Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 13. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Új munkát, új állást jeleznek a bolygók, amely eddig ismeretlen utakra vihet téged, új tudásokkal gyarapít, vagy segít előbbre lépni választott hivatásodban, de az is előfordulhat, hogy utazási lehetőségeket kapsz. Mintha a segítség felülről jönne, így lehet, hogy a feletteseid lepnek, megy egy úttal. Az már csak rajtad múlik, hogy megragadod-e, a kínálkozó lehetőségeket, hogy tágítsd szemléletedet, kezdeményezőképességed mozgásba lendüljön.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Más tényezők lépnek most a képbe. Megjelenhet ma némi nyugtalanság, kisebb elégedetlenség, amint tudatára ébredsz az új távlatokban. Mintha bizonyos értelemben útkereszteződéshez értél volna, és el kell töprengened azon, merre is indulj tovább. Mérlegelned kellene különböző késztetéseidet és érveidet. Talán azon morfondírozol, hogy földrajzi értelemben hol volna neked a legjobb. Igazad van, a világ sokkal tágasabb, mint az előttünk elterülő kert.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Vágyat érezhetsz arra, hogy válassz és dönts valami mellett. Felmerülhet az emigráció gondolata is, de mivel az egész világ a tied, nagyon nehéz lesz választanod. Bármi legyen az adott helyzet, választhatsz a maradás vagy az elmozdulás között, akár átvitt értelemben is. El kellene döntened, hová tartasz, és hogyan akarsz elérni valahová. Legyen társad a megfontolás és a mérlegelés, mert a mai bolygóállások egy ötlet vagy vállalkozás tervezési fázisát is jelzik.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Fontos most az életedben minden, ami szilárd, ami állandó, ami stabil, mint pl. egy ház, egy lakás, aminek négy sarka van. A mai nap másik fontos tényezője a mozdulatlanság, a megrekedés. Használd ennek a pozitív oldalát. Lehet, hogy készülnöd kell egy nagy találkozásra, a régi társaddal, vagy a családtagjaiddal. Jelezhetik a bolygóállások, hogy egy új otthon falain belül találod meg a boldogságod, talán házasságot kötsz, vagy összeköltözöl valakivel.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sajnos folyamatosan résztvevője, vagy szemtanúja kell, hogy légy súlyos vitáknak, veszekedéseknek, áskálódásoknak. A mai nap bomlasztó, és ingerült, feszültségre hívja fel a figyelmet. Ezzel a 24 órával lehangoló, bosszús dolgok járnak együtt. Előfordulhatnak konfliktusok barátok vagy családtagok, vagy akár főnökök és beosztottak között is, bár a bolygóállások nem utalnak súlyos ellentétekre. A probléma lehet bosszantó vagy fájdalmas, mégsem hagy benned maradandó nyomot.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ez a nap olyan teljesítményre utal, amely elismerést és dicséretet vált ki. Lehet, hogy valamiből sikerül levizsgáznod, sikerül megszerezned az autóvezetői engedélyt, vagy sikerül kikerülnöd egy nehéz helyzetből. A jutalmad megérdemelt, és a szóban forgó ügy dicsőséget hoz rád. Nyugodtan belekezdhetsz egy új üzleti vállalkozásba, de szerezd be hozzá a megfelelő dokumentumokat is. A végén minden jóra fog fordulni, és az üzlet fellendül.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma meg kell majd magad védeni, nemcsak fizikailag, bár ez sem kizárt. Meg kell védened területedet, helyedet valakivel szemben, aki titokban ármánykodik ellened. Bátran állj ki önmagadért, légy határozott. Lehet, hogy egy szerettedet kell megvédened. Mások harcából viszont tanácsos kívül maradni, hacsak nem olyasvalakit kell, védelmeznek, aki nem képes kiállni a saját igazáért. Lehetőleg ne kerülj összetűzésbe a szomszédaiddal.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma kifejezett igényed támad arra, hogy a szépművészetnek adózz, talán meg kellene látogatnod egy tárlatot, vagy egy kiállítást. Örvendetes munkát ígér a nap, írásbeli dolgokban való eredményeket, vagy írókkal kapcsolatos sikereket, szeretetreméltó jellemet, és kifejezetten termékeny értelmi világot jelez. Jól tudsz közvetíteni a családtagok között. Eredményes rövid utazásokat tehetsz. Sok lehetőséged adódik a tréfálkozásra, ahol minden gúnyt mellőzni lehet.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ez a nap komoly pénzügyi eredményeket hozhat, anyagi javak elosztásában most különccé tehet. A pénzt nagyon könnyen szerzed, de most nagyon könnyen folyik ki a kezeid közül. Férfiak esetében komoly kiadásokat jelez szórakozásokra. Hölgyek esetében, pedig ékszerekre, díszekre, dísztárgyakra, és hasonlókra. Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, amit később megbánhatnál, akkor ez egy kiváló időszak lehet a pénzügyi tárgyalásokra, vagy befektetésekre.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A Vénusz most nagyon barátságos arckifejezéssel ruház fel, aki udvarias, és nagy érdeklődést tanúsít minden iránt, ami szép, zene, ének, tánc, színház. Rendkívül kellemes hangulatban leszel, és hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy vendégeskedés ebben az időszakban. Barátkozó és mulatozó kedvedben vagy, nagyszerű alkalmak nyílnak arra, hogy vakációra indul, és ott jól érezd magad.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Sok titkos ellenséget hozhat ez a mai nap neked, viszont nagy állatok révén komoly nyereséghez juttathat. Titkos szerelmi ügyek is jöhetnek az életedbe, melynek lebukás, és veszekedés lehetne a következménye. Vigyázz, mert jelenlegi társad nagyon féltékeny. Ha viszont Te is hajlamos vagy a féltékenykedésre, önzésre, vagy birtoklásra, ezek az érzések felerősödhetnek, ami megnehezíti, és kellemetlenné teheti a napot, hacsak nem teszel valamit ellene.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A Vénusz a te horoszkópodnak 11. házában jár. Ez sok barátot, különösen női barátot jelez és sok jót ígér neked ezek részéről. A vágyaid és reményeid beteljesedhetnek, bármi legyen is az, kivéve a toronyórát a lánccal, mert annak gyártásáról már leálltak. Ez az időszak barátságossá varázsol téged, előnyös párkapcsolatokat, jó összeköttetéseket ígér. Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörbe töltöd partnereddel ezt a tranzitot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top