nlc.hu
Horoszkóp
November havi horoszkóp

November havi horoszkóp




Kos

Szerelem: Meghatározó változások várnak rád november hónapban, különösen a második és a harmadik héten. A magányos Kosok könnyen szerelemre lelnek, különösen nagy erre az esély 15-e és 18-a között. Ha csak futó kalandra vágysz, arra az egész hónap alkalmas. A párban élők viszont konfliktusokra számíthatnak 7-én és 28-án.
Munka, anyagiak: Karrier és akár tanulás területén is komoly eredményeket érhetsz el, annyira, hogy akár ellenségeket is bevonzhatsz vele. Új ötletek megvalósításához, munkahelyváltáshoz, netán saját vállalkozás elindításához a 23-a utáni napok kedveznek.
Egészség: Fáradékonyság jellemzi november első napjait, de a hónap közepére javul a helyzet, olyannyira, hogy akár egy komolyabb fogyókúrába is belekezdhetsz, ha már régóta tervezted.








Bika

Szerelem: A hónap első két hete különösen a párban élőknek kedvez, ha most hoztok nagy döntéseket, esetleg házasságra adjátok a fejeteket, az biztos, hogy jó döntést hoztok. A szingli Bikák november második felében lehetnek nagyon sikeresek, akár futó kalandokra, akár komoly párkapcsolatra vágynak, mindkettőre nagyon jó az esély, 24-étől 29-éig különösen.
Munka, anyagiak: Kiváló lehetőség áll előtted, hogy tanulás vagy munka terén nagyot fordíts a sorsodon. Karriered könnyedén felfelé ívelhet 15-e után, így ne utasíts vissza semmilyen lehetőséget, amit az élet most tálcán kínál fel számodra. Élj a ritka alkalommal!
Egészség: A hónap közepe nem kedvez egészségi helyzetednek, könnyen hízhatsz néhány kilót, megfázhatsz, vagy összeszedhetsz valamilyen bakteriális fertőzést! Időben vedd észre magadon a szokatlan, betegségre utaló jeleket.





Ikrek






Szerelem: Vénusz nagy segítségedre lehet a hónap folyamán, hogy kilépj a magányosok táborából. Azonban légy résen, mert a 15-én és 16-án adódó ismeretségek könnyen félrevezethetik érzelmeidet. Most azoknak az Ikreknek is felbolydulhat a lelkiviláguk egy szerelem miatt, akik bizony már régóta párkapcsolatban élnek.
Munka, anyagiak: A hónap első fele szinte vontatottan, problémáktól nem mentesen telik, de 16-a után nagyot javul a helyzet, annyira, hogy új üzleti lehetőségek nyílnak meg számodra. Akkor teszed jól, ha csapatmunkában veszel részt, és másokkal közösen aratod le a munka gyümölcsét.
Egészség: Hajlamos leszel teljesen lemeríteni energiatartalékaidat, így ne csodálkozz azon, ha a 13-ától 16-áig tartó időszakban kimerültséggel, fejfájással, gyomorproblémákkal fogsz küzdeni.









Rák



Szerelem: Ez a hónap több kellemetlen pillanatot is tartogat a Rákoknak. Érzelmeid hullámzóak, több kalandba is belebonyolódhatsz, a baj csak az, hogy ezek közül egyikre sem lehet hosszú távon építeni. Ha már van párod, szintén hajlamos lehetsz a félrelépésre, de ezt óvatosan meg kell gondolni, mert rajtad azonnal látszik, ha nem jársz egyenes úton…
Munka, anyagiak: Környezeted már megszokta, hogy óvatos és megfontolt vagy, azonban most egy egész más arcodat ismerhetik meg. Szétszórtság, szeleburdiság jellemezheti munkádat egészen 15-éig, így több kellemetlen konfliktusba is belekerülhetsz. Légy figyelmesebb, mit és hogyan végzel munkád vagy tanulásod terén.
Egészség: Lelki gondokkal kell szembenézned, érzelmeid hullámoznak, nem találod a helyed, így nem csoda, hogy fejfájások nehezíthetik mindennapjaidat. Energiatartalékaid a minimálisra csappannak.










