, még a számodra legfontosabb emberek előtt is. Igyekszel „keménynek”, s határozottnak mutatkozni mások előtt, hiszen úgy gondolod, hogy ezért fognak tisztelni, s ezért bíznak majd benned mások. Az érzékenységet nem tartod nagy értéknek, s talán tiszteletreméltónak sem mindig. Gondolkodj el azon, hogy éppen érzékenységünket kimutatni lehet a legnagyobb erő, s ebben a hónapban ezt meg is teheted. Egészségügyi szempontból a fejed területe lesz érzékenyebb, előfordulhat, hogy hirtelen megfájdul a fejed. Esetleg felmerülhet az ismétlődő orrvérzés problémája.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
A következő hetekben a főszerepet a szerelem játssza majd az életedben. Kisebb és nagyobb lehetőségek is jöhetnek az életedben, kezdve az erotikus vonzalomtól az igazán nagy érzelmekig. Lehetséges, hogy keresed is ezeket az alkalmakat, hiszen kreativitásodat, játékosságodat tudod benne megélni. Hiányzott már az életedből a spontaneitás, valamint a szenvedély érzése. Azonban nemcsak örömteli pillanatokat hoznak ezek a találkozások, hanem természetesen bonyodalmakat is, de hát tudjuk, hogy mindennek ára van… Egészséged tekintetében sokkal érzékenyebb lehet a lábfejed, így nagy súlyt kell fektetned arra, hogy megfelelően kényelmes lábbelit hordj. Kiváló alkalom kínálkozik most a talpmasszázsra, nagyon jót tehet egész szervezetednek.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
A következő hetekben több új lehetőséget is kapsz arra, hogy nagyon szép kapcsolatokat köss, amelyekből akár még szerelem is lehet. Egy dologgal ronthatod el a kínálkozó jó lehetőségeket, mégpedig azzal, hogy túlságosan is zárkózottan viselkedsz választottaddal. A felszínen persze nagyon kedves és barátságos vagy, azonban valójában eszedben sincs magadat átadni és átengedni az érzelmeidnek. Ezt kedvesed előbb, vagy utóbb biztosan megérzi, s ha nem is tudja megfogalmazni, hogy mi a baj, azt tudja, hogy valami nincs rendben. A következő hetekben egészségügyi szempontból alsó lábszárad, bokád területe kerül előtérbe, s bizony nagyon kell ügyelned, hogy „hová lépsz”.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
A következő hetekben felváltva élheted meg saját személyiségedben a nehézkességre, szigorúságra való hajlamodat, valamint a szórakozásra, könnyedségre való igényedet. Nehéz a két témát összeegyeztetned, hiszen saját személyiségedben is konfliktusokat élhetsz meg az ellentét miatt. Nem mindig tudod magad sem, hogy valójában mit szeretnél, és mit gondolsz. Mások még nehezebben igazodnak el viselkedéseden, bár már megszokták, hogy elég változatos viselkedési formákat vonultatsz fel a hétköznapokban. Egészségedet tekintve sokkal érzékenyebb a csontrendszered, térdeid területe, s meglehet, hogy egy-egy álmos reggelen úgy ébredsz, hogy minden tagod nehéz, s alig tudsz megmozdulni.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
A következő hetekben nagyon is az anyagiak körül foroghat az életed, s ez azt jelenti, hogy bőven kapsz jó lehetőségeket, s persze néhány esemény váratlanul is érhet. A siker titka abban állhat, hogy mennyire tudsz rugalmasan alkalmazkodni az eseményekhez, s mennyire tudsz hirtelen átlátni néhány bonyolult kérdést. Természetes intellektusod sokat segít majd neked, nem is szólva remek szervezőkészségedről. Nincs mitől félned, ha nem ragadsz le a részleteknél. Egészséged tekintetében előtérbe kerül majd a csípőtájékod, valamint combjaidat, keresztcsontodat is fájlalhatod egy kissé. Javasolt lenne most egy könnyű diéta, mert hajlasz arra, hogy túl sokat egyél, s nem is egészséges ételeket.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A következő hetekben nagyon is „marsikus” oldaladat mutatod meg a külvilágnak, s azoknak az embereknek is, akik egyébként a legfontosabbak számodra. Ez azt jelenti, hogy hajlasz arra, hogy csakis a saját véleményedet toleráld, s a saját akaratodat szeretnéd tűzzel-vassal, bármi áron érvényesíteni. Akadnak a környezetedben nagyon erős egyéniségek, akik az ilyen gondolkodást és viselkedést nehezen tűrik. Ebből következik, hogy velük kialakulhat néhány konfliktusod, vitás ügyed. Egészséged tekintetében előtérbe kerülnek a nemi szerveid, valamint a húgy utak területe. Sokkal fogékonyabb leszel a fertőzésekre is, ami azt jelenti, hogy ügyelned kell arra, hogy ne tartózkodj túlzsúfolt helyeken.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
A következő hetekben nagyon hangsúlyos terület lesz életedben a munkahelyed világa, s sokféle benyomást, hatást tapasztalhatsz ezen a területen. Ez azt jelenti, hogy lesznek olyan hatások, amelyek nagyon előmozdítják a karrieredet, viszont nagyon sok munkádba kerül, hogy valóban jól használd ki a lehetőségeidet. Sokkal több munka vár rád, mint egyébként, s néha úgy érezheted, hogy már sok neked ez a hajtás. Jó ötlet lehet, ha tudatosan iktatsz be pihenőidőket, hiszen, ha idő előtt kifáradsz, nem fogod bírni a rád váró iramot. Egészséged tekintetében előtérbe kerül a gyomor-bélrendszered, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen élelmiszereket fogyasztasz el.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő hetekben jellemző lehet életedre, hogy egymást követik a félreértések kapcsolataidban. Amikor utólag végiggondolod a történteket, akkor rájössz, hogy mennyi bonyodalmat megspórolhattál volna magadnak azzal, ha nagyon világosan és pontosan fogalmazol, kéréseidet és elvárásaidat illetően. Emellett kapcsolataidban egyfajta homályos érzés uralkodik, nem tudod, hogy kivel és hányadán állsz. A hónap feladata, hogy elgondolkodj kapcsolati rendszereiden, s egy kicsit rendbe tedd azokat. Nem biztos, hogy megúszod a fényfeltáró beszélgetéseket, legyenek bármilyen fájdalmasak is. Egészséged tekintetében érzékenyebb most a keringési rendszered, s nem szabadna magadat túlterhelned.

