Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.01. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Mindenféle kapcsolatod, régebbi vagy újabb, közelebbi vagy lazább, most haszonnal kecsegtet. Másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat vált ki a többiekből is. Ebben az időszakban akár útra is kelhetsz, bizonyára érdekes és különleges emberekkel fogsz találkozni. Égsz a tanulási vágytól, és ez egy kiváló alkalom, hogy jelentkezz valamilyen tanfolyamra, vagy újra beülj az iskolapadba.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Készen állsz a szellemi-lelki fejlődésre, tudatszinted tágítására. Kapcsolataid ilyenkor e folyamat katalizátorává válnak. Egy új társ is feltűnhet a színen, aki kiváltképp segítségedre lesz ebben. Ha tartózkodsz az arroganciától, és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük, és így ez egy igen hasznos időszakká válhat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A boldog házasságok ilyenkor nagyon kielégítően alakulnak. Ha korábban gondok mutatkoztak, akkor most toldozni-foltozni lehet a kapcsolatot, vagy ilyenkor kerül sor az elválásra, bár így is többnyire barátságban. Alkalmas rá az időszak, hogy egy házassági tanácsadóval konzultálj. Alapvetően ez most a személyes fejlődésed időszaka – kapcsolataidnak segítségével.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Nem érted el még a siker tetőfokát, de jó irányban haladsz. Pozitív eredményeket kezdesz elérni. Csak ne válj arrogánssá vagy egocentrikussá, és ne akarj túl nagyot ugrani megfelelő biztonsági háló nélkül. Elismerésben részesülhetsz, és egész életed kitágul új élmények, emberek és helyszínek révén. Az egyetlen intelem, hogy ne vidd túlzásba a dolgokat, illetve ne engedd, hogy ez a közfigyelem a fejedbe szálljon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha saját vállalkozásod van, lehetőséged nyílhat a terjeszkedésre, és ezt minden bizonnyal sikerre is viheted, mert más, fontos jelzés nem szól közbe. Ha nem a magad ura vagy, előléptetésben vagy kitüntetésben lehet részed. Az emberek kikérik majd szaktanácsaidat, és vezetőjükké fogadnak. Nagyobb lakásba költözhetsz, vagy meglévő otthonodat bővítheted ezekben a napokban.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Közérzeted most valóban jó. Ajánlatos ilyenkor valamilyen fizikai tevékenységet, testmozgást végezni, lehetőleg a szabadban. Keresd az új tapasztalatokat, melyek szélesítik látókörödet és segítik személyes fejlődésedet. Önbizalmad adott, és humorérzéked egyensúlyt teremt a világban meglátott új távlat és belsőd között. Jól érezheted magad, légy békés.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A kérdés most az, hogy mennyire tudod kordában tartani a Jupiter túlcsorduló terjeszkedési hajlamát. Ha kellő önfegyelmet tanúsítasz, és semmit nem viszel túlzásba, akkor most mélyebb személyes belátásra tehetsz szert. Különösen a túlzott önbizalomtól és önző viselkedéstől tartózkodj. Ha most megengeded magadnak a basáskodást, és mások hátán próbálsz feljebb kapaszkodni, sikered nem marad tartós.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha felismered, hogy nincs még minden tudás a birtokodban, és az anyagi siker nem válasz a kérdéseidre, el kell kezdened belül keresni az igazi válaszokat. Itt az ideje, hogy a fejlődés útjára lépj. Ez nem azt jelenti, hogy kolostorba kell vonulnod, csak ne az anyagi sikerek töltsék ki minden érdeklődésedet. Hivatalos ügyeiddel és a nyilvánossággal is foglalkoznod kell. Viszont cserébe kedvező, gondtalan pénzügyeket, messze kiterjedő hitelt ígér neked ez az időszak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jelentős haszonra számíthatsz, fontos emberek által. Előnyös helyzetek közepén találhatod magad, főleg, ha becsületes erőfeszítéssel egy munka sarokköveként használod fel tehetségedet. Óvakodj az ego túlkapásaitól és az önállóságtól. Fogadd el a „második sorban” lévő helyet is. Ne a tekintély vagy a hírnév megszerzésére használd a lehetőségeket, hanem a jövő alapjait építsd fel általuk. Az izgalmaktól őrizkedj.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A nők valahogy elősegíthetik üzleti ügyeidet. Pozitív, feldobott, barátkozó hangulatban vagy. Ha kisebb csoportokkal vagy a nyilvánossággal van dolgod, akkor nagyon jól fogsz szerepelni. Mindenkivel szemben barátságos tudsz lenni, még önmagaddal is. Te és egy barátod minden bizonnyal jó szolgálatot tesztek egymásnak. Kedvező az időszak arra, hogy csoportokkal foglalkozz, vagy általában a nyilvánosság elé lépj.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Új önbizalmat érezhetsz magadban, mellyel képes leszel megoldani jelentős belső problémákat. Apró változtatásokat hajthatsz végre a környezetedben, de az eziránt való magatartásod változó lesz. Lehet, hogy nem vagy képes felmérni, mi is történik veled, de szemléletedben újabb magaslatra juthatsz, mely által úrrá lehetsz önmagad és környezeted felett. Jó egészség, jó szellemiség és általánosan vett jólét jellemzi majd ezt a napot.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Mindenben kerüld el a túlzásokat, főleg az evészet és ivászat területén. Vagy mások irányában leszel nagyon odaadó és nagyvonalú, vagy ezeket az érzelmeidet magad felé fordítva követelőzővé válhatsz, és önmagad kényezteted. Következésképpen kapcsolataid – különösen a nőkkel – csodálatosak vagy rettenetesek lesznek. Nagyszerű lehetőségeid adódnak arra, hogy megfigyeld, melyik osztályhoz tartozol, és ha kell, pozitív irányban változtass magadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top