Oroszlán
 


Szerelem: Ámor nyila feléd tart, egy kedves személy képében. Hirtelen akár több ismerkedési lehetőség is keresztezi utadat, de kiváló ráérzőképességed segíteni fog a legjobbat kiválasztani. A legjobb napok egy új szerelem megérkezésére 4-e, 6-a és 8-a. Aki már elkötelezte magát, érzelmei jelentős elmélyülésére számíthat.
Munka, anyagiak: Dolgozz keményen, most gyorsan learathatod a babérokat. Ne keress alkalmat a lustálkodásra, a pihenésre, mert a hónap közepi bolygóállás annyira kiváló karriered felfuttatására, hogy kár lenne veszni hagyni az alkalmat!
Egészség: Fizikai és lelkiállapotoddal semmilyen jelentős probléma nem adódik, sőt, most kell energiát és erőt tartalékolnod a fárasztó decemberi hónapra!








Szűz



Szerelem: Kisugárzásod bárkit levesz a lábáról, ezt azok is elmondhatják magukról, akik már párkapcsolatban élnek. Az ellenkező nem meghódítására legalkalmasabb napok: 9-e, 16-a és 18-a. Ha ezeken a napokon lobbansz lángra, bizony nagy az esély, hogy hosszú távra elkötelezed magad. Akiknek már van párjuk, lehet, hogy szakításig viszik a dolgot egy új szerelem lehetősége miatt.
Munka, anyagiak: A hónap eleje nem, de a hónap közepe sok és fontos változást hozhat életedbe. Népszerűséged és elismertséged megnő, ez hozzásegít új kapcsolatok kiépítéséhez, melyek hosszú távon nagy segítségedre lesznek.
Egészség: Ne hajszold túl magad, még akkor sem, ha a Mars mindent megtesz azért, hogy ne essen semmi bajod november folyamán. Étkezz kielégítően, és pihenj eleget.










Mérleg


Szerelem: Vénusz segítségével minden esélyed megvan, hogy végre betoppanjon az igazi. Most olyan szerelmi kapcsolatot alakíthatsz ki, amelynek komoly esélye van arra, hogy sokáig életképes legyen. A párban élők sem panaszkodhatnak, hisz a hónap folyamán bármikor ujjuk köré csavarhatják párjukat, s az érzelmek csak még jobban felkorbácsolódnak.
Munka, anyagiak: Minden erődet és energiádat szenteld munkádnak, különösen 21-e és 27-e között. Ekkor igazán nagyot alkothatsz, s olyan eredményeket tehetsz le az asztalra, amelyek kivívják környezeted méltó elismerését.
Egészség: Figyelj oda fizikai állapotodra, mert 14-én könnyen legyengülhetsz. A hónap további része nem tartogat kellemetlen egészségügyi meglepetést.









Skorpió



Szerelem: Rád nem jellemző módon visszafogott leszel novemberben, pedig ez a te hónapod. S meglehet, hogy épp ezzel a visszafogottsággal és kedvességgel fogsz tudni levenni valakit a lábáról 14-e és 18-a között. Flörtölj, csábíts! Nagy lesz a kísértés ezekben a napokban a párban élő Skorpiók számára is, könnyen megeshet, hogy egyszer csak félrelépsz.
Munka, anyagiak: Ez a hónap számos meglepetést tartogat számodra. Munkád területén váratlan sikereket könyvelhetsz el, sőt még pénzügyi pluszbevétel is megkönnyítheti a napjaidat. A hónap utolsó napjaiban ne adj kölcsön senkinek, és ne vegyél fel hitelt sem!
Egészség: Fogékonnyá válhatsz a fertőzésekre és a hirtelen megfázásokra. Fontos, hogy ügyelj az időjárási körülményekre, és ne légy könnyelmű egészségi állapotoddal kapcsolatban.









Nyilas


Szerelem: Ha van már párod, akkor a hónap elején hatalmas szenvedélyek keríthetnek benneteket hatalmukba. Ráadásul a Merkúr és az Uránusz együttes hatásának köszönhetően olyan dolgokat tudtok együtt elérni, melyekről csak álmodtatok. Aki még keresi a párját, a hónap harmadik hetében minden esélye megvan arra, hogy meg is találja.
Munka, anyagiak: A hónap első napjaiban teljesen leköt a tanulás vagy a munkád, és azoknak a kiváló ötleteknek a megvalósítása, amelyekhez sikerül is olyan támogatót megnyerned terved kivitelezéséhez, aki hosszú távon egyengetheti majd az utadat.
Egészség: Ideje lenne átgondolnod, hogy milyen tevékenységgel erősítheted szervezetedet. Egy kis testmozgás és étkezésed átreformálása nagy hasznodra válna ebben az időszakban.











Bak


Szerelem: Új és igencsak váratlan szerelem megjelenését rejti a hónap eleje. Minden vágyad teljesülhet ezzel a szerelemmel kapcsolatban, ha nem leszel túl rámenős, a párkapcsolat akár évekig is eltarthat. A párkapcsolatban élő Bakoknál is beléphet egy harmadik, de mielőtt félrelépésre adnád a fejed, mérlegelj, megéri-e felrúgni jelenlegi kapcsolatodat.
Munka, anyagiak: Új tervek és ötletek megvalósítására kiváló a hónap közepe, különösen 18-a és 22-e. Kapcsolataid a hónap elején, 3-án, és végén, 30-án mutatnak harmóniát. Ekkor erősítheted kollegiális vagy épp üzleti kapcsolataidat.
Egészség: Kellemetlen hónap jön, főleg a fertőzéses betegségeknek van nagy esélyük nálad. Ezért figyelj oda minden intő jelre, s ha szükséges, menj orvoshoz.











Vízöntő


Szerelem: A hónap folyamán, de különösen a végén a lehető legjobban alakul meglévő párkapcsolatod, nagy döntéseket hozhattok meg most együttesen. Ha még magányos vagy, kialakulhat egy új szerelem, erre kiváló napok 17-e, 18-a, 19-e és 23-a. Nagy az esély arra, hogy egy tőled teljesen eltérő egzisztenciájú emberrel találkozz.
Munka, anyagiak: Rengeteget dolgozol karrieredért, vagy éppen sok időt töltesz tanulással, de a hónap közepén már elmondhatod, hogy megéri az erőfeszítés. Munkádat siker koronázza, melynek meglesznek a pozitív vonzatai is. Ha jól munkálkodsz, a hónap végén lazíthatsz is egy kicsit.
Egészség: Novemberben nem kell tartanod jelentősebb megbetegedésektől, azonban 28-án és 29-én előfordulhat, hogy váratlan emésztési problémákkal kell szembenézned.









Halak



Szerelem: Jelentős változásokra nem számíthatsz a hónap elején, ha van párkapcsolatod, az is nyugalmasan halad a maga útján. Annál inkább jók a lehetőségek a hónap végén, különösen 25-én és 26-án arra, hogy rád találjon a szerelem. A most kötendő Halak-házasságok egy életre szólnak, bizalmon és kölcsönös szereteten fognak alapulni.
Munka, anyagiak: Itt is jelentős változásokra számíthatsz, amelyek ebben a hónapban történhetnek meg veled. Ezek bizony legalább két évre meghatározóak lesznek. A változások döntően pozitív irányúak, csak arra kell vigyáznod, hogy ki ne használják jóindulatodat.
Egészség: Problémád lehet légzőszerveiddel, így ügyelj jobban fizikai állapotodra. November a krónikus betegségeknek „kedvez”, ezért mindennél fontosabbá válik a megelőzés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top