nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (11. 15. Kedd)

Napi horoszkóp (11. 15. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kattints ide! </a>

Kos (március 21 – április 20.)

Kedves Kos!
Nagyon is bátor vagy, túlságosan is merész, abszolút függetlenségre törekszel. Figyelned kellene a kommunikációdra, mert beszéded több, mint kissé gunyoros, meglehetősen hajlamos vagy a vitatkozásra és emiatt talán meggondolatlan leszel a veszélyekkel szemben, mégis sok elismerésre számíthatsz ezen a héten. Ezek a mai bolygóállások sajnos könnyen okoznak tűzkárokat, vagy forrázásokat, esetleg bőrsérüléseket.

Bika (április 21 – május 20.)

Kedves Bika!
Türelem, türelem, türelem. Magad is meglepődsz majd azon, hogyan is jönnek rendbe a dolgok. Próbálj valami konkrét, kézzel fogható dologra gondolni, gondold át az életed eddigi összefüggéseit, tanulj valami egészen új dolgot, próbálj terveket készíteni egy város úthálózatáról. Maradj meg egy dolognál, ne bocsátkozz üres csacsogásokba, sehova nem vezető beszélgetésekbe. Nem szabad elhinned semmit abból, amit az emberek fecsegnek barátaidról, mert valószínűleg befolyásolható és megingatható leszel ma, bár a szíved mélyén hűséges.

Ikrek (május 21 – június 21.)

Kedves Ikrek!
Nem kell belefáradnod a mindennapos munkába! Nyugodtan törj ki, és menj el egy kicsit nyaralni. Mondjuk egy európai körutazásra, mindenki megérdemli a pihenést, még te is. Akár még egy helyi kirándulás is hatalmas nyaralásnak tűnhet, ha az ember ki akar szabadulni a rutinokból, és kalandokat szeretne átélni, és olyan helyekre eljutni, amikről eddig csak álmodozott. Legrosszabb esetben szervezz meg egy Wellness hétvégét.

Rák (június 22 – július 22.)

Kedves Rák!
A legjobban akkor működsz, ha valakivel együtt tudsz dolgozni. Meg kellene tanulnod, hogy figyelj párod kívánságaira, hiszen azok éppoly fontosak, mint a tied. Hajlamos leszel ma a visszavonulásra, idő kell ahhoz, hogy érzelmileg feltöltődj. Az egészségi problémák ezen a napon pszichés eredetűek. Nagyon fontos, hogy jobban figyelj étkezéseidre. Sikereket várhatsz minden olyan területen, ami kapcsolódik a joghoz.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Nem érzed, hogy valami igazán fontos nagyon hiányzik az életedből? Talán túlságosan is a munkádra koncentrálsz!. Jó lenne, ha fontos akarnál lenni valakinek, akivel gyengéd és személyes beszélgetésbe elegyedhetsz, kifejezheted érzelmeidet, és elmondhatod mindennapos problémáidat, vagy éppen megoszthatod örömödet. Ma az érzelmi élet mellett, az üzleti téren is elmélyülnek a kapcsolatok. Meg kell próbálnod kompromisszumot kötni.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ahhoz, hogy ezt a tranzitot kihasználhasd a belső lelki dolgokat inkább többre, kellene értékelned, mint kevesebbre. Gondolkodásodban légy megértőbb, vallásosabb, idealistább, alkotóbb és eredetibb. De ne beszélj erről, tartsd magadban, csak cselekedj úgy, hogy mások a viselkedésedből érezzék meg ezeket a dolgokat. Vess el minden önbizalmat romboló gondolatot, és élj úgy, hogy igazolva legyen az a magas szintű álom, amit kivált a mai bolygóállás.

Mérleg (szeptember 23 – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai fényszögek szellemi belátást adnak a világ dolgaiba és gyakorlati elképzeléseket a vallási eszmékről. Tudatosan érzékeled mindkét világot, melyek számodra nem elkülönült tényezők, hanem ugyanannak az egésznek összekapcsolódott egységes részei. Ezért egy erősen végrehajtó jellegű személyes horoszkóphoz kapcsolódva ez a szellemi-gyakorlati megközelítés a hitelesség vagy valódiság és az igazság hangját adja.

Skorpió (október 23 – november 22.)

Kedves Skorpió!
Minden területen támogatást élvezel, és bizonyos mértékben jó módra és biztonságra teszel szert. Tekintélyes méltóságot, vagy még hírnevet is szerezhetsz, habár hosszú tanulóidőt kell végigszolgálnod mielőtt fontosságodat, és értékedet elismerik. Nagyon vágysz az elismerésre, de egyáltalán nem szereted a közismertséget, ezért, ha megkapod az elismerést, pihenni fogsz a biztos alapokon, nyugton maradsz, és nem akarod majd ünnepelteti magad.

Nyilas (november 23 – december 21.)

Kedves Nyilas!
A mai napon biztosítékot szerezhetsz a nélkülözés és a szegénység ellen, mert bármi rossz dolog történne is, megkapod azt, amire szükséged van. Ha mindenki más tönkre is megy, te akkor is elő tudsz halászni valahonnan egy kis pénzt. Hasonlóan, ha te mennél tönkre, valaki vagy valami mindig a megmentésedre siet. A mai fényszögek elveszik az élét az élet legrosszabb vágásainak is, fenntartják a fejedet, és bizonyos fokú méltóságot és biztonságot adnak, melyet gondos és konzervatív költekezés által vagyonná tudsz növelni.

Bak (december 22 – január 20.)

Kedves Bak!
Azok közé az emberek közé tartozol, akiknek megadatik az a ritka lehetőség, hogy tolmácsolják egyéni belső álmaikat, alkotó-teremtő géniuszuk által. Ehhez persze magas szintű szellemi és értelmi alkalmasság kell. Ez az időszak a tájékozottak számára a szellemi ébredés időszakát képviseli, valamint magas szintű álmok és törekvések kivitelezésére szolgáló anyagi lehetőségeket kínál.

Vízöntő (január 21 – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Hirtelen kirázódva önmagadból új bátorsággal és saját erődbe vetett új hittel nézhetsz szembe a világgal. Idealizmusod munkált valósággá válhat, alkotóképességed élő erővé. Olyan lehetőségek adódnak, melyben a világ számára érthető módon fejezheted ki törekvéseidet. Magnetizmusod megnő, mivel, mint a legjellegzetesebb egyén, szószólóvá, szóvivővé válhatsz, és dédelgetett céljaid számára megnyerheted mások támogatását.

Halak (február 19 – március 20.)

Kedves Halak!
Ez az időszak a megvalósulás csúcsait jelentheti, szerelemben vagy üzleti ügyekben, ha nem is egyforma mértékben. Hozhat egy belső békességet is, az önmagaddal való elégedettség és egy érdekes, izgalmas teljesítmény által. Ez az aspektus az álmok valóra váltója, és a vele való elégedettség attól függ, hogy milyen fajta álmot táplálsz, vagy nem táplálsz magadban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top