Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 11. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Minden fontos kérdésben el kellene halasztanod a döntést, és jól tennéd, ha a végső szót csak egy-két hónap múlva mondanád ki. Meglátod, addigra sok minden magától tisztázódik, anélkül, hogy sebet ejtenél másokon, vagy kínos helyzetbe hoznád magad. Nyugalom, nemsokára már sokat javulnak a körülmények. Egy szép terved vagy elképzelésed meghiúsul, ami leginkább a pénztárcádat érinti érzékenyen.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
A pletyka, az úgynevezett jóakarók suttogása veszélyezteti szerelmi boldogságodat, vagy a házasságod békéjét. Ha vannak gyermekeid, azok is olyan sok gondot okoznak, amivel nem lesz könnyű megbirkóznod. Minden csoda csak három napig tart, legfeljebb egy kicsit tovább. Komoly erővel kellene hozzáfognod, hogy rendet teremts ebben a kuszált helyzetben. Több optimizmussal könnyen és jól is boldogulsz.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Egy ügyes manőverrel megszabadulhatsz anyagi gondjaid nagy részétől. A szerelmi életedben nemcsak a zűrzavar szűnik meg, hanem nagyon is kedvező változás történik. Lesz elég erőd és lelkesedésed is ahhoz, hogy behozd lemaradásaidat. Amire az elmúlt hónapokban nem jutott időd, azt végre elrendezheted úgy, hogy még elégedett is leszel az eredménnyel. A hét hátralévő részében minden úgy megy majd, mint a karikacsapás.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
Sajnos még akadnak problémáid, az otthonodra és a családodra kénytelen vagy többet költeni, mint amennyi pénzed van. Ha csak teheted, ne vegyél fel kölcsönöket, jó beosztással elkerülhető egy kisebb válság. A munkahelyeden nem várt sikerekre számíthatsz. Sok elfoglaltságod mellett jut azért időd a szórakozásra, ha úgy tetszik, flörtökre is. Azért ne feledkezz meg a családtagjaidról, esetleg házastársadról sem!

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Felesleges kiadásokra nincs szükség, de fontos a szép ajándék, és még inkább a kedves szavak és a törődés. Így biztosíthatod önmagadnak is az örömöket. Bármennyire nagyvonalú és nagystílű vagy, hivatásodat és kötelezettségeidet nagyon komolyan veszed. Csak nehezen tudsz majd alkalmazkodni, ritkán hagyod befolyásolni magad. Megteheted, hisz képességeid átlagon felüliek, nagy segítségedre lehet hatalmas akaraterőd.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Kétségtelen, hogy egy nagyon jelentős időszak köszönt rád. De igazán sok múlik azon, hogy személyes horoszkópod ebből mit enged megvalósítani. A születésedkori bolygóállások döntik el, hogy most jobbra fordul-e a sorsod vagy csapdába lépsz. Ha asztrológushoz fordulsz, kerüld el a morcos kollegákat. A küzdelmes napok nem jelentenek tragédiákat, sokszor inkább a kibontakozás lehetőségét kínálják.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
Még korai fogadkoznod, hogy új életet kezdesz, talán helyesebb lenne, ha a régit folytatnád, de kicsit jobban. Most ne is gondolj ingatlanügyletekre, a napokban venni vagy eladni, esetleg költözködni kockázatos lenne. Viszont jól tennéd, ha már kezdenél készülni a farsangra, ahol gondtalanul szórakozva, vagy tétlen pihenéssel tölthetnéd a napot. Helyesen tennéd, ha anélkül, hogy túlhajszolnád magad, kényelmes tempóban, de befejeznéd félbehagyott munkáidat.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Rendezni kellene azokat a hivatalos ügyeket, amelyekről megfeledkeztél. Minderre azért van szükség, mert most még jó lehetőségeket kínál neked a sors, később már aligha jut időd arra, hogy feleslegesen vesztegesd az idődet. A körülmények és a környezeted is arra ösztönöz, hogy minél nagyobb teljesítményeket produkálj. Kénytelen leszel versenyt futni az idővel és az eseményekkel.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha keresed, meg is találod azokat a kapcsolatokat, amik előnyödre válnak, de közben egy kicsit ki is szolgáltatod magad. A szent cél érdekében kénytelen leszel alkalmazkodni, és azt tenni, amit elvárnak tőled. Nem mindig engedheted meg magadnak, hogy csak és kizárólag a saját fejed után menj. Ne aprózd el se az idődet, se az energiáidat. A halaszthatatlan teendők közül nagyon sokról derül ki később, hogy ráértek volna, vagy jobban jársz, ha elfelejted őket.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
A másokhoz való alkalmazkodás még nem jelent kiszolgáltatottságot, tehát nem helyes, ha a magányt, és az egyedüli döntések kockázatát vállalod mindenáron. Új ismeretségi körödben bőven akadnak olyanok is, akiknek a későbbiekben hasznát veszed. Lassan megnyugodnak a kedélyek körülötted, csak önmagaddal békülsz nehezen. Kivételesen a kapkodás jellemzi viselkedésedet. Ideges hangulatod könnyen átragadhat családtagjaidra is, ami veszélyezteti az otthonod békéjét.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokkal jobban jársz, ha kelletlenül is, de eleget teszel az otthoni elvárásoknak, kötelességeknek. A következő hét elején jó híreket, értékes információkat kaphatsz, ezeket jól felhasználhatod karriered építésében. Jut időd arra is, hogy nyugtató, kellemes programokat szervezz, esetleg tehetsz egy rövidebb utazást is. Sok türelemre lesz szükséged a gyermekeidhez, vagy a család gyermekeihez. Az ő problémájuk vagy engedetlenségük miatt kár izgatni magad.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
A pillanatnyi bosszúságok csak feleslegesen rontják az egyébként jó hangulatodat. Szerelmi életedben is helyesebben teszed, ha a szócsaták helyett a párnacsatákat választod. Nemsokára visszatér a jó kedélyed. A szerencse is a kegyeibe fogad. Ez az időszak az év egyik legjobb napjainak ígérkezik. Az élet minden területén új lehetőségek nyílnak meg előtted, amit feltétlenül ki kell használnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top