Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.09. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Már rég óta gyűlnek a problémák, a feszültségek, és ezek most egyszerre kibírhatatlanná válhatnak. Ha így van, lehet, hogy egyszer csak állást változtatsz, minden előzetes jelzés nélkül. Keresd a változásokat, izgalmakat, a szabadságot, az új horizontot. De úgy is hasznosíthatod e tranzit erejét, hogy valamilyen nehéz feladatra vállalkozol, amely nagy erőfeszítést, és türelmes, kemény munkát követel.




Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Sürgető vágyad támadhat, hogy lakóhelyet válts. Változásokra vágysz és ez is egyik módja lehet, hogy ezt elérd. Változásokon mégy keresztül, keresed az izgalmakat és a függetlenséget, ami jelentheti azt is, hogy némelyik kapcsolatodból kiszállsz. Egyik pillanatról a másikra, figyelmeztetés nélkül lezárhatsz egy kapcsolatot, vagy gyökeresen átalakíthatod azt. Úgy érezheted magad, mint akit mások vagy a körülmények elnyomnak, elfojtanak, sanyargatnak.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Kezdj bele valami új, igényes téma tanulmányozásába. Vagy ilyesmit taníts. Most nem találod az újdonságokat bomlasztónak, és így türelmesen be tudod illeszteni azokat meglévő ismereteidbe. A két évvel ezelőtti esetleges felfordulást követően kapcsolataid immár stabilizálódhatnak, és jól működhetnek. Minden valószínűség szerint nagyon elégedettnek, sőt önelégültnek is érezheted magad bennük.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Képes leszel új elgondolásokat vagy témákat illeszteni egy már létező rendszer és rutin kereteibe – annak felrúgása nélkül – és ezzel nagy hatást gyakorolhatsz befolyásos emberekre. Mindazonáltal törekedj arra, nehogy olyan új szokások vagy rutin csapdájába ess, amiből később nehéz lesz kimászni. Kezdj hosszú távú tanulmányokba valamilyen új és fajsúlyos témakörben.




Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha túlságosan lemerevedsz, és képtelen leszel elfogadni a változásokat életedben, az ebből származó feszültség balesetben nyilvánulhat meg. Most alkalmad lesz kiküszöbölni életedből a haszontalan, értéktelen vagy szükségtelen dolgokat. Az elviselhetetlen feszültségek rávihetnek arra, hogy egyik napról a másikra otthagyd állásodat, amennyiben képtelen vagy a konstruktív változtatásokat tudomásul venni vagy önként bevezetni életedbe.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha képes vagy a tudatos irányváltásra, ez egy igen izgalmas időszak lehet. Ha azonban túl merevvé válsz, és félsz a változásoktól, akkor nagyon feszült és megterhelő időszak vár Rád. Most egy igen ritka alkalmad nyílik arra, hogy alkotó változtatásokat hajts végre életedben, kiiktatva belőle mindazt, ami növekedésed és fejlődése szempontjából a számodra nem jól működik. Ha ezt készséggel és tudatosan teszed, akkor nagyon izgalmas időszaknak nézhetsz elébe.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ha túl merevvé válsz és félsz változásoktól, akkor ez egy idegileg nagyon kiborító időszak lehet. A változásra és továbbfejlődésre képtelen kapcsolatok véget érhetnek, de ha önként felveszed a fordulatok tempóját, ezek a változások inkább izgatók, mint bomlasztók lesznek. Ha túl merev vagy, és félsz a változásoktól, ez a tranzit sok számításodat keresztül húzhatja. Ha rugalmas vagy, akkor pozitív változásokat iktathatsz be életedbe.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Tudatosan és gondosan ügyelj egészségedre ezen időszakban. Ha valami nincs rendben, azonnal menj kivizsgálásra. Lehet, hogy vaklármának bizonyul az egész, de ha tényleg valamilyen bajod van, és nem törődsz vele, a dolgok fokozatosan rosszabbra fordulhatnak. Pesszimista hangulat, belső kétség és zavarodottság, ilyesféle dolgokkal is meg kell küzdened mostanában. Meríts abból a gondolatból, hogy a dolgok sosem állnak olyan rosszul, mint ahogyan az látszanak.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Most zavartnak érezheted magad. Egyszer erre, másszor arra húzhat, akár a bűntudatod is. Kétség és pesszimizmus – egy olyan érzés, mintha kicsúszna a kezedből önmagad és a valóság markolata. Megérné, ha egy kis időre egyedül maradnál pl. elmennél egy hétre üdülni. Tartsd magad következetesen a fizikai valóság talaján. Legyél tudatában, hogy semmi sem olyan rossz, mint amilyennek látszik és mire túl leszel mindenen, sokkal bölcsebbé válsz.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!


Ez a tervkészítés, az erőforrások megszilárdítása, a kemény munka és a jövőbe mutató beruházások ideje. Most meg van benned a kellő előrelátás és nemsokára szükséged is lesz szilárd talajra a lábad alatt. Itt a megfelelő alkalom, hogy megszervezd pénzügyeidet és bebiztosítsd jövőd anyagi alapjait. Most képes vagy jól tervezni, aminek hamarosan meg is lesz a haszna. Az idősebb illetve befolyásos személyek tanácsa vagy segítsége most nagyban hozzásegíti fejlődésedet.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Hajlamos vagy hirtelen elválni, komoly vitákra, veszekedésekre, akadályoztatásokra kell számítanod. Kedvezőtlenek a bolygóállások hivatalokkal, hivatalos szervekkel, előjárókkal, valamint pénzzel kapcsolatos ügyekben. Az aspektus fennállása alatt tartózkodnod kell törvénytelen cselekedetektől. Nyugtalan időszak ez. Akár még állást is változtathatsz.




Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Pénzügyi változásokra számíthatsz előnyös vagy előnytelen értelemben. Lehet, hogy el is költözöl, ha problémád van a jelenlegi lakásoddal. Lehet, hogy keresni kezded a magányt, hogy visszavonulj másoktól, és egyedül dolgozhass. Feszültté és nyugtalanná válhatsz, de az ellenkezője is igaz lehet: nyugodttá és rendíthetetlenné. Most számos változás állhat elő életedben, és reakcióidat alaptermészeted fogja meghatározni, amely most kiütközik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top