Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.27. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kemény fizikai munkával vagy sportjátékkal tudod levezetni túltengő energiádat. Konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók a mai napon. Még az általában kifogástalan kapcsolatokban is keletkezhet egy rövidzárlat. Meglehet, hogy csatába kell szállnod, de ne utasítsd el a kompromisszum lehetőségét, különösen szoros társkapcsolataidban. Ha képes vagy ezt az energiát mindkét fél számára előnyösnek vélt célokra fordítani, csodálatos eredményre juthatsz.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Most nagyon rámenőssé tesz téged a marsikus energia agresszív ereje, ami lehet hasznos, de lehet káros is. Ha képes lennél pozitív módon irányítani és ellenőrzésed alatt tartani ezt a belső energiát, akkor céljaid szolgálatába állítva rengeteg munkát el tudsz majd végezni. Egyébként konfliktusokba keveredhetsz, főleg feletteseiddel. Legjobb, ha lehetőség szerint egyedül dolgozol. Ha haragosnak érzed magad, ne tartsd magadban, különben könnyen mások fogják meginni a levét, amikor hazaérsz.




Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az óvatosnál is óvatosabbnak kellene lenned odahaza és a házad körül. Az Ikreknél ilyenkor fordul elő a legtöbb háztartási baleset. A dolgok ma valószínűleg nem a kedved szerint alakulnak szakmai téren sem. Keményen dolgozol, de valahogy nem akar összeállni a kép. Ez azért van így, mert energiáidat sokkal inkább otthoni ügyeid kötik le, s nem a munkádra összpontosítasz. Veszekedések, feszültségek, konfliktusok törhetnek ki közted és a szüleid között.




Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hangulataid ma változóak, nyughatatlan vagy. Szeretnél a saját utadon járni, a messzeségbe vágysz. Nem igazán találod ma a helyed. Energikusabb vagy, mint általában, de nem igazán tudod, hogy merre fordítsd a megnövekedett energiákat. Ettől könnyen ingerlékenyé válhatsz, és meggondolatlanul kritizálsz másokat. Zabolázd meg az indulataidat és keresd meg azt, ami igazán érdekel. utána már csak a kitartásodra lesz szükséged.




Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Valami kipattanthatja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagál, és önkéntelenül felhánytorgatja régi sérelmeit és csalódásait. Menj bele, önts tiszta vizet a pohárba, de küzdj becsülettel, és próbáld megragadni a problémák valódi okát. A vagdalkozásnak csak sírás lenne a vége. Hacsak kifejezetten nem vonzod magadhoz a bajt, ez az időszak valószínűleg nem okoz majd különösebb nehézségeket.





Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Fokozott önbizalmad és tetterőd lehetővé teszi, hogy egyedül vagy csoportosan egyaránt hatékonyan tudj dolgozni. Képes leszel kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni véleményedet anélkül, hogy szembekerülnél másokkal. Alkalmas a hét tárgyalások lebonyolítására. Lehetőségeket kaphatsz arra, hogy bizonyítsd képességeidet, és ebből hasznod származik a későbbiek folyamán. Fizikai energiád megnő, képes lennél megbirkózni az egész világgal.




Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezel. Úgy érzed, bármilyen nehézséggel meg tudnál birkózni. Remek alkalom adódik arra, hogy végére járj egy olyan feladatnak, amelyen már jó ideje dolgozol, vagy hogy belekezdj valami másba. Arra is jó az időpont, hogy döntéseket hozz, intézkedéseket foganatosíts és tárgyalj feletteseiddel, különösen, ha férfiakról van szó. Nagyon energikus vagy, készen állsz a kemény munkára. Sportolásra is kiváló ez az időszak.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Túlzott energikusságod önös, személyeskedő vitákba sodorhat Téged. Egyszerűen nem vagy hajlandó meghátrálni. Pozíciódat úgy fogod védelmezni, mint egy megsebzett tigris. Pedig mindenki jobban járna, ha legalább a kevésbé fontos részletkérdésekben egyezségre tudnátok jutni. Ne hagyd, hogy önös érdekeid vezéreljenek, figyelmen kívül hagyva mások érdekeit és álláspontját. Ha nem uralkodsz magadon, még keményebb ellenállásba ütközhetsz, és még súlyosabb társkapcsolati problémáid adódhatnak hat hónap múlva.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha munkatársaiddal vagy üzletfeleiddel nem a legjobb viszonyban voltál, akkor most valószínűleg ellentétek, konfliktusok alakulhatnak ki közöttetek. Ha simán alakultak a dolgaitok, akkor se igyál előre a medve bőrére, hacsak munkakapcsolatotok tényleg nem annyira jó, vagy igyekszel javítani rajta. Ingerlékennyé válhatsz, és tényleg nehéz lesz veled együttélni azoknak a tudatos vagy tudat alatti energiáknak köszönhetően, amelyeket nem sikerült megfelelően hasznosítanod vagy semlegesítened. Ez egyelőre göröngyössé teheti bármilyen kapcsolatodat.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ez egy “vagylagos” tranzitnak számít. Ha figyelembe vetted mások elképzeléseit, és beépítetted azokat terveidbe, akkor most minden rendben lesz. Ha nem, ellenállásba ütközhetsz, és konfliktusok támadhatnak. A szokásosnál ingerlékenyebbé válhatsz másokkal szemben. Mindenesetre a legjobb menetirány, ha most erőfeszítéseket teszel a zökkenőmentes előrejutás érdekében. A hosszú távra szóló, fontosabb döntéseidet vagy terveidet most jobb lenne egyelőre félretenni.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A hosszú távra szóló, fontosabb döntéseidet vagy terveidet most jobb lenne egyelőre félretenni. Gondolkodásodat ugyanis érzelmi szempontok befolyásolják, nem a tárgyilagos megfontolás. Elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatokra vállalkozz, amelyekhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz. Érzelmeid és vágyaid igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaid teljesen átitatják az ellenkező nemhez fűződő kapcsolataidat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereidben fogod érezni. Életed mély érzelmi színezetet kap, de nem csúszik ki ellenőrzésed alól. Kezedben tartod a szálakat, és értékelni fogod élményeid tágabb dimenzióját. Olyan emberek társaságát keresd, akihez képes leszel ezen a szinten kapcsolódni. Minden találkozásod mély érzelmeket kelt, és igen kielégítőnek ígérkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top