Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.02.Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Jövőtervezés, adásvétel és döntéshozatal – ez mind szerencsés elfoglaltság erre a napra. Egyszerre látod egészében és részleteiben is a képet, bár hajlamos leszel lebecsülni a részletek fontosságát. Kerüld el ezt a csapdát, és ne vállalj be túl sokat, akkor minden rendben lesz. Kedvező és szerencsés híreket továbbítasz vagy kapsz, ami tükrözi jelenlegi pozitív hozzáállásodat és jó érzéseidet.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A megmérettetések a számodra sikeres kimenetellel kecsegtetnek, főleg annak köszönhetően, hogy képes leszel jól megtervezni és előkészíteni a dolgokat. Ilyenkor az ember megbizonyosodhat saját hitében, csakhogy az, amiben hisz, nem biztos, hogy helyes és igaz. Makacs és akaratos, önfejű vagy. Nagyon tisztán értelmezed a magad körül látott-hallott dolgokat, akár jók azok, akár rosszak. Senki sem mondhat neked többet.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Hogy jó-e ez az időszak vagy rossz, attól függ, hogy miképpen vélekedsz önmagadban, és mire ösztökéled magad. Ha ez a határozott folyamat reális, akkor előrejutsz azáltal, hogy ragaszkodsz hozzá. Ha irreális, vagy csak önző egyéni célt szolgál, akkor rossz irányban vezet előre. Kitűnő időszak ez, ha az igazságosság, a helyes véleményalkotás megérése után következik be. Ezesetben a helyes utat követve nyereséghez juthatsz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Népszerűséget és előmenetelt érhetsz el becsületességed és kitartásod által, és olyan jelentős emberek kedvtelése által, akik értékelik ezeket a dolgokat. Ha előbb következik be ez a tranzit, mint ahogy a helyes véleményalkotás kialakul, akkor érzékeny időszak vár, és hajlamaidnak megfelelően felfelé vagy lefelé vezet. Bármerre is vezessen, megtapasztalhatod, hogy mit eredményezett a hajlamod, és előbb-utóbb levonhatod magadban a tanulságokat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Neked kell a kezdeményező szerepet vállalnod, ez egy ragyogó időszak a tervezés, döntéshozatal, kommunikáció és problémamegoldás terén. Mindenféle adásvétel, szerződéses tárgyalás, üzletkötés szerencsésen alakul. Pozitív hozzáállásod a kulcs mindezekhez. Forgalmas időszakra számíthatsz kommunikációs téren. Rég nem látott emberek kereshetnek meg, jó hírek érkezhetnek barátaid közvetítésével. Kedved támadhat az íráshoz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez most a pozitív érzések és optimizmus időszaka. Vállald a kezdeményezést, és menj elébe a lehetőségeknek, akkor minden simán fog alakulni. Jó az időszak beszerzések vagy értékesítések lebonyolítására, jövőtervezésre, elképzeléseid végrehajtására. Alkalmas a pillanat nézeteid, ötleteid népszerűsítésére. Ha mások nem is értenek egyet veled, mindenképpen értékelni fogják felvetéseidet. Itt van az ideje annak is, hogy valamilyen új tantárgyat kezdj tanulni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha elég időt és figyelmet szentelsz mások nézeteinek és véleményének meghallgatására, akkor ez is jó időszak lehet a döntéshozatal, a tervezés vagy tárgyalások szempontjából. Csak arra kell vigyáznod, hogy a részletekbe ne csússzon hiba, és ne harapj ki nagyobb szeletet a süteményből, mint amit le is tudsz nyelni. Vizsgáld felül elképzeléseidet, és változtass rajtuk, ahol kell.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Fogd vissza magad. Előbb kétszer is nézz utána, nincs-e valami hiba a részletekben, és tényleg annyira fontos-e a dolog, amit közölni akarsz másokkal. Hallgasd meg mások véleményét is, és szükség esetén változtass saját nézeteiden. Erős kísértést érezhetsz arra, hogy valami nagyon drága és – legalábbis a Te szemedben – elegáns dolgot vásárolj. Szép dolgokkal kívánod körülvenni magad. Pénzhez is juthatsz ebben az időszakban.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Hajlamos leszel kissé túlzásba vinni az evészet-ivászatot. Igyekezz visszafogni magad, különben egészségi problémák adódhatnak belőle. Egy új szerelem is rád köszönthet – ez a kapcsolat igen kellemesnek és kölcsönösen előnyösnek ígérkezik. Barátkozó kedvedben vagy. Szívesen kimozdulsz egy kicsit szórakozni. Kapcsolataid zökkenőmentesen alakulnak, az esetleges nehézségeket most el tudod simítani.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Pénzt vonzhatsz magadhoz váratlanul, és pénzügyeid általában simán alakulnak. Minden esetre szívesen költöd is a pénzt, talán felesleges dolgokra. Flörtölős kedvedben vagy, és színre léphet egy új szerelem is. Mindenképpen jól megérted magad mindenkivel. Minden kapcsolatod kedvezően alakulhat, mert most sugárzod magadból a melegséget, barátságosságot. Őszinte, becsületes hozzáállásoddal vonzod a hasonlókat.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
E tranzitból annyi energiát nyerhetsz, hogy alig bírsz majd magaddal. A máskor oly nehéznek tűnő akadályokat most könnyedén legyűrheted. Mint a legtöbb Jupiter tranzitnál itt is az a veszély fenyeget, hogy túlhajtod magad, anélkül, hogy észrevennéd, és ezért később fizetni kell – vagy még ma, ha oktalan kockázatokat vállalsz. Bármilyen tevékenységhez megfelel az idő, ami energiát és fizikai erőbedobást igényel. Ma az újszülöttek minden probléma nélkül, egészségesen jönnek a világra.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Kedvező időszak arra, hogy új feladatokba fogj, vagy együtt dolgozz másokkal. Energiáid és önbizalmad az egekben vannak, és ha ügyesen kihasználod a kínálkozó lehetőségeket, számíthatsz a sikerre. Tisztességes szándékaidnak köszönhetően könnyen ráveheted a többieket, hogy kövessenek téged. Bármely jogvitának a javadra kell eldőlnie. Tudni fogsz korrekt alkut kínálni – ha arra van szükség. Néha a várt terhességet is szerencsésen behozza ezt a tranzit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top