Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.05. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Amennyiben az utóbbi időben szakmai vagy magánéletedet előnyben részesítetted a másik rovására, akkor ez most némiképp változtatásra szorul. Ismerd fel, hogy szükséged van a kapcsolataid nyújtotta érzelmi támaszra, de persze ezek sem téríthetnek el munkaköri feladataidtól. Meg kell tenned, és most képes is leszel megtenni, a szükséges kiigazításokat. Később ez már hihetetlenül nehéz lenne.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ez az önvizsgálat és a kétségek időszaka lehet. Egyedül érezheted magad, mégis képtelen leszel a kikapcsolódásra. A probléma valószínűleg személyes társkapcsolataiddal függ össze. Vagy elkerülte figyelmedet azok fontossága, vagy úgy érzed, valamelyik visszahúz téged. Mindenesetre jobb, ha most változtatsz a dolgokon, mint később. Ha úgy gondolod, hogy rossz útra tévedtél, inkább most hajts végre pályamódosítást.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Fokozatosan elmúlik az az időszak, amikor a saját személyeddel való foglalkozás kötött le. Észre fogod venni a megkönnyebbülést, és azt fogod érezni, hogy most már azért kell dolgoznod, hogy valamit termelj. Ne fecséreld az idődet és energiádat arra, hogy mindig csak magadra gondolj, csak magaddal foglalkozz. Próbálj meg helyes elképzeléseket kialakítani arról, ki is vagy Te valójában. Kezdj el valami újat, próbálj meg komolyan pénzt keresni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Mostantól kezdve néhány évig befelé kell fordítanod a figyelmedet. Ha a külvilág bármilyen formában keresztezné ezt a folyamatot, abból komplikációk adódhatnának. Időt kell szentelned az önvizsgálatra, a belső fejlődésnek mindig meg kell előznie a külsőt. A legtöbb embernél ilyenkor válnak tudatossá a saját hibái és az, hogy mi szükséges a jövőbeli fejlődéshez. Talán kezdj el naplót írni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Úgy érezheted, hogy szinte minden tekintélyes személy minden irányból akadályokat gördít az utadba. Ha biztos vagy abban, abban, hogy helyes úton jársz, csak tarts ki. Várd meg, míg több energiád lesz a hatékony ellenálláshoz. A hét évvel ezelőtt beindított ügyeid most krízisállapotba kerülhetnek. Hagyd sorsára azokat, amelyek nem működnek, és koncentrálj azokra a területekre, amelyekből szemmel láthatóan kihozhatsz valamit.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Életerőd egy kicsit alacsony. Próbáld megőrizni energiáidat, amíg új erőre kapsz. Ne add fel, tarts ki türelmesen. Lehangolttá tehetnek különböző próbatételek. Legjobb ilyenkor türelmesen kivárni, hiszen a dolgok előbb-utóbb jobbra fordulnak. Ez az időszak gyenge szervezetet és megfázásos betegségekre való nagy fogékonyságot mutat. Kellemetlenséget jelez az apával vagy a férjjel, esetleg idősebb emberekkel, hatóságokkal, hivatalokkal, előjárókkal.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ez az időszak életednek legnehezebb időszakait hozhatná, de ha képes vagy megérteni a lényegét, úgy a belső fejlődés egyik leggyümölcsözőbb periódusa lehet. A körülötted lévő világ tele van nehézségekkel és ellentmondásokkal. Nagyon temperamentumos vagy, másoknak ezért nehéz veled lépést tartani, de mégis Te fogod úgy érezni, hogy veled bánnak rosszul. Életerőd kissé csökken, és örökösen harcolsz a környezeteddel.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha nem tudsz kitörni hevesen valamilyen formában, akkor visszavonulsz önmagadba, és lélekben elkülönülsz másoktól. Könnyen lehetne ez valami betegség forrása, elsősorban szellemi és lelki gyengélkedés, akár valóságosan, akár csak képzelt módon. Ez sajnos egy olyan időszak az életedben, amelyben az önkifejezési törekvés gátolva van: egyrészt saját személyiséged, másrészt a körülmények által.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Talán most kerülsz először kapcsolatba a valós világ realitásával, az emberi kapcsolatok gyakorlati problémáival, saját személyiséged hiányosságaival, és harcolsz az ellen, amit felismerni vélsz. Az eredmény: jellemed elmélyülése és személyiségednek kiszélesedése, de amíg tart ez az időszak, nemigen leszel képes átlátni ezt a fejlődést. Önmagadba zárkózol, félreértettnek és támadottnak érezheted magad.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Időnként neked is rá kell ébredned, hogy a körülötted lévő támadásokat saját magad hozod létre, és hogy valójában bármikor megállíthatnád őket azáltal, hogy elfogadod a körülötted élőket, és alkalmazkodsz a körülményekhez. Meg kell majd tanulnod ez alatt az idő alatt, hogy egyetlen biztos dolog mindig az önmagad ellenőrzése, és hogy a kívülálló dolgok kevésbé jelentősek, mint amennyire értékeled őket.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Azok az emberek, akik kevésbé fordulnak befelé önmagukba, nehezebben vészelik át ezeket az időszakokat, mert kevésbé képesek feltárni önmagukban a bajok eredetét. Az ilyen embereknél hosszú évekig is elhúzódhat egy ilyen tranzit hatása, mint a mai. Ha Te is örök harcban állsz a világgal, ha hagyod, hogy elveszítsd a lendületedet, egy élénk kaland helyett fárasztó és unalmas küzdelemmé válik ez az időszak.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ebből az időszakból önismeretet kell nyerned, és meg kell tanulnod olyan emberré válni, akivel lehet boldogan együtt élni, és aki hasznos polgára a világnak. Nehezen kezelhetőnek tűnnek majd a kapcsolataid, és legszívesebben félrevonulnál az emberektől, különösen a hölgyek társaságától. Ez most az elmélyült befelé fordulás időszaka, de nem a kapcsolataidat érintő fontos döntéseké. Várd meg, amíg elmúlik ez a periódus, és személeted, látóhatárod kitisztul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top