NYILAS (November 22. – December 21.)
A következő hetekben egy kissé „csipkelődő” hangulatban leszel, ami azt jelenti, hogy úton-útfélen belekötsz valakibe, s ráadásul teljesen jogosnak is érzed ezt a fajta agressziót. Ezzel a viselkedéssel eléred, hogy mások teljesen jogosan „megorrolnak” rád, s egy idő után már nem tolerálják azt, hogy most csak a saját fejed után vagy hajlandó menni. Annyira önfejű vagy, hogy végig sem gondolod, hogy mások mit szeretnének neked mondani. Ilyen körülmények között talán most jobb lenne, ha egyedül dolgozhatnál, s nem kellene kompromisszumokat kötnöd, hiszen ezekre amúgy sem vagy hajlandó. Egészséged területén érintett lesz a gyomrod, s ne lepődj meg, ha nehéz ételek fogyasztása után panaszaid lesznek, inkább részesítsd előnyben a könnyű, egészséges ételeket.

BAK (December 22. – Január 20.)
A következő hetekben saját ösztönvilágoddal állsz „hadilábon” egy kissé. Nem tudod, hogy a fejedre hallgass, vagy pedig inkább a megérzéseidre? Nagyon erőteljes ráérzéseid lehetnek a következő hetekben, s pontosan megsúgják neked, hogy mi lenne a helyes hozzáállás egy-egy megoldandó feladathoz. Mégis félsz hallgatni ezekre a megérzésekre, hiszen már megszoktad, hogy precízen méred fel lehetőségeidet, s saját erődet, s nem hagyatkozol hirtelen ötletekre. Mégsem hátrány, ha néha félreteszed a józaneszedet, s inspiráltan cselekszel. Egészségedet tekintve sérülékenyebb a nyakad, füleid területe, ezek a testrészeid sokkal érzékenyebbek lesznek.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A következő hetek a kapcsolatokról szólnak számodra. Nagyon erőteljesen fel kell mérned, hogy vajon milyen helyet foglalsz el azokban az emberi kapcsolatokban, amelyek a legfontosabbak számodra. Lehetséges, hogy többet vársz el a környezetedben élő emberektől, mint amennyit nyújtasz nekik, vagy éppen fordítva áll a helyzet. Előfordulhat, hogy sokkal többet adsz kapcsolataidban, mint amennyit kapsz tőlük. Így, vagy úgy, de át kell értékelned kapcsolati rendszereidet, s meg kell reformálnod azokat. Lehet, hogy a helyzet tarthatatlanságára éppen egy új szerelem ébreszt rá. Egészséged tekintetében meglehet, hogy érzékennyé válik egy, vagy több fogad, s fel kell keresned a fogorvosodat.

HALAK (Február 20. – Március 20.)
A következő hetekben érzékeny lelked még érzékenyebbé válhat, ami azt jelenti, hogy nagyon szélsőségesen reagálhatsz minden érzelmi kérdésre. Elég lesz, ha valaki „csúnyán” néz rád, vagy éppen rosszul hangsúlyoz egy mondatot, Te máris azt gondolod, hogy nem szeret téged, sőt lehetséges, hogy egyenesen utál. Mégsem ilyen rossz a helyzet, hiszen szeretetreméltó ember vagy, azonban mások sem tökéletesek, s meglehet, hogy akaratukon kívül bántanak meg téged. Ha azonban használod a racionalitásodat is, akkor rájössz, hogy valójában nincs senkinek semmi baja veled. A következő hetekben érzékenyebbé válsz egy igen kellemetlen panaszra, s ez nem más, mint a fejfájás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top