nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 09. Csütörtök)

Napi horoszkóp (09. 09. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Nagyszerű irányító és végrehajtó is vagy egyben, sikeresen tudod intézni mind a saját, mind pedig mások ügyeit. Jó kifejezőkészséged van, kivételesen jó beszédhanggal. Szükséged is van a sikerekre belső megelégedettségedhez, és a külvilág elismerésére is. Az értelmet és az érzelmeket összhangban tudod működtetni, ami lelkesedést ad a munkádban, bármi legyen is az, s ugyankor nem hagyja elveszni az intellektuális tartalmat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A Vénusz most kellemetlen fényszögben áll az Uránusszal! Így ezekben a napokban a szabadságféltésed igen erős. A kötöttségektől menekülsz, de legalábbis keményen tiltakozol ellene, ami könnyen harccá, küzdelemmé fokozódhat. Jelenlegi kapcsolatod szorongást válthat ki benned, ha viszont ezt felszámolnád, és tartósan egyedül kellene maradnod, az pánikot eredményezne. Gondold át jól, mennyire fontos számodra a társas kapcsolat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Fokozottan erős igényed lesz az újdonságra, vonz a különös, a rendkívüli, a feltűnő, minden, ami extrém. A sikertelenség esélye abból következhet, hogy türelmetlen vagy, túlságosan is nyílt, és bizony néha tapintatlan is, így kapcsolódási problémáid adódhatnak. Gondolataidat, elképzeléseidet nem tudod érvényesíteni, ha ingadozol, ha kapkodsz, és nem viszel végig egyetlen bizonyítást sem. Lehet, hogy jó ötleteid vannak, de azokat más fogja megvalósítani.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A Neptunusz most vágyaidat, igényeidet fátyollal fedi le, ezért környezeted gyakran nem érti, mit is akarsz. Kapcsolataidban olyan emberekhez vonzódsz, akik a valóságot szebbnek festik le, mint amilyen, vagy pedig az igazság egy részét kényelemből elhallgatják, hogy biztosítsák az illúziót. Mostanság sajnos a csalás, megcsalatás ördögi körében vergődsz, melyből nagyon nehéz kilábalni. Csak erős önfegyelmező munkával érhetsz el eredményeket.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Talán azzal áltatod magad, hogy becsapnak az emberek. Nem könnyű feladat vár rád, önmagadnak kell tiszta képet, egyértelmű szituációt teremtened magad körül. Egyik feladatod, hogy megszabadulj saját önbecsapásaidtól. A másik pedig, hogy ne dőlj be olyanoknak, akik hajlanak az áltatásra. Hazug, morálisan alacsony szinten lévő emberek ugyanis ma könnyen félrevezethetnek. Ahol most élsz, ott kell tenned valamit álmaid megvalósulásáért.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Hogy kiváló tehetséged érvényesíthesd, a következőket érdemes megfontolnod: szükséged van önkontrollra. Szakterületeden az alapismereteket – minden zsenialitásod ellenére is – jól és alaposan el kell sajátítanod, különben hiába az isteni szikra, mert nem lesz, amibe belecsapjon! Tanuláskor ne csak a különlegesre figyelj, a tradicionális ismereteket is sajátítsd el, mert csak így tudsz jól, alaposan érvelni, és átütő sikereket elérni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha nem szórod szét energiáidat az élvezetek rutinszerűen ismétlődő hajszolásával, akkor van esélyed arra, hogy az ebben a napban rejlő tendencia előrevivő elem legyen. Bár az út nem mentes a nehézségektől. Ha ugyanis elégedetlen vagy a partnereddel, a kapcsolat teherré válik, az egyensúly felborul, csatározásba kezdesz, majd szakítasz, és új megnyugvást, egyensúlyt ígérő kapcsolatot akarsz teremteni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Úgy érzed, mindenki rád akarja kényszeríteni az akaratát. Jelenlegi alapmagatartásod ellentmondásokat hordoz, egyrészt távol szeretnéd tartani magadtól az embereket, akár félelemből, akár szorongásból – másrészt nagyon is igényled a szoros kapcsolatot másokkal, ezt azonban úgy valósítod meg, hogy uralkodsz környezeteden, de saját lapjaidba nem engedsz betekinteni senkit. Próbáld meg megtanulni a másokkal való együttműködést.
Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Szeretnéd a világot megváltoztatni, és látóhatárodat kiterjeszteni. Lelkesedéssel fogadsz minden új kihívást, és nem riadsz vissza a veszélyektől. Mindenhez már az első pillanattól kezdve pozitívan állsz hozzá, és az akadályokon nagyvonalúan átlépsz. A visszafogottságot nem ismered, teljes lelkesedéssel és optimizmussal veted magad a kellemes és kellemetlen helyzetekbe. Ez veszélyes lesz akkor, ha másokat is magaddal rántasz akaratuk ellenére.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Életedben most a fegyelmező, rendszerező elv nem tud érvényesülni. A Szaturnusznak ma sajnos nincs semmibe beleszólása, energiája megreked, de nemsokára egyik pillanatról a másikra szóló előadást tart. Valószínűleg a túl gyenge és túl erős emberek között vívódsz, és nehéz megtalálnod a helyes mértéket. Vannak területek, ahol túl kevés szabállyal találkozol. Ideáid és céljaid, amelyeket érvényre akartál juttatni, most beérhetnek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha valamennyire uralni tudod együttműködésed tempóját, akkor ma jól fogsz haladni a tudomány, technika, matematika, sőt asztrológia tanulásával. Agyad nyaktörő sebességének lehetséges velejárói a hanyag munka, ingerlékenység másokkal szemben, akik talán túl lassúnak tűnnek, szellemi fegyelmezettség hiánya és energiáidnak szétaprózása. Ugyanakkor gyorsan felfogod az eszmei mondanivalót, de másnap ellenőrizd le újra.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Túlságosan is nyitott vagy mások érzéseivel, szenvedéseivel szemben. Mások hangulatát könnyedén átveszed, és saját vágyaidat, igényeidet nehezen tudod függetleníteni a külső hatásoktól. Ha a családod egyik tagja szomorú, Te is szomorú leszel, függetlenül attól, hogy érint-e az adott téma, vagy sem. Ez a befolyásolhatóság megnehezítheti a napjaidat, nagy a kísértés, hogy mások irányítgassák életed, még akkor is, ha ehhez már túl idős vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top