Horoszkóp

Napi horoszkóp (12.31. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Alkalmas ez az időszak okkult, pszichikai vagy spirituális jelenségek tanulmányozására. Lehetnek olyan meglátásaid, amelyek valamilyen módon megváltoztatják az életedet. Tanulj meditálni, tarts önvizsgálatot, vagy meríts erőt abból, hogy másoknak segítesz. Nagyon jól rá tudsz hangolódni mások igényeire, segíteni is szeretnél nekik, amennyire tudsz. Részt vehetsz ilyen célból alakult csoportok munkájában.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Energiaszinted meglehetősen alacsony, de nem annyira, hogy az egészségedet fenyegetné. Egyszerűen csak nem akarsz annyi mindent tenni. Most nem vagy különösebben anyagias hangulatban, kevesebbel is bőven beéred. Személyes igényeid kissé háttérbe szorulnak, jól tennéd, ha most az életedről és önmagadról meditálnál. Másfelől az önzetlenségre tevődik át a hangsúly, és ajánlatos lenne valamilyen jótékony célú munkát végezned.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vigyáznod kellene, nehogy megerőltesd magad. Ne tegyél többet, mint amennyit nagyon muszáj és közben próbálj pihenni, lazítani. Most jobban ki vagy téve a lázas, fertőzéses, allergiás betegségeknek, mint általában. Szervezeted kissé le van gyengülve, nem árt tehát a fokozott óvatosság. Ez a tranzit eltökéltségedet teszi próbára – durván hathavonta neked szegezve a kérdést, hogy vajon a helyes úton jársz-e?

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A feltételek most adottak hosszú távú tervek készítésére, és sokat nyerhetsz azon, ha személyes szükségleteidet egyeztetni tudod a társadalom egészével. Ezen a napon ugyanis nem teszed jól, ha csak a magad hasznára dolgozol, de mindent megkaphatsz, ha őszintén munkálkodsz a közösség érdekében. Rengeteg energiával bírsz, és temérdek munkát végezhetsz el, ha energiádat konstruktív módon tudja hasznosítani.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Személyes konfliktusok és hatalmi harcok származhatnak abból a fékezhetetlen törekvésedből, hogy meg akarod mondani másoknak, mit tegyenek. Próbálj meg nyugton maradni, ne akarj azonnal előnyökhöz jutni, és akkor ez a hallatlan energia kreatív változtatásokra és nagyszerű eredményekre fordítható. Picit se csalj, mert annak meglesznek a maga következményei Nehogy összevessz a hatalmi pozícióban lévőkkel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kerül el a veszélyes eszközöket, helyeket, helyzeteket. Ambíciód feltámad, és kész vagy céljaid eléréséért keményen megdolgozni. Azonban heves ellenállásba ütközhetsz, és szóváltásokba, hatalmi összetűzésekbe keveredhetsz. Ha mások alattomos megoldásokat használnak veled szemben, kérj segítséget barátaidtól. Most nem alkalmas a pillanat arra, hogy egyedül állj ki a pástra. Ne bosszants fel másokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Éghetsz a tanulási vágytól, és ez egy kiváló alkalom, hogy eldöntsd, melyik tanfolyamra jelentkezz, vagy hol ülj be újra az iskolapadba. Egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet. Készen állsz a szellemi-lelki fejlődésre, tudatszinted tágítására. Kapcsolataid ilyenkor e folyamat katalizátorává válhatnak. Egy új társ is feltűnhet a színen, aki kiváltképp segítségedre lesz ebben. Kiváló az időszak a szerződéskötések, vagy társulások előkészítésére.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Kapcsolataid, újak vagy régiek, kölcsönösen gyümölcsözőek lesznek. Épp ezért, alkalmas az idő arra, hogy jogásszal, vagy bármilyen más profi szakemberrel konzultálj. Bírósági dolgokban a Te javadra fognak dönteni. Valaki beléphet az életedbe, aki bizonyos szempontból a segítségedre lesz. A boldog házasságok ilyenkor nagyon kielégítően alakulnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha korábban gondok mutatkoztak volna egy kapcsolatban, akkor most lehet toldozni-foltozni, de ilyenkor kerülhet sor üzleti elválásra is, bár többnyire barátságban. Alapvetően ez most a személyes fejlődésed időszaka, kapcsolataid segítségével. Előrelépés várható a hivatásodban vagy a pályádon, mi több, vezető pozícióba kerülhetnél. Csepp okod sincs az aggodalomra, minden simán fog menni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Ne sokat tétovázz azon, hogy most vásárolj-e egy új ingatlant, bővítsd-e a meglévőt, vagy telekvásárlásba fektesd-e a pénzed. Amit valójában keresel, az egy biztos bázis, amely a belső béke és az erő érzetét adja. Ha tényleg vásárolsz egy lakást, ügyelj arra, hogy az pontosan olyan legyen, amilyet akartál, és aminek hosszú távon örülni tudsz, mert később esetleg nehéz lesz túladni rajta. Eljött az ideje, hogy elvarrd a múlt laza szálait, és egy biztos bázist teremts otthonodból.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Szakmai sikerekben lehet részed, ahogy egész életed kiszélesedik, kitárul. Csak közben ne hanyagold el személyes kapcsolataidat sem. Fizikailag és szellemileg is jó karban vagy, szervezeted ellenállóbb a betegségekkel szemben. Az egyetlen dolog, hogy ilyenkor hajlamos leszel felszedni egy kis súlyfelesleget. Kapcsolataid nagyon kellemesen alakulnak. Több új ismeretségre tehetsz szert, mint általában.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Fejlődsz és érlelődsz, tapasztalatokban gazdagodsz. Optimistának és magabiztosnak érezheted magad, és pozitív hozzáállásodat a nagyvilág is visszatükrözi. Ügyelj arra, nehogy másokkal szemben fölényesen lépj fel, és akkor ez egy nagyon pozitív időszaka lesz személyes fejlődésednek. Néha útrakel az ember e tranzit idején, ha így van, ennek célja szemléletmódod érlelése, és toleranciád fejlesztése a világ sokféleségével szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top