Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.04. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Kevesebbet kellene magaddal foglalkoznod, és komolyabban kellene venned a körülötted lévő világot. Helyezz kisebb hangsúlyt saját dédelgetett eszméidre, és figyelj jobban mások szempontjaira. Az egocentrikusság és a veszekedési hajlam veszélyessé válhat, akár állásod és anyagi helyzeted is veszélybe kerülhet, ha makacsul csak saját ösztöneidet követed. Női horoszkópban a mai nap jó magánéletre utal, és valószínűleg csak semmitmondó szomorúságokat hoz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ami a hagyománytiszteletet, józanságot, jellemességet illeti, nem ad ez a nap olyan humánus és jótékonykodó tulajdonságokat, mint a szétáradó és jó természetű Jupiter hatása adna. Ez az időszak hajlamosít téged a komolyságra, józanságra, kissé büszke vagy és tartózkodó, és lehet, hogy valamelyeset elutasítóan fogsz viselkedni. Borzasztóan komolyan veszed az életet, és benne saját magadat is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma nagyon erős a kötelezettségérzeted, nem vonod ki magad a munka alól. Jelentős áldozatvállalásra is képes vagy, ha szerinted így kívánja a kötelesség. Ezt önsajnálkozás nélkül teszed, úgy vállalva magadra bizonyos kötelezettségeket, mintha a sors ajándékai lennének, józanul és filozofikusan közelítve hozzájuk. Viszont ma nem tudsz túl jól koncentrálni, és hajlamos leszel rá, hogy csupán elfogadd az utadba kerülő kötelezettségeket.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hiányzik belőled az agresszió és az a belső feszültség, ami az embereket magasba löki. A lazítás és az elégedettség a két legnagyobb ellenséged, mert bár távol tartanak a világ ütéseitől, és segítenek, hogy fenntarthasd belső nyugalmadat, távol tarthatnak attól is, hogy sokra vidd az életben. Ha nem is vagy kimondottan elégedett, képes vagy rá, hogy nagyon hosszú ideig megmaradj a nem megfelelő élethelyzetben, anélkül, hogy bármit is tennél ellene.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Egyéniségeddel kiemelkedsz környezetedből. Erősen individualista vagy, eredeti, és nem ismersz félelmet gondolkodásodban és gondolataidnak kifejezésre juttatásában. Kissé különcködővé válhatsz, aki nem lesz hajlandó megalkuvásokra, és független. Aki, ha két módszer, egy szokásos és egy szokatlan – közül kell választania, habozás nélkül a szokatlant választja, a nem hagyományosat, a meglepőt, aki vonzódik a bizarr, a forradalmi, a merész felé.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Mától fontos személyiséggé válhatsz, akit tisztelnek az intelligenciája és a tekintélye miatt, és valahogyan félnek is tőled, mert soha nem tudják, hogy mit fogsz tenni legközelebb. Üzleti vagy politikai vezető is lehetsz, de akár a katonai pályán is komoly karriert futhatnál be. Szellemi perspektívád olyan idealista és szétáradó, hogy a pénz csak másodlagos szerepet játszik az életedben, bár tudod, hogy lehet elkölteni – vagy inkább azt, hogyan lehet nem függeni tőle.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Érzelmileg szeszélyes, kiszámíthatatlan vagy, biztos, hogy sok tapasztalatot szerzel ilyen téren, és temperamentumod kitörései bizonyos nehézségeket okozhatnak a párkapcsolatodban. Sajnos ma sikerülhet kihoznod a legrosszabb tulajdonságokat magadból, főleg, ha különös, szokatlan emberek társaságát keresed, és valószínűleg egy ideig sikerül a legféktelenebb és legfegyelmezetlenebb természetű személlyel összekötnöd az életedet, akit csak találhatsz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez egy fontos és jelentős időszak lesz az életedben. Azok a normák és szokásrendek, amelyeket most kialakítasz, hosszú évekre irányadóak lesznek kapcsolataidra nézve. Ez arra szorít Téged, hogy legyél tudatában annak, mit és miért teszel. Ne cselekedj, vagy reagálj esztelenül. A tiszteletreméltó, idősebb személyekkel folytatott konzultáció nagy segítségedre lesz önmagad és kapcsolataid jobb megértéséhez.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Azok a kapcsolatok, amelyek nem felelnek meg a neked vagy személyes céljaidnak, most véget érhetnek. Mindezt kínos veszteségként élheted meg, de ezt hamarosan felváltja majd a megkönnyebbülés és a szabadságérzet. Tudatosan becsüld fel kapcsolataidat, különben mások, illetve a körülmények fognak erre rákényszeríteni. Nagyon figyelmesen kezeld az anyagi ügyleteidet is, már amennyire tudod. Próbálj meg mindent önmagad megoldani, mert nem számíthatsz arra, hogy bárki is hitelez neked.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Most kaphatod meg azt az elismerést, amiért az elmúlt évek során keményen megdolgoztál. Legyél óvatos, és győződj meg arról, hogy minden lépésed megfelel az etikai normáknak. Ha most valamilyen kerülő utat választanál, az néhány éven belül súlyos következményekkel fog járni. Szerelmi kapcsolatodnak vége szakadhat, de legalábbis komoly megpróbáltatásoknak lesz kitéve, feltehetően azért, mert egyre több elismerésben részesülsz az élet egyéb területein.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Magabiztos lehetsz lépéseid irányát és céljaidat illetően, és tényleg mindent egyedül, a magad módján igyekszel elvégezni. Ez egy jó időszak ehhez és a helyes munkastílus kialakításához, ami majd jól jön a későbbiek során. Ne legyél merev semmilyen vonatkozásban. Telve vagy önbizalommal, és úgy érezheted, bármilyen poszton megállnád a helyedet. Jó időszak ez önismereted fejlesztésére. Vizsgáld meg hozzáállásodat és meggyőződésedet.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez most határozottan nem alkalmas időszak a hazardírozásra vagy arra, hogy rizikós, spekulatív ügyletekbe bonyolódj. Jobb, ha egy ideig “konzervatív” maradsz. Nem lesz zökkenőmentes időszak ez a szerelmi kapcsolatok terén sem, ahol nem tudod szabadon kifejezni az évek során megformálódott, megújult énedet. Gyermekekkel kapcsolatos gondjaid is támadhatnak. Szerelmi életed különösen nehézzé válhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top