Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.08. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Az érdemtelen kockáztatás megbosszulja magát, könnyen csontsérülések származhatnak belőle. Ez az időszak, amikor minden helyzetben a biztonságra kell törekedned. Tanuld meg indulataidat felügyelni, kordában tartani, az segít. A felmerülő eshetőségek között reuma, izületi panaszok, csontsérülések, vérnyomás, szív és érrendszeri problémák szerepelnek. Mindezek azonban elkerülhetők megfelelő hozzáállással, odafigyeléssel, és egészségmegőrző programokkal.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Könnyen konfliktusokba keveredhetsz. Hajlamos leszel elfojtani indulataidat azokkal szemben, akik ténylegesen bosszantanak téged, hogy azután valaki másra borítsd az asztalt, a legkisebb melléfogás ürügyén. Nagyban megkönnyítenéd életedet és kapcsolataidat, ha megtanulnád megfelelően kezelni és levezetni indulataidat. Próbálj meg minél tudatosabb lenni, hogy elhárítsd konfliktusaidat.




Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma szívesen elbíbelődsz nehéz problémákkal, feladványokkal vagy rejtélyes dolgokkal. Jól tudsz koncentrálni, ami hatékonnyá teszi kutatómunkádat, hacsak fenn nem akadsz valami jelentéktelen apróságon. Itt az ideje, hogy leáss az esetleges társkapcsolati problémáid gyökeréig. Ne finomkodj. Mindent teríts ki nyíltan, ha lehet. Készülj fel arra is, hogy valaki hatalmi harcba akar belerángatni téged, vagy olyasmire próbálja rákényszeríteni, ami nem igazán ínyedre való.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Pénzügyi helyzeted és erőforrásaival szemben az utóbbi néhány évben tanúsított bánásmódja kerül most górcső alá. Ha nem voltál olyan körültekintő, mint amilyen lehetett volna, most pénzügyi nehézségeid támadhatnak. Nyugtalannak érezheted magad és fontolóra veszed lakóhelyednek megváltoztatását. Erre meg is lehet a reális esélyed, de jobb, ha megvárod ennek a tranzitnak az elmúltát, és megnyugszol, mielőtt bármilyen végleges döntést hoznál.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Türelmetlenné válsz a kötöttségekkel szemben. Úgy érezheted, hogy valamelyik kapcsolatod korlátozza a szabadságodat, ezért ki akarsz lépni belőle. Jobb azonban elkerülni az elhamarkodott döntéseket. Az egyéniség és az energia akadályokba ütközik, az események növelik a felelősséget, amit először személyes sértésnek és megaláztatásnak érez az ember, és fellázad ellene. De ez nem jó megoldás, hacsak nem vagy teljesen lelkiismeretlen és gyorsan akarsz szabadulni.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Habár a változások a benső énedben mennek végbe, a nagy változások is kialakulóban vannak. Át kell tekinteni saját múltadat, összegezni eddigi eredményeidet és felül kell bírálnod a dolgokhoz való viszonyulásodat. Sok régi elvet és elképzelést elhagy az ember ilyenkor, esetleg kemény küzdelmek árán. Mire véget ér ez a tranzit, felszabadulsz. Sok felesleges dolgot vet ki magából a lelked.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lehet, hogy ez a legjelentősebb pont az életben, mely a kötöttség nélküliség lehetőségét adja meg, olyan akadálytalan és felszabadult körülmények által, amilyet csak elérhet a ember. Sajátítsd el az élet és önmagad feletti uralmat. Soha többé nem leszel ilyen szabad, mint most. A választás rajtad áll, nagyon bölcsen élj a lehetőségekkel, mert hosszú időre kovácsolod meg a sorsod, talán egész hátralévő életedre.




Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Nem jó megoldás akadályoztatni az eseményeket. Csak olyan dolgokra világítanak rá a külvilágban, amelyeket belül önmagadban kell felülbírálnod. Aki mindent kivesz ebből a tranzitból, aki megvalósítja önmagát, az úgynevezett kétszer született ember, akinek számára az élet ezután többé-kevésbé egy izgalmas kaland, szívesen kell venned minden gátat és akadályt, amivel szembe találkozol.




Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Fizikai zavarok lehetségesek, melyek komoly önanalízist tesznek szükségessé és változtatást a külső dolgokban, miután belül megváltoztál. Lehetséges, hogy a karriered végét jelzik már a bolygóállások, vagy legalábbis lehetőséget adnak annak feladására. Azok, akik leküzdhetetlen akadályokba rohannak ilyenkor, ezáltal elveszítik az utolsó jutalmát is egy hasznos évnek, mely azért borul fel, mert nem akarod figyelembe venni a „megállj” piros lámpajelzést.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Jól együtt tudsz majd dolgozni másokkal, és lépésről lépésre közelíthetsz céljaidnak elérése felé. Azok a változtatások, vagy új irányzatok, amelyek a legutóbbi 6 évben fordultak elő, mára már életednek mindennapi rutinjaivá váltak. Dolgozz, mos türelmesen, hogy építsd a jövődet. Dolgaid valószínűleg egészen simán haladnak előre, de ha netán életednek bármely területén elégedetlennek érzed magad, tarts önvizsgálatot.




Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Mintha minden óraműszerűen zajlana körülötted. Tapasztaltságod és kimért magabiztosságod most meghálálja magát. Nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak, magabiztosnak érezheted magát. Érett vagy, tapasztalt, megbízhatsz önmagadban, és elgondolásaidban. Állhatatosan dolgozz céljaidért, most lerakhatod jövődnek alapjait. Azért ne legyél beképzelt, ne hidd, hogy már mindent tudsz. Legyél nyitott, és maradj kapcsolatban belső éneddel.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Problémák merülhetnek fel épületekkel vagy ingatlannal kapcsolatban, ami valószínűleg összefügghet idősebb rokonokkal, hatósági személyekkel, vagy üzleti ügyeiddel. Ha visszafogod hajlamodat a pesszimista gondolkodásra, és a pozitívumokra helyezed a hangsúlyt, ez valószínűleg átsegít a nehézségeken. Változások idejét éled és a helyedet keresed a világban. Olyan időszak ez, amikor átértékelheted egész életedet, céljaidat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top