nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (09. 13. Kedd)

Napi horoszkóp (09. 13. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!

Végrehajtóerőd erősen hangsúlyozott, rá tudod „erőszakolni” gondolataidat más emberekre, vagy elveidet inkább, minthogy ezt helyzeti előnyöd, vagy hatalmad segítené. Nem az emberek teste fölött, hanem a szelleme fölött szeretnél uralkodni. Olyan ember látszatát kelted ma, aki azt mondja: „engedjétek, hogy én írjam a nemzetek dalait, nem bánom, ki alkotja a törvényeket, vagy ki vezeti a hadseregeket”.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!

A tudatalattidban mély forrásaid vannak, melyekről még a legjobb barátaid sem tudnak. Van egy saját álomvilágod, melynek nem sok köze van a valósághoz, és ez arra szolgál, hogy elkülönítsd magad a szoros emberi kapcsolatoktól, habár nagy szükséged van a szeretetre és együttérzésre. Nagyszerű és értékes társalgó lehetsz, de mindazt, amit ma elmondasz, önmagad nem tartod nagyon fontosnak.


Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!

Inkább a művészi vagy szabad szellemi pályán kellene most mozognod, mint az üzleti életben, mert magasan egyéni természeted inkább kíván személyes kibontakozási lehetőségeket, mint rutinos tudást. Önkifejezésed a művészetben vagy más szabad szellemi pályán hajlamos a konstruktív építkezésre. Szükséged van rá, hogy elismerjenek, szükséged van a tetszés nyilvánításra, és így büszkeséged kielégítést nyerhet. Keress olyan irányt, ahol a fantáziádat és képzeletvilágodat kiteljesítheted.


Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!

Társas lény vagy, bár sokkal elégedettebb nagy társaságban, mint kettesben. Nem ragaszkodsz most különösen a hűséghez a szerelemben, és sokat megpróbálsz, amíg megállapodsz. De teljesen megváltozol, ha egyszer megalapítottad saját otthonodat. Személyes mágikus erőd, és éles drámai érzéked tesznek figyelemre méltóvá. Bárhol is vagy, az emberek észre vesznek, mert egyéniséged felkelti a figyelmet.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ma lesz az egyike a leghatalmasabb polaritásoknak. Jól tennéd, ha hatalmas energiáidat egy határozott és jól ellenőrzött cél felé irányítanád. Már kora ifjúságodban is tudtad, mit akarsz, és azt is tudod, hogy senki és semmi nem állhat utadba. Szenvedélyesnek és tüzesnek tűnsz a szerelemben, de ez csupán általános intenzitásodnak és uralomvágyadnak kifejeződése.


Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Bizonyos fokig önelemző vagy, de ahelyett, hogy úgy néznél magadba, hogy felfedezed azt, ami önmagadban valóban található, úgy nézel magadba, hogy azt látod, amit kellene találnod, vagy amit szeretnél magadban találni. Inkább szentimentális vagy, mint romantikus, inkább eszmékbe szeretsz bele, vagy magába a szerelem eszméjébe, mint valóságos személybe, és zavarba hoz, ha szerelmed tárgyáról kiderül, hogy nem egészen olyan, amilyennek idealizáltad.


Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!

Érdekelnek a nagy eszmék, a vallás filozófia, tudomány, és akár sok iskolát végeztél, akár keveset, könnyen megérted az elvont gondolatokat. Ez teljesen képzelgővé és gyakorlatiatlanná tesz, főleg személyes dolgaidban, ha nem szállsz le a földre. Fizikailag aktív vagy, szeretsz utazni, és valószínűleg mindig úton vagy. Erős szociális érzéked partikra és összejövetelekre visz és akkor vagy a legboldogabb, ha megszervezhetsz egy pikniket, vagy egy kirándulást.


Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!

Rendkívüli személyiséged van, idealista vagy, aki kicsit eltávolodik a világtól, hajlamos vagy a saját filozofikus világodban élni. Idealista vagy, és a világ valahogy összezavar. Élesen érzékeled az igazságtalanságot, egyenlőtlenséget, kegyetlenséget és hidegséget, mert melegszívű és szeretetteljes vagy és semmit sem akarsz inkább, minthogy az emberek békében éljenek egymással. Sietsz segítségére lenni az embereknek, és képtelen vagy megérteni, hogy az emberek miért nem segítenek téged.


Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!

Az osztályozás szükségessége erős benned, kategorizálod és megszervezed az információidat. Nagyon érzékeny és temperamentumos vagy, aki hajlamos a végletekre a boldogságban és az elkeseredésben, néhány másodperc alatt. A durvaság és barátságtalanság megvadít. A szeretet és az ész tud irányítani, mert érzékeny természeted ellenére nem fogadsz el tisztességtelen, barátságtalan vagy logikátlan érveket.


Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!

Valóban jótékony hatással vagy másokra, de ezzel nem kérkedsz, jobban szereted, ha ez titokban marad. Kedvességedet sosem kiabálod széjjel a háztetőről. Kielégülést a magánéletben, a lelki, a belső dolgokban találsz, érzéked van a lelki értékek iránt, és a valóságos értékek iránt, a valóságos személy iránt. Ezek inkább lekötnek, mint bármiféle babonás hit. Ez kissé magányossá tehet, de hozhat kiemelkedő sikert is és megelégedést bármilyen társadalomtudományban, orvosi tudományban, ápolásban, intézeti munkában.


Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Megalkuvás nélküli intellektuális becsületesség, erős vélemények és széles látókörű betekintés a világ dolgaiba, ezek a fő jellemzőid. Mindig az alapvető igazságért harcolsz. Függetlenség, bátorság, és rátermettség biztosítják sikeredet. Veleszületett vezetői képességed van, és nem maradsz sokáig alárendelt pozícióban. Felemelkedsz szorgalmaddal, becsületességeddel, intelligenciáddal és szigorú kötelességtudásoddal.


Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!

Azzal, hogy összeegyezteted az ideálist a gyakorlatival az elképzeltet a konkréttal, megfogod az emberek képzeletét. Arra törekszel, hogy érdemeidet elismerjék a világban. Képességeiddel és az emberi érzelmekhez és motivációkhoz való érzékeddel messzire eljuthatsz az üzleti és a politikai világban. Merész vagy, de nem egészen bátor. Hajlandó vagy belevágni nagy vállalkozásokba még akkor is, ha félsz a dolog kimenetelétől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top