Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 11. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma nagyon tevékeny, sőt akár kíméletlen és kissé erőszakos is lehetsz. A mai nap eredményt hoz minden dologban, ami az ügyvédi pályával vagy bizonyos iratokkal összefüggésbe kerülhet. A mai bolygóállások sok viszályt okozhatnak erőszakos tevékenységed miatt, valamint külfölddel kapcsolatos törvénykezési dolgokban. Nagyon szeretsz most vitatkozni, és valószínűleg nyugtalanok az éjszakáid, kissé zaklatottak az álmaid.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Házas-, élet- vagy üzlettársad ma meggondolatlanul költekezik, és ez téged nagyon felbosszanthat, mert úgy gondolod, feleslegesen pazarol. Lehetséges, hogy valamilyen örökség, hagyaték, vagy ajándék miatt is apró kellemetlenségekkel kell számolnod. A napokban fokozottan ellenőrizd, hogy mindent jól bezártál-e, lakást, autót, irodát, kaput, mert előfordulhat lopás, sőt extrém esetben tűz is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nyilvános ellenségeskedésekre, pereskedésekre, veszekedésekre kell készülnöd házas-, élet- vagy üzlettársaddal, de bármilyen más társas kapcsolatban is. A házasságkötést és az összeköltözést nagyon gondold meg, és ezen kívül előfordulhatnak még állhatatlan szerelmi ügyek is. A Mars ebben a hónapban szemben áll a Napoddal, akár a válás veszélye is fennállhat. Semmilyen ügyet ne vigyél most bíróság elé, inkább oldj meg mindent peren kívül, így jobban jársz.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kollegákkal, alkalmazottakkal gyűlhet meg a bajod, nehezen tudod őket irányítani, de lehet, hogy azt nem fogod tűrni, hogy ők akarnak irányítani téged. Egészségedre jobban vigyázz, mert előfordulhatnak migrénes fejfájások, reumás megbetegedések, lázzal járó megfázások, gyomor- vagy vesebántalmak. Az időjárásnak megfelelően öltözködj, tartózkodj minél többet a szabad levegőn, és aludj sokat ebben az időszakban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Jobban figyelj oda a gyermekedre, főleg, ha már kamaszkorban van, mert hajlamos lesz kicsit becsapni téged. Csak annyit kockáztass a szerencsejátékokon, lottózóban, sorsjegyen, amit nem bánsz meg, hidd el, a főnyeremény is egy szelvényen van. A Mars mértéktelenségre hajlamosít téged a szórakozásokban és a játékokban. Meggondolatlan szerelmi ügyek is előfordulhatnak. A várandós kismamák ma lehetőleg maradjanak otthon, és pihenjenek sokat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sorozatos bosszúságok érhetnek szüleiddel vagy a felmenőági rokonságoddal kapcsolatban. Ingatlanügyleteidet is pihentesd egy kicsit, mert több lehet a baj velük, mint az öröm. Fokozottan ellenőrizd a tűzhelyed, valamint a fűtőtestek környékét, véletlenül se hagyj a közelükben ruhaneműt, konyharuhát. Inkább fordulj vissza kétszer, ha nem vagy biztos abban, hogy minden rendben, ugyanis előfordulhatnak tűzesetek az otthonodban.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap akaratos, kissé hóbortos, lobbanékony, elhamarkodott kifejezési módra és ellenkezésre hajlamosít. A közlekedésben sokkal nagyobb figyelemre van szükséged, lassíts, akár gyalogosan közlekedsz, akár autóval. Lehetőleg ne ellenkezz a rend őreivel, inkább fizesd ki helyszínen a büntetést. Bosszúságra számíthatsz a rokonokkal, szomszédokkal kapcsolatban, valamint levelezéssel és iratokkal összefüggésben.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma szokatlanul nagylelkű vagy. Pénzügyeidben fokozottabb elővigyázatosságra lenne szükséged, inkább ne adj kölcsön ma senkinek, legalábbis készpénzt ne, mert nem fogod visszakapni, és csak sértődés lenne belőle. Komoly hasznod származhat viszont a munkádból, ezért erre kell ráerősíteni. Jó és hasznot hajtó erőkkel segítenek a mai bolygóállások, de a különcségre is hajlamosítanak. Gyorsan gurul hozzád a pénz – hogy ez gazdagít-e téged, csak rajtad múlik.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Vigyázz az arcodra és a fejedre, mert a Mars most könnyen odabiggyesztheti rá a névjegyét, vagyis sebhelyét. Általában bátor és merész leszel, kis elbizakodottsággal, vitatkozásra való hajlammal és meggondolatlansággal spékelve. Könnyen elfordulhatnak tűzkárok, forrázások vagy bőrsérülések. Próbáld meg visszafogni magad, ne mutasd ki, hogy mennyire izgulsz!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A Mars sajnos neked sem teszi könnyűvé ezt a napot. Kissé gonosz lelkű, titkos ellenségek próbálnak ártani neked, akár úgy, hogy botrányba kevernek, vagy becsületedet sértik. Óvatosan bánj a cicáknál nagyobb testű állatok közelében, ne barátkozz idegen kutyákkal, de még a baráti kör kedvenceitől is tartsd inkább távol magad. Használd ezt az időszakot a rutin orvosi ellenőrzések megejtésére, különösen figyelj az emésztőszervekre.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A Mars állása a Te horoszkópodban szenvedélyes, heves természetű, talán kissé rossz barátokat jelez. Vigyázz arra, hogy minél kisebb kár érjen ezek miatt. Nyugtalanok lesznek a kapcsolataid a társadalmi életben is. A barátok különcségre csábítanak, és talán a könnyelmű életmód is megtetszik neked. Keresd fel nőgyógyászodat, és végeztesd el a kötelező rutinvizsgálatokat. Ha párod bajban van, állj mellette!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A hódítási vágy és a szabadságra való törekvés többet rabol életerődből, mint gondolnád. Próbáld magad visszafogni, ne kritizálj mindent, és csökkentsd a kifogásaid számát is. Könnyen előfordulhat, hogy állásváltoztatásra kényszerülsz, talán azért, mert nehezen viseled már a főnökeid által okozott problémákat. Többet is érszennél, ne becsüld alá magad! Komoly sikereket érhetnél el a hivatásodban, ha nagyobb lenne az önbizalmad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top