Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.07. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Előfordulhatnak ebben az időszakban bizonyos egészségügyi problémák: hallás- vagy beszédzavarok, ideggyengeségek, akár depresszió is felléphet. Ez az időszak elmélyíti az értelmi tevékenységet. Ennek hatása alatt próbáld nagyon komolyan venni az életet és önmagad. Filozofáló hajlandóság érvényesül többé-kevésbé, természetednek megfelelően. Kitűnő időszak ez a tanulmányokra és kemény szellemi munkára, különösen a tudományok vagy hivatali ügyek vonatkozásában.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ma legyél Te a kezdeményező bármely kapcsolatodban, meglehet, hogy kellemes meglepetésben lesz részed az eredmény láttán. Ne titkold el érzelmeidet mások előtt, oszd meg velük. Lehetséges az is, hogy ma egy új kapcsolat veheti kezdetét. Ez egy jó nap arra, hogy kimozdulj és találkozz régi – vagy új – barátaiddal, hogy élvezzétek egymás társaságát, vagy csak úgy általában társasági életet élj.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Könnyen kapcsolatok nélkül találhatod magad a merev véleménykülönbségek vagy kommunikációs zavarok folytán. Ezt azonban elkerülheted, ha tudsz rugalmas és elfogulatlan lenni, és szükség esetén hajlandó leszel megváltoztatni gondolkodásodat is, elképzeléseid és véleményed tökéletesítése érdekében. Ne engedd eluralkodni magadon a negatív gondolkodást, ez az út depresszióhoz vezethet. Koncentrálj arra, hogy pozitív választ adj a kihívásokra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Problémák merülhetnek fel ingatlanokkal kapcsolatban, ami valószínűleg összefügghet szüleiddel, hatósági személlyel, vagy üzleti ügyeiddel is. A kapcsolatok terén változások várhatók. Olyan időszak lehet ez, amikor aláértékeled saját életedet, céljaidat, identitásodat. Egyes elégtelen, vagy a továbbiakban már nem igazán építő jellegű kapcsolatok megszakadhatnak, de ne agonizálj felettük, szedd össze magad, és lépj tovább.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Anyagi helyzeted feszültté válhat. Próbáld meg elkerülni, hogy adósságot vegyél a nyakadba. Kíséreld meg szervezetté tenni pénzügyeidet, és jól gondold át, mi az, ami anyagilag valóban fontos neked, és mi az, ami lényegtelen. Ebben az időszakban egy kicsit visszavonultabbá válhatsz, hogy áttekintsd kapcsolataidat és felmérd, ki is vagy valójában, és eldöntsd, mely kapcsolataid igazán fontosak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Egyes kapcsolataidnak vége szakadhat, mások túlélik ezt az időszakot, és megerősödnek. Akár egy új kapcsolat is kezdődhet, mely az „igazinak” tűnik. Ez a befelé tekintés és a kiértékelés időszaka, különösen az emberekhez, illetve javaikhoz való viszonyodat illetően. Tölts egy kis időt egyedül, hogy ezt megtehesd. Az üzleti kapcsolatok és társulások különösen kedvezően alakulhatnak mostanság.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Pároddal figyeljetek oda egymás érdekeire. Most inkább realista vagy, mint romantikus idealista. Kiváló alkalom ez arra, hogy sok mindent megtanulj önmagadról kapcsolataidon keresztül. Amennyiben új kapcsolatod kezdődik, valószínűleg lesz korkülönbség. Az egyik fél egyfajta tanár szerepet tölthet be a fejlődési folyamatban. Csodás nap ez arra, hogy élvezetes kirándulást tégy barátaidhoz, és gyönyörködj a szép környezetben.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ez az időszak nem igazán tartozik majd az ihlettel teli, kreatív korszakaid sorába. Önmagad és alkotóerőd is bizonyos változásokon megy keresztül. De ezen is túl leszel majd egyszer, és kreativitásod megújult erővel és éleslátással tér majd vissza. Pénzügyeid feszültté válhatnak egy időre. Ez rá fog kényszeríteni téged arra, hogy takarékosabb legyél, és átértékeld a pénzhez való viszonyodat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Csak azok a kapcsolatok fogják túlélni ezt az időszakot, csak azok a kapcsolatok fognak megerősödni, amelyek igazán értékesek az életedben. Ne akard azonban túl gyorsan feladni egyiket sem, amíg legbelül meg nem győződtél arról, hogy mindent megtettél értük, de eredménytelenül. Különben egyszerűen csak beleeshetsz egy másik ugyanolyan kapcsolatba: „cseberből vederbe”.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Rengeteg energiával bírsz, és egyszerre minden irányban előre törnél. Erőfeszítéseid azonban könnyen fennakadhatnak és elsikkadhatnak, ha nem vagy képes minden energiádat és figyelmedet egyetlen célra összpontosítani. Ha viszont ezt meg tudod tenni, óriási eredményeket érhetsz el. Reumás panaszok, ízületi gyulladás vagy csontproblémák jöhetnek elő ilyenkor. Igyekezz megelőzni az ilyen jellegű betegségeket.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Erősebb igényed mutatkozik majd az önérvényesítésre, de kerüld az elhamarkodott lépéseket. Változtatásokat igényelsz másokhoz való viszonyodban, de anélkül, hogy teljesen elfojtanád ezeket az energiákat, próbálj meg óvatos és racionális maradni, különben heves összecsapásokra számíthatsz. Ám pozitív módon, ellenőrzött keretek között mégis csak előbbre jutsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Hacsak nem vagy teljesen lelkiismeretlen, és nem akarsz megszabadulni a kötelezettségeidtől, viselkedésedet feltétlen bíráld felül, személyes egyéni ösztönzéseidet, belső sürgetéseidet összhangba kell hoznod a realitásokkal. Mindaddig helyesek, amíg nem tesznek lázadóvá. Vérmérsékletedet életmódodhoz kell igazítanod, és minél inkább kényszerít, annál inkább biztos leszel abban, hogy meg kell tenned ezt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top