Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 09. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Kiderül az ég. Sokat köszönhetsz a szerencsédnek, másrészt pedig azoknak a segítőkész embereknek, akik minden áldozatra készek érted. Sok jó barátra találsz, akik nemcsak tanácsokkal, de tettekkel is segítségedre sietnek. A családi gondok nagy részétől megszabadulsz, sőt, határozottabban jobban érzed majd magad otthon. Pénzügyeid a vártnál jobban alakulnak, de nem csak ennek köszönheted, hogy elégedett vagy.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Ha vannak külföldi kapcsolataid, azoknak mindenképpen hasznát látod. A szerelemben is kedvező változást remélhetsz. Pár hét múlva gondjaid egy része visszatér, sokkal halványabban, jelentéktelenebbül, mégis nagyon fognak nyugtalanítani. A mostani időszak nyugtalansága inkább a fáradtságnak, saját személyes hangulatodnak köszönhető és nem az események váltják ki. Hajlamos leszel arra, hogy nagy ügyet csinálj minden apróságból.

Ikrek (május 21- június 21.)

Kedves Ikrek!
Szebbé teheted mindennapjaidat, csak tudnod kell egy kézlegyintéssel elintézni a bosszantónak látszó dolgokat. Sok vendég, jó barát keres fel, ami kellemes szórakozási lehetőségeket ígér, bár könnyen el fogod veszíteni a türelmedet. Minden és mindenki ellen fellázad az igazságérzeted. Bármennyire is szeretnél munkahelyet vagy állást változtatni, most le kellene mondanod erről a szándékodról.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Hangot adhatsz az elégedetlenségednek, de ne indulatosan, hanem észérvekkel győzd meg munkatársaidat vagy feletteseidet. Egy pillanatnyi megállásod sem lesz. Számtalan kötelezettség, elintéznivaló vár rád. Hivatalos ügyek és más szaladgálnivalók rabolják el majd drága idődet. Ezen csak az segít, ha zokszó nélkül tudomásul veszed a tényeket, és nem izgatod magad feleslegesen.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Otthon és a munkahelyeden is sokat várnak el tőled. Lehetséges, hogy nem is kötelességed mindaz, amit felvállalsz, mégis túlhajszolod magad. Nem ártana, ha többet pihennél. Nemsokára egy nyugodtabb, kellemesebb időszak köszönt rád. Akár most is érezhetnéd ennek előjeleit. Itt az ideje, hogy – semmivel nem törődve – egy-két nap szabadságra menj. A kikapcsolódás igazán jót tesz, a körülmények is megengedik, hogy csak a szép és kellemes dolgoknak élj.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Nem baj, ha a munkahelyeden nem örülnek a távollétednek. Legfeljebb csak azzal a következménnyel számolhatsz, hogy mások végzik el a munkádat, ami tulajdonképpen nem is olyan rossz dolog. Ez az időszak sok szempontból a csúcspontot jelentheti. Bátran kezdhetsz új és akár kockázatos vállalkozásokba is. Természetesen jó volna, ha a kockázat legkevésbé a pénzre vonatkozna.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Sok lesz a kiadásod, de ha ügyesen szervezed a dolgokat, nem kell félned a csődtől vagy a ráfizetéstől. A szerelemben is szép élmények várnak. Szórakozásra, ruházkodásra most többet költesz, mint amennyit megengedhetnél magadnak, mégis azt kell mondani, hogy jól teszed, csak tudnod kell, hogy hol a határ. A pénznél sokkal többet ér az így szerzett öröm. A szép, de rendkívül mozgalmas napokat egy sokkal nyugodtabb időszak követi.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ezekben a csendes hetekben különösebb erőfeszítés nélkül rendezheted elmaradt ügyeidet. Csinosíthatod otthonod, és végre szentelhetsz egy kis időt rokonaidnak is, akik hálásak lesznek a törődésért. Az év hátralévő részében megint nem panaszkodhatsz, mert szó sem lehet tétlenségről, vagy unalomról. Természetesen azért más az, ha az ember nagyon elfoglalt, de nem kell sem idegeskedned, sem esténként holtfáradtan az ágyba zuhannod.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Jól esik a rengeteg elfoglaltság. A munkából alaposan kiveszed a részed, legalább otthon követeld meg, hogy ne egyedül kelljen mindent elvégezned. Talán még a munka hőse címet is kiérdemelnéd, ha még létezne ilyen rang. A legfontosabb, hogy ne vállalj többet magadra, mint amennyit feltétlenül szükséges. Könnyen lehet, hogy képtelen leszel megálljt parancsolni magadnak, ha munkáról és pénzről van szó.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Pénz és munka: mindkettőből sokkal bővebben kijut, mint korábban gondolni merted volna. A pénz nagyon jó dolog, ezen a téren valóban érdemes minden lehetőséget kihasználni, a végsőkig. A munka azonban felemésztheti minden energiádat. Hiba lenne, ha csak későn jönnél rá, hogy a kevesebb több lett volna. Ebben az időszakban párod is türelmetlen és nyugtalan. A szokásosnál több törődést és gyengédséget vár, erről nem szabad megfeledkezned.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Abban az esetben, ha eddig magányosnak érezted magad, most könnyen találhatsz valakit, aki megszünteti ezt az állapotot. Sőt, igazi lángoló szerelem köszönt rád. Természetes, hogy a nagy érzések bonyodalmakat is okoznak, de ez inkább széppé teszi, és nem rontja el a szerelemet. Az ilyen változásokért nem kell harcolnod, mindez megtörténik akkor is, ha inkább elkerülnéd.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Tele leszel bonyodalmakkal és örömteli eseményekkel. Azok az áldozatok, amelyeket az otthonodért és a családodért hozol, bőven megérik a fáradságot. A szerelemben olyan élmények várnak, amikről álmodni sem mertél régen. Mozgalmas, de nagyon szép eseményekkel búcsúztathatod az elmúlt hónapot. Sokoldalú vagy és nagylelkű. Fontosnak tartod, hogy a világ tudomást szerezzen a létezésedről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top