Horoszkóp

Napi horoszkóp (01.16. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Saját értékeidre rendkívül ügyelsz, ez természetesen kihat az anyagi javaiddal való törődésre is. Elsősorban nem attól gazdagodsz meg, hogy túlkeresed magad, hanem azért gyarapodik a vagyonod, mert vigyázol javaidra. Ma túlzottan is igazlomba, vagy lázba jöhetsz azért, hogy elég takarékos vagy-e. Ez a takarékosság biztosítja számodra azt, hogy nehezebb időszakokban se kelljen megszokott életetviteled feladnond.



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Előnybe helyezed az olyan kenyérkereseti lehetőségeket, amelyek valamilyen hivatalban folynak, és többnyire papírmunkával állnak kapcsolatban. Ezekhez ugyanis kiváló érzéked lehet, akár fogalmazás, levelezés, okiratok készítése. Ugyancsak érdekelhet a szóval, beszéddel kapcsolatos bármely tevékenység. Ez aztán igen széles skálát ölelhet fel, a médiáktól kezdve az ügynöki meggyőző, egészen kiváló politikai vagy egyházi szónoklatig.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érdemes elgondolkodni azokon a lehetőségeken, amelyek könnyen megérinthetnek, illetve érinthetnek. Vagyoni, anyagi helyzetedet most állandó bizonytalanság kíséri. Nem mintha nem lenének különböző forrásaid, amelyek pénzt jelentenek, csak valahogy a stabilitás hiányzik a háttérben. Még a komoly ajándék, vagy örökség is könnyen elkótyavetyélődhet, anélkül, hogy igazi hasznod lehetne belőled. Igazából gyűjteni sem tudsz, ami pedig erős oldaladnak kellene, hogy legyen.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Komolyan igényeled, hogy anyagi helyzeted rendezett legyen. Ezért azt állandóan javítani kell, és törekedj is erre. Hivatásod, életpályád részben spontán módon, részben tudatosan úgy alakul, hogy nagyobb esélyed van állami megbízatás választására, vagy megkapására, magasabb tisztségre a közigazgatásban vagy adminisztrációban, fő hivatalok apparátusában. Anyagi helyzeted részben azért is alakul úgy, hogy nyugdíjas éveidben anyagi háttered stabil lesz.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Legfőbb félelmed az, hogy egy nap minden nélkül találod magad. Az ettől való szorongást nehezen tudod kiiktatni az életedből. Ettől a félelmedtől nehéz eltéríteni. Talán nem is lehet. Saját magad úgy próbálod ezt kivédeni, hogy szabályos élettechnikát dolgozol ki. Ennek egyik eleme azt, hogy a végén kezded a dolgot. Kiadásaidat gondosan tartsd számon, gondold át, és ellenőrizd. Igyekezz mértéktartóan élni, és elsősorban költeni ezekben a napokban.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A pénz arra való, hogy elköltsd. A pénz jön és megy, mint az apály és a dagály, mint a Mérleg két serpenyőjének billegése. Sokat számít a szemedben az esztétika, a luxus, ez pedig azonnali költekezésre csábít a napokban, főleg, ha van pénzed. Luxuscikkek, ruhák, szép tárgyak, ezek lesznek az igazi értékek most a szemedben, és pénzedet is erre költöd. Ha ennél több pénzt akarsz szerezni, akkor a kapcsolatteremtés, az emberek, érdekszférák, összekötése lehet előnyös oldalad.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Tulajdonképpen senkinek sem engeded, hogy tudja, hogy igazán mit dolgozol, mennyit dolgozol, mennyit keresel, és mennyi vagyonod van. Akár szegény vagy, akár gazdag, ügyesen tudod titkolni mindkettőt, nem sokat beszélsz róla. Ez inkább a szűkszavúságból, mintsem feltétlenül titkolózó hajlamodból ered. Ugyanakkor veled született készséged, hogy bizonyos dolgokról egyszerűen hallgatsz. Van egy olyan szenvedélyed, amire titokban rendkívül sokat költesz.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A bőkezű adás a legfőbb érték a számodra. Hogy sokat tudj adni, ahhoz soknak is kell jönnie. Alapmagatartásod biztosítja, hogy a kimenő ágon jelentkező bőkezűség szívóhatást gyakorol a másik oldalon bejövő értékekre. Ezt elsősorban kölcsönös vállalkozásokkal, megfelelő társakkal való együttes tevékenységed révén érheted el. Két esetben válhatsz meg minden értékedtől. Az egyik a pompaszeretet, a mértéktelen költekezéshez vezet. A másik az adományozás.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Nálad nem a könnyű, gyors meggazdagodás a mérvadó, sem a bonyolult spekuláció. A gyors meggazdagodás helyet lassú, de folyamatos, szinte észrevétlen növekedés jellemzi az anyagiakat. Ez megmutatkozhat esetleg betétednek növekedésében, azonban nem feltétlenül. Lehet, hogy látszólag soha nincs pénzed, ugyanakkor olyan életvezetés, önképzést, családvezetést, ismertségi kör alakítását és apróbb vásárlásokat végzel, amelyek idővel pénzzé is válnak, értékké halmozódnak.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A közvetlen üzleti tevékenységtől jobb, ha tartózkodsz. Ugyanis a kezdeményező erő hosszú távon hiányzik vonásaid közül. Ha kezdeményezel is, a folyamatos, türelmes, állandó ötleteket és próbálkozásokat kívánó pénzszerzési törekvés fárasztó a számodra. Ám a pénz, mint figyelmednek puszta tárgya így nem elégít ki. Viszont szívesen kéred ki mások tanácsát, nem esik nehezedre, és nem csinálsz hiúsági kérdést abból, hogy ebben a témában mások okosabbak, ügyesebbek, rátermettebbek.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Elsősorban azt kell most megkérdezned magadtól, hogy akarsz-e kívánsz-e rendezett anyagi körülmények között, biztos anyagi bázissal a hátad mögött élni, vagy előnyben részesíted azt az életstílust, életformát, amelyet kialakítottál, vagy az élet hozott a számodra. Ugyanis könnyen lehetséges, hogy az anyagi biztonság most nem annyira fontos a számodra, most előnyt élvez nálad a pénzzel nem törődő életvitel.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A napokban elsősorban a birtok, vagyon, és a pénz kap szerepet. Anyagi javaid gyorsan növekszenek. De ezt egyben figyelmeztet azokra a veszélyekre is, amelyek ezzel járnak, elhamarkodottság, meggondolatlan tranzakciók, sőt a vagyonvesztés veszélye is. A probléma túl mutat a puszta anyagi vonatkozásokon, és kihathat sokkal szélesebb, átfogóbb területekre is. Érintheti a társadalmi helyzetedet, amely jelentkezhet gyors emelkedéssel, de rangvesztéssel is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top