Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 03. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Úgy kezdheted az évet, mint egy lángoló fáklya – csupa energia, intelligencia és ragyogás vagy. Ez annak az embernek a fényszöge, akiről a korai és egyéniségének kialakuló éveiben azt gondolták, hogy zseni lesz belőle. Gondolkodásod gyors, alkalmazkodó vagy, könnyed, kifejező, könnyen magadba fogadod és közölni tudod az ismereteket, úgyhogy szüleid és környezeted kedvencévé válsz, nagy reményeket keltve a jövődre vonatkozóan.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Mindenben jól indulsz, ami tudást, tényszerű tanulmányokat, műszaki érzéket vagy kritikai belátást igényel – ezeken a területeken sokra viheted. Mint tudósnak, matematikusnak vagy kritikusnak, értelmed felbecsülhetetlen, és gondolkodási folyamataid önállósága és eredetisége az elsők közé emelhet. Ennek a mai napnak az a veszélye, hogy a heves fellángolásaid után a nagy sürgetés önmagad fejlesztésére valami észrevehetetlen módon szintén eltűnik.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Bizonyos szellemi „lehetetlenség” rakódhat rád, ami a teljesítmények véghezvitelét nehézzé teheti. Nagy akaraterőre van szükséged, hogy ennek az aspektusnak a nagy ígéreteit gyümölcsöztetni tudd. Hajlamos vagy a belső elernyedésre, tespedésre, saját értékednek biztos tudatában – ezen nyugszol, mint egy párnán, és elfelejtheted, hogy minden érték csak addig érték, amíg az megmutatható a világnak.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Ez a nagy idegfeszültségek napja lehet az életedben, ami akár a zsenialitáshoz tartozhat. Kísértésbe eshetsz, hogy menekvést keress ebből a feszültségből különböző mesterséges idegcsillapítókban – vagy egyszerűen abban, hogy álmodozol, és elképzeled, mi lehetne vagy mi lehetett volna, vagy mi lesz még. Sőt, még konkrétabb menekülési formát is választhat, ami már veszélyes. Vigyázz, az alkohol minden formája méreg a számodra.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Kerülnöd kell a kábítószereket és az erős altatókat, de még az Aspirint is – próbáld megoldani a feszültségeidet konstruktívabb eszközökkel. Szándékosan, akarattal kell gyakorolnod a lazítást. Aludj sokat, és mindenképpen próbáld elkerülni a stresszhatásokat mind önmagadban, mind pedig a külvilággal szemben. Rengeteg lehetőséged van, és tartozol azzal saját magadnak és a világnak, hogy a legjobban kihasználd lehetőségeidet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Idealista és emberbarát vagy, őszintén és lelkesen nagylelkű, jótékony, és bizonyos helyzetekben gyakorlatias. Vidámság, optimizmus, jó humorérzék és tapintat jellemez. Az udvariasság belülről fakad nálad, természetes nemesség, nemeslelkűség árad belőled. Kitűnő családi kapcsolataid vannak, különösen anyai részről, és valószínűleg anyagi segítséget is kapsz tőlük ajándékok, vagy örökségek formájában.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Nagyon gavallérosan viselkedsz, és szeretsz költekezni. Ez a falstaffi helyzet: vágyakozol gazdag és fantasztikus ételek után, és hajlamos vagy a nagyétkűségre – ami maga után vonja az elhízás, a cukorbaj, a köszvény, a vérkeringési zavar veszélyét. Ez az engedékenység napja az életedben. Derűs és nyíltszívű vagy, mások iránt türelmes, saját magad iránt még inkább. Valahogy könnyen veszed az életet, következésképpen népszerű leszel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Józan és komoly gondolkodású vagy, aki most kissé komor, és hajlamos a lehangoltságra, melankóliára. Mélyreható, de kissé nehézkes a gondolkodásod, inkább gondosan, lelkiismeretesen dolgozol, mintsem brillírozóan. Lelkiismeretes tanuló vagy, és hajlamos arra, hogy filozofálj az ismeretek felett. Nagyon keveset veszel magadhoz ajándékként, mert kíváncsi és gyanakvó vagy, állandóan azt kérdezed: Miért? Honnan? Hová? És hogyan?

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma Te leszel a mélyben vájkáló kísérletező. Akár elvont dolgokról, akár emberekről van szó, előszeretettel „kutakodsz” barátaid és rokonaid személyes dolgaiban is, s ezzel néha komoly problémát okozhatsz nekik, ha olyan ügyeik vannak, amelyeket nem akarnak veled közölni. Érzelmileg szenzitív vagy és féltékeny, hamar megsértődsz, és tudod, hogyan követelj magyarázatot, balzsamként megbántott érzéseidre.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem leszel különösebb tekintettel mások érzéseire, és akár szándékosan, akár öntudatlanul, meg tudod bántani az embereket nyers őszinteségeddel. Hajlamos vagy bizonyos mértékben az önelemzésre, és ápolgatod saját elméleteidet, betegségeidet, bajaidat, bánataidat és eszméidet a külvilágra való tekintet nélkül, ami nagyon unalmassá válhat. Kerüld el az egocentrikusság látszatát is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Saját világmindenségednek Te magad vagy a központja, és úgy látod helyesnek, hogy minden körülötted forogjon – olyan világnézeted van, melyet senkivel sem lehet megosztani. Valamilyen módon nyélbe ütöd azt, hogy Te uralhasd a teret, ha nem is azzal, hogy aktív vezetőjévé válsz a társalgásnak, hanem inkább azzal, hogy duzzogva félreülsz egy sarokba, míg valaki meg nem kérdezi, mi bajod van tulajdonképpen.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Sokkal együttérzőbbé válsz mások iránt, de hajlamos leszel túl is idealizálni őket, abban a hiszemben, hogy ők jobbak nálad. Ez különösen a kezdődő új szerelmi kapcsolataidra lesz igaz. Ne feledd azonban, hogy Te is nagyon értékes ember vagy. Maradj hát ennyiben, ne kötelezd el magad hosszú távra, és majd értékeld újra a tanultakat, miután ez a kb. egy évig tartó hatás továbbáll. Szakíts egy kis időt magadnak, és gondolkodj el a jövőbeli terveidről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top