Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.10. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Bármilyen kérdésnek át tudod látni mindegyik oldalát, a másik ember szempontját éppúgy, mint a sajátodat, ez türelmessé és intelligenssé tesz, jó hallgatóvá, becsületes ellenféllé a tárgyilagosan intellektuális összecsapásokban. Nagy szellemi objektivitásra vagy képes, nagy tervek járnak a fejedben, elvontan tudod megvizsgálni a problémákat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Ismerj meg minden oldalt, és azután válassz ki egyet, és ehhez ragaszkodj. Emlékezz arra, hogy túl sok türelem és megértés a másik ember véleménye iránt azt hozza magával, hogy neked saját magadnak nem lesz véleményed. Haladó eszméid vannak, és lehet, hogy úgy beszélsz, mint egy radikális forradalmár, de kevés valószínűsége van annak, hogy elveidet a saját életedben is alkalmazd. Forradalomról beszélsz ugyan, de semmit sem teszel ennek érdekében.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma túl heves vérmérsékletű leszel, és ezen csak jó érzékkel tudsz majd uralkodni. Rebellis vagy, forró fejű, gyors beszédű, gyors mozgású, úgy vág az eszed, mint a borotva. Csupa tűz és nekiiramodás, vagy, amin erős érzelmi kontrollal kell uralkodnod. Haladó gondolkodó vagy, öntörvényű bohém, tudatosan kell fáradoznod azon, hogy be tudj illeszkedni a közösségbe. Erősen hiszel abban, hogy a társadalomnak kötelességei vannak tagjai számára, hogy egyéniségük jobban fejlődhessék.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Általában jól érzed magad, és jó szándékkal közelítesz mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkoznak, ez talán azért van, mert egy kicsit leereszkedő módon léptél fel velük szemben. Ebben az esetben nem árt, ha felülvizsgálod hozzáállásodat. Egyébiránt kellemesen alakulhatnak dolgaid. Felélénkülhet intellektuális érdeklődésed a vallás és más, nem hétköznapi témák iránt.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ingatlannal kapcsolatos ügyletekbe csöppenhetsz, akár spekulációs céllal is. Kapcsolataid kellemesnek ígérkeznek, főleg, ha nem tartasz saját érzelmeidtől. Alkalmas a nap arra is, hogy megvitasd viszonyodat szeretteiddel. Érzelmeid ma jobban előtérbe kerülnek, és ez esélyt ad jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét lelki szinten.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma könnyebben megy a kommunikáció, mind szellemi, mind érzelmi szinten. Alkalmas az időszak érzelmeid tolmácsolására bármely kapcsolatodban, ezáltal közelebb kerülhetsz mások jobb megértéséhez. Képes leszel világosabban látni az életedet keresztül-kasul szövő események és élmények bonyolult hálójának összekötő szálait. Ez segíteni fog jobban megérteni és felbecsülni jelenlegi életednek vezérfonalát az anyagi valóságban.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Alkalmas a nap tárgyalások lebonyolítására, főleg szórakozással vagy hölgyeknek szánt termékekkel összefüggő témákban. Kreativitásodat serkenti a mai tranzit, a képzőművészeteket minden szempontból értékelni fogod. Ma még a legszemérmesebbek is minden nehézség nélkül kifejezhetik érzelmeiket, vonzalmukat szeretteik iránt. Ugyancsak alkalmas ez a pillanat, hogy kedvező benyomást gyakorolj valakire.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Érdeklődésed mély és jelentőségteljes témák felé fordul, és ez meg is fog mutatkozni minden megnyilvánulásodban. Pillanatnyilag kevesebbet foglalkozol majd kevésbé fontos dolgokkal. Kiváló időszak ez kutatómunkák végzésére. Most igazán eleget tudsz tenni feladataidnak, megalapozva bármilyen terv kivitelezését. Fogékonyabb leszel a rejtélyes, mély, titkos dolgok iránt, különösen, ami az intellektualitást érinti.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Fizikai és mentális túlsúly időszaka ez, mely rendszerint kifáradáshoz vezet, és szükségessé teszi a pihenést. Vágyainak kielégítése kimeríti az embert, ilyenkor kell egy kis szünet. Jó időszak ez a vakációra. Ha módodban áll pihenni (és miért ne állna?) most élvezheted az életet. Vigyázz a túlkapásokra pénz és érzelmek tekintetében, és tartsd be a diétádat. Az étel-ital örömei csábítóak ugyan, de sok problémához vezethetnek!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Szerelem tekintetében ez az időszak kicsit nehéz lesz. Anyagi ügyekben valószínűleg mélypont várható. Túlságosan le vagy foglalva azzal, hogy hatásossá tedd, érvényesítsd önmagadat a világban, és épp ennek a tapasztalatnak eredményeként tanulod meg, hogy hogyan kell érvényesülni. Úgy lehet a legkönnyebben kezelni ezeket a problémákat, hogy nem hagyod érzelmeidet eluralkodni. Kiváló alkalom adódik arra, hogy életedben változtatásokat kezdeményezz.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A szabadság és az izgalmak hoznak leginkább lázba. Ha meglévő kapcsolatodban ez nincs meg, ideje alakítani rajta, hogy abból se hiányozzon. Egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet, hacsak benne nem vagy már egyben. Ez valamilyen szempontból szokatlan lesz minden eddigihez képest, és nagyon is tartóssá válhat, mindvégig megőrizve érdekességét és szabad jellegét.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Energiaszinted meglehetősen alacsony. Legjobb, ha minél könnyedebben veszed a dolgokat, és kerülöd a fizikai megterhelést. Fertőzések léphetnek fel, ne engedd tehát kitenni magad a betegségeknek. Különböző vereségek érhetnek. Az események súlya alatt nem kizárt, hogy fel kell adnod a küzdelmet. Ne veszítsd el a kedvedet. Idővel másképp látod majd a dolgokat. Ne feledd, csak valamely terved vagy próbálkozásod fulladhat kudarcba, Te nem